Дисципліна |
Цикл |
Автор |
Заголовок |
Видавництво |
Рік |
Дисципліни (осінь, весна) |
Кіль-ть |
Потреба (осінь, весна) |
КЗ (осінь, весна) |
Тип документа |
Автоматизоване проектування об'єктів готельної індустрії | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Барна справа і організація роботи сомельє | Цикл професійної підготовки | Паска М. З. | Організація роботи сомельє [Електронний ресурс] | Львів. держ. ун-т фіз. культури | 2019 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Слащева А. В. | Барна справа та організація роботи сомельє [Електронний ресурс] | ДонНУЕТ | 2017 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Майкова С. В. | Основи барної справи та робота сомельє [Текст] | ФОП Піча Ю. В. | 2022 | 0/0 | 5 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Виставкова діяльність | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Внутрішній аудит та контроль в готелі | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Генерація креативних ідей у сфері гостинності | Цикл професійної підготовки | Джинджоян В. В. | Інноваційні технології в туризмі та гостинності [Текст] | Каравела | 2022 | 5/0 | 5 | 120/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Хрупович С. | Студії креативного маркетингу [Електронний ресурс] | Західноукр. нац. ун-т | 2021 | 3/0 | 0 | 67/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Готельно-ресторанне обслуговування (тренінг) | Цикл професійної підготовки | Коркуна О. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | Добра справа | 2019 | 5/0 | 0 | 145/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Бабаєва О. В. | Організація дозвілля [Електронний ресурс] | ХТЕІ КНТЕУ | 2018 | 3/0 | 0 | 63/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства | Цикл професійної підготовки | Майкова С. В. | Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] | Каравела | 2023 | 1/0 | 15 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Екологізація готельно-ресторанного господарства | Цикл професійної підготовки | Станкевич С. В. | Техноекологія [Електронний ресурс] | Вид-во Іванченка І. С. | 2020 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Економіка в готелях і ресторанах | Цикл професійної підготовки | Коркуна О. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | Добра справа | 2019 | 5/0 | 0 | 145/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Левицька І. В. | Готельна справа [Електронний ресурс] | Едельвейс і К | 2018 | 3/0 | 0 | 94/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Джинджоян В. В. | Економіка та менеджмент міжнародного туризму [Текст] | Каравела | 2024 | 0/0 | 4 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанній індустрії | Цикл професійної підготовки | Шостак Л. В. | Експертиза товарів та послуг [Електронний ресурс] | Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки | 2023 | 1/0 | 0 | 16/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Івент-заходи у сфері гостинності | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Інновації в готелях і ресторанах | Цикл професійної підготовки | Джинджоян В. В. | Інноваційні технології в туризмі та гостинності [Текст] | Каравела | 2022 | 5/0 | 5 | 120/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Бортнік С. М. | Інноваційне та соціальне підприємництво [Електронний ресурс] | Волин. нац. ун-т імені Лесі Українки | 2022 | 1/0 | 0 | 44/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Мельник Л. Г. | Економіка та бізнес–інновації [Електронний ресурс] | Університетська книга | 2023 | 2/0 | 0 | 57/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Макаренко І. О. | Інновації в обліку, звітності та аудиті в умовах цифровізації національної економіки [Електронний ре | Сумський держ. ун-т | 2021 | 1/0 | 0 | 44/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Серьогіна Д. О. | Економіка та організація інвестиційно–інноваційної діяльності [Електронний ресурс] | ХНУМГ ім. О. М. Бекетова | 2023 | 1/0 | 0 | 44/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Гапоненко Г. І. | Управління інноваціями в готельно–ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] | ХНУ ім. В. Н. Каразіна | 2021 | 1/0 | 0 | 44/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Грицюк Н. О. | Інноваційне підприємництво та управління стартап–проєктами [Електронний ресурс] | Вежа-Друк | 2022 | 3/0 | 0 | 80/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Чоні І. В. | Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2024 | 1/0 | 0 | 44/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві | Цикл професійної підготовки | Влащенко Н. М. | Інноваційні технології у готельному господарстві [Електронний ресурс] | ХНУМГ ім. О. М. Бекетова | 2023 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Інфраструктура готельного і ресторанного господарства | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Клієнтоорієнтований сервіс у готельно-ресторанному бізнесі | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Комп'ютерна графіка та Web-дизайн | Цикл професійної підготовки | Пустюльга С. І. | Технології вебдизайну [Електронний ресурс] | Вежа-Друк | 2023 | 1/0 | 0 | 39/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Тулашвілі Ю. | Web–програмування. MERN fullstack development [Електронний ресурс] | РВВ ЛНТУ | 2023 | 1/0 | 0 | 13/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Федік Л. Ю. | Комп’ютерна графіка [Електронний ресурс] | Луцький НТУ | 2022 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Ландшафтний дизайн в готельно-ресторанних комплексах | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Методологія і організація наукових досліджень | Цикл загальної підготовки | Бірта Г. О. | Методологія і організація наукових досліджень [Текст] | ПУЕТ | 2019 | 0/0 | 6 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Мацук Ю. А. | Методологія та організація наукових досліджень [Текст] | ПУЕТ | 2019 | 0/0 | 6 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Данильян О. Г. | Методологія наукових досліджень [Текст] | Право | 2019 | 1/0 | 2 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Плаксієнко В. Я. | Бухгалтерський облік як наука: від основ до наукової картини світу [Текст] | Центр учб. л-ри | 2021 | 1/0 | 2 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Бодров В. Г. | Методологічне та інструментальне забезпечення наукових досліджень [Електронний ресурс] | Університет ДФС України | 2020 | 1/0 | 0 | 2/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Кизим М. О. | Методологія і технологія наукових досліджень. Економічні науки (у схемах, визначеннях, прикладах) [Е | ФОП Лібуркіна Л. М. | 2022 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Горин В. П. | Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] | ФОП Осадца Ю. В. | 2023 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Бліхар В. | Організація наукових досліджень у сфері менеджменту та безпеки [Електронний ресурс] | Вид-во ХУУП ім. Леоніда Юзькова | 2022 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Перерва П. Г. | Конспект лекцій з дисципліни "Основи наукових досліджень в економіці та міжнародних економічних відн | Нац. техніч. ун-т "ХПI" | 2023 | 1/0 | 0 | 12/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Тарасенко В. П. | Основи наукових досліджень [Електронний ресурс] | КПІ ім. І. Сікорського | 2022 | 1/0 | 0 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Бурау Н. І. | Методологія наукових досліджень у галузі [Електронний ресурс] | КПІ ім. І. Сікорського | 2021 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Сагайдак І. С. | Інструментальні методи досліджень та сенсорний аналіз [Електронний ресурс] | Державний податковий університет | 2023 | 2/0 | 0 | 12/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Самсонов В. В. | Методологія наукових досліджень та приклади її використання [Електронний ресурс] | НУХТ | 2022 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Обладнання в готелях та ресторанах | Цикл професійної підготовки | Гуць В. С. | Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст] | Ліра-К | 2019 | 1/0 | 10 | 2/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Коркуна О. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | Добра справа | 2019 | 5/0 | 0 | 145/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Організація анімаційних послуг в готельно-ресторанних комплексах | Цикл професійної підготовки | Бриль К. Г. | Опорний конспект лекцій з курсу «Організація анімаційної діяльності» для студентів денної та заочної | ЧНТУ | 2014 | 2/0 | 0 | 48/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Кукліна Т. С. | Організація анімаційних послуг [Електронний ресурс] | Національний університет «Запорізька політехніка» | 2022 | 2/0 | 0 | 48/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Організація роботи готелів | Цикл професійної підготовки | Круль Г. Я. | Основи готельної справи [Текст] | Центр учб. л-ри | 2019 | 1/0 | 10 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Коркуна О. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | Добра справа | 2019 | 5/0 | 0 | 145/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Левицька І. В. | Готельна справа [Електронний ресурс] | Едельвейс і К | 2018 | 3/0 | 0 | 94/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Галасюк С. С. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | ФОП Гуляєва В. М. | 2019 | 2/0 | 0 | 92/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Матвійчук Л. Ю. | Готельно-ресторанна справа [Електронний ресурс] | Луцький НТУ | 2023 | 2/0 | 0 | 92/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Організація роботи номерного фонду готелю | Цикл професійної підготовки | Коркуна О. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | Добра справа | 2019 | 5/0 | 0 | 145/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Левицька І. В. | Готельна справа [Електронний ресурс] | Едельвейс і К | 2018 | 3/0 | 0 | 94/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Галасюк С. С. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | ФОП Гуляєва В. М. | 2019 | 2/0 | 0 | 92/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Організація роботи ресторанів | Цикл професійної підготовки | Рогова А. Л. | Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2018 | 2/0 | 1 | 95/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Матвійчук Л. Ю. | Готельно-ресторанна справа [Електронний ресурс] | Луцький НТУ | 2023 | 2/0 | 0 | 92/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Основи барної справи | Цикл професійної підготовки | Ощипок І. М. | Барна справа [Текст] | Магнолія-2006 | 2016 | 0/0 | 2 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Слащева А. В. | Барна справа та організація роботи сомельє [Електронний ресурс] | ДонНУЕТ | 2017 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Майкова С. В. | Основи барної справи та робота сомельє [Текст] | ФОП Піча Ю. В. | 2022 | 0/0 | 5 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Основи готельної індустрії | Цикл професійної підготовки | Круль Г. Я. | Основи готельної справи [Текст] | Центр учб. л-ри | 2019 | 1/0 | 10 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Коркуна О. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | Добра справа | 2019 | 5/0 | 0 | 145/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Основи економіки підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Основи культури гостинності і споживання їжі | Цикл професійної підготовки | Бородай А. Б. | Культура гостинності [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2017 | 1/0 | 0 | 3/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Джинджоян В. В. | Інноваційні технології в туризмі та гостинності [Текст] | Каравела | 2022 | 5/0 | 5 | 120/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Гринченко О. О. | Практика системного підходу в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] | ДБТУ | 2022 | 2/0 | 0 | 52/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Основи культури гостинності і споживання їжі | Цикл загальної підготовки | Джинджоян В. В. | Інноваційні технології в туризмі та гостинності [Текст] | Каравела | 2022 | 5/0 | 5 | 120/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Основи курортології | Цикл професійної підготовки | Мальська М. П. | Міжнародний курортний спа-менеджмент [Текст] | ФОП Піча Ю. В. | 2022 | 0/0 | 5 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Данько Н. І. | Курортологія [Електронний ресурс] | Харків. нац. ун-т ім. В.Н. Каразіна | 2022 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Основи наукових досліджень | Цикл професійної підготовки | Данильян О. Г. | Методологія наукових досліджень [Текст] | Право | 2019 | 1/0 | 2 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Плаксієнко В. Я. | Бухгалтерський облік як наука: від основ до наукової картини світу [Текст] | Центр учб. л-ри | 2021 | 1/0 | 2 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Ольховська О. В. | Методологія наукових досліджень [Текст] | ПУЕТ | 2024 | 1/0 | 0 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Тарасенко В. П. | Основи наукових досліджень [Електронний ресурс] | КПІ ім. І. Сікорського | 2022 | 1/0 | 0 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Тоцька О. Л. | Основи наукових досліджень та академічної доброчесності [Електронний ресурс] | Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки | 2023 | 1/0 | 0 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Основи ресторанного обслуговування | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Практикум з готельно-ресторанного сервісу | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Практикум з комп'ютерних технологій в готельному бізнесі | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Практикум з ресторанного бізнесу | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Проектне навчання | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Проектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторів | Цикл професійної підготовки | Ковешніков В. С. | Основи проектування туристично-рекреаційних комплексів [Текст] | Ліра-К | 2018 | 1/0 | 2 | 49/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Майкова С. В. | Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] | Каравела | 2023 | 1/0 | 15 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Проектування готельного підприємства | Цикл професійної підготовки | Майкова С. В. | Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] | Каравела | 2023 | 1/0 | 15 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Професійна етика та етикет в готельно-ресторанній індустрії | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Ресторани в готельній індустрії | Цикл професійної підготовки | Ковешніков В. С. | Основи проектування туристично-рекреаційних комплексів [Текст] | Ліра-К | 2018 | 1/0 | 2 | 49/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Коркуна О. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | Добра справа | 2019 | 5/0 | 0 | 145/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Рогова А. Л. | Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2018 | 2/0 | 1 | 95/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Педченко Н. С. | Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2023 | 2/0 | 0 | 95/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Педченко Н. С. | Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2024 | 2/0 | 0 | 95/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Гринченко О. О. | Практика системного підходу в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] | ДБТУ | 2022 | 2/0 | 0 | 52/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Ресторанний кейтеринг | Цикл професійної підготовки | Левченко Ю. В. | Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технологі | ПУЕТ | 2021 | 1/0 | 0 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Педченко Н. С. | Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2023 | 2/0 | 0 | 95/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Педченко Н. С. | Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2024 | 2/0 | 0 | 95/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Бабаєва О. В. | Організація дозвілля [Електронний ресурс] | ХТЕІ КНТЕУ | 2018 | 3/0 | 0 | 63/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Бриль К. Г. | Опорний конспект лекцій з курсу «Організація анімаційної діяльності» для студентів денної та заочної | ЧНТУ | 2014 | 2/0 | 0 | 48/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Кукліна Т. С. | Організація анімаційних послуг [Електронний ресурс] | Національний університет «Запорізька політехніка» | 2022 | 2/0 | 0 | 48/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Світове готельне господарство (англійською мовою викладання) | Цикл професійної підготовки | Гончаренко В. В. | Світове господарство і міжнародні економічні відносини [Електронний ресурс] | ХНУ ім. В. Н. Каразіна | 2022 | 2/0 | 0 | 31/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Бестужева С. В. | Світове господарство і міжнародні економічні відносини [Електронний ресурс] | Вид-во ХНЕУ ім. С. Кузнеця | 2020 | 2/0 | 0 | 31/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Служба матеріально-технічного забезпечення готелю | Цикл професійної підготовки | Завідна Л. Д. | Готельний бізнес: стратегії розвитку [Текст] | Київ. нац. торг.-екон. ун-т | 2017 | 0/0 | 2 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Капліна Т. В. | Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст] | ПУЕТ | 2018 | 0/0 | 4 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Гуць В. С. | Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст] | Ліра-К | 2019 | 1/0 | 10 | 2/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Круль Г. Я. | Основи готельної справи [Текст] | Центр учб. л-ри | 2019 | 1/0 | 10 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Головко О. М. | Організація готельного господарства [Текст] | Кондор | 2018 | 0/0 | 10 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Капліна Т. В. | Служба матеріально-технічного забезпечення готелю [Текст] | ПУЕТ | 2019 | 0/0 | 1 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Сучасні аспекти здорового харчування | Цикл професійної підготовки | Москоні Ліса | Їжа для мозку [Текст] | Наш формат | 2019 | 1/0 | 1 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Горячова О. О. | Основи нутріціології [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2021 | 1/0 | 0 | 46/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Технологія клінінгового обслуговування | Цикл професійної підготовки | Гуць В. С. | Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст] | Ліра-К | 2019 | 1/0 | 10 | 2/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Коркуна О. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | Добра справа | 2019 | 5/0 | 0 | 145/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Левицька І. В. | Готельна справа [Електронний ресурс] | Едельвейс і К | 2018 | 3/0 | 0 | 94/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Управління операційними сервісами | Цикл професійної підготовки | Федотова-Півень І. М. | Операційні системи [Електронний ресурс] | Університет ДФС України | 2021 | 1/0 | 0 | 49/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі | Цикл професійної підготовки | Полінкевич О. М. | Обгрунтування управлінських рішень та оцінювання ризиків [Електронний ресурс] | Вежа-Друк | 2023 | 3/0 | 0 | 45/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Управління розкішними брендами | Цикл професійної підготовки | Смерічевський С. Ф. | Бренд-менеджмент [Електронний ресурс] | НАУ | 2019 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Тєшева Л. В. | Бренд–менеджмент [Електронний ресурс] | ХНУ імені В. Н. Каразіна | 2022 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Лялюк А. М. | Бренд–маркетинг [Електронний ресурс] | Волиньенергософт | 2023 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Буняк Н. М. | Бренд–менеджмент [Електронний ресурс] | Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки | 2023 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Фронт-офіс | Цикл професійної підготовки | Виноградова О. В. | Маркетинговий менеджмент. Ч. 2. Організація офісної діяльності [Електронний ресурс] | Держ. ун-т телекомунікацій | 2018 | 0/0 | 0 | 0/0 | 0.00/0.00 | Книга |
Галасюк С. С. | Організація готельного господарства [Електронний ресурс] | ФОП Гуляєва В. М. | 2019 | 2/0 | 0 | 92/0 | 0.00/1.00 | Книга |
Ціни в меню закладів ресторанного господарства | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |
Якість обслуговування в готелях і ресторанах | Цикл професійної підготовки | | | | | 0/0 | | 0/0 | 0.00/0.00 | |