Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тезаурус - Рубрика: Базова частина
Рубрика: Базова частина
Рубрики--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
Сторінка 2 з 57, показані записи 25 із 1416
Заголовок рубрики | Див. також | Підрубрики | Документи | |
---|---|---|---|---|
у рубриці | з урахуванням підрубрик | |||
Організація і методика аудиту | 12 | |||
Організація готельного господарства | 39 | |||
Організація ресторанного господарства | 17 | |||
Технологія продукції ресторанного господарства | 18 | |||
Маркетинг готельно-ресторанного господарства | 18 | |||
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | 17 | |||
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | 25 | |||
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства | 21 | |||
Гігієна і санітарія | 7 | |||
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг | 7 | |||
Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі | 15 | |||
Основи кулінарної майстерності | 15 | |||
Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства | 28 | |||
Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві | 20 | |||
Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства | 6 | |||
Сервісна діяльність | 17 | |||
Організація виставкової діяльності | 11 | |||
Кухні народів світу | 21 | |||
Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства | 7 | |||
Культура готельно-ресторанної справи | 12 | |||
Інвентивний менеджмент | ||||
Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві | 10 | |||
Барна справа | 20 | |||
Місцеві фінанси | 15 | |||
Соціальне страхування | 20 |