Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тезаурус - Рубрика: Базова частина
Рубрика: Базова частина
Рубрики--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
Сторінка 8 з 57, показані записи 25 із 1416
Заголовок рубрики | Див. також | Підрубрики | Документи | |
---|---|---|---|---|
у рубриці | з урахуванням підрубрик | |||
Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства | 28 | |||
Технологія борошняних кондитерських виробів | 19 | |||
Обчислювальний практикум | 1 | |||
Товарознавство (Харчові продукти) | 21 | |||
Аудит | 17 | |||
Бухгалтерський облік (загальна теорія) | 4 | |||
Фінансовий облік I | 8 | |||
Автоматизація складання звітності | 3 | |||
Актуарні розрахунки | 8 | |||
Аналіз алгоритмів | 4 | |||
Міжнародний маркетинг | 7 | |||
Банківське право | 8 | |||
Бюджетний менеджмент | 6 | |||
Звітність підприємства | 29 | |||
Економіка підприємств торгівлі та ресторанного господарства | 8 | |||
Економіка промислового підприємства | 7 | |||
Економіка та організація діяльності об'єднань підприємств | 6 | |||
Економічна діагностика | 20 | |||
Імітаційне моделювання, мови моделювання та імітації | 4 | |||
Етика ділового спілкування | 5 | |||
Теплотехніка | 1 | |||
Інтернет в маркетингу | 15 | |||
Інтернет-програмування | 5 | |||
Інформаційні системи і технології в обліку та звітності | 16 | |||
Комерційна діяльність на ринку товарів та послуг | 6 |