№ |
Профіль (спеціалізація) |
Цикл |
Дисципліна |
Кафедра |
Курс |
Навч. література |
Рік видання |
Семестри |
Осінній семестр |
Весняний семестр |
Заг. КЗ |
Груп |
Студ. |
Прим. |
Коеф. КЗ |
Груп |
Студ. |
Прим. |
Коеф. КЗ |
1 | ГРС ГРС 241 мол бак |
Цикл професійної підготовки | Основи курортології | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Мальська М. П., Міжнародний курортний спа-менеджмент [Текст]. Київ:ФОП Піча Ю. В. 826187 | 2022 | 3 | 1 | 2 | 5 | 1.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1.00 |
Данько Н. І., Курортологія [Електронний ресурс]. Харків:Харків. нац. ун-т ім. В.Н. Каразіна https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/18059 | 2022 | 3 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 2.00 | | 0.00 | 2.00 |
Цикл загальної підготовки | Друга іноземна мова | Ділової іноземної мови | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 2 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Культура української мови та мовлення | Педагогіки та суспільних наук | 2 | Гдакович М. С., Синтаксичні норми у діловому мовленні [Електронний ресурс]. Львів:Львівський державний університет внутрішніх справ http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3834 | 2021 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Ланге А., Наукове писемне мовлення у вищій школі (практичні поради) [Електронний ресурс]. Суми:Сумський держ. ун-т https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79802 | 2020 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 2.00 | 3.00 |
Цикл професійної підготовки | Основи економіки підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 3 | 1 | 2 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Основи ресторанного обслуговування | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 2 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Організація анімаційних послуг в готельно-ресторанних комплексах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Бриль К. Г., Опорний конспект лекцій з курсу «Організація анімаційної діяльності» для студентів денної та заочної. Чернігів:ЧНТУ https://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/551 | 2014 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Кукліна Т. С., Організація анімаційних послуг [Електронний ресурс]. Запоріжжя:Національний університет «Запорізька політехніка» https://eir.zp.edu.ua/server/api/core/bitstreams/68d5fbe9-a1bf-45ac-8113-8750560364d5/content | 2022 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 2.00 | 3.00 |
Цикл професійної підготовки | Практикум з комп'ютерних технологій в готельному бізнесі | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 3 | 1 | 2 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Технологія клінінгового обслуговування | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Гуць В. С., Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст]. Київ:Ліра-К 815953 | 2019 | 4 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 1 | 2 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Коркуна О., Організація готельного господарства [Електронний ресурс]. Львів:Добра справа http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/23575/1/%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%96%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d0%ba%20%d0%9e%d0%93%d0%93.pdf | 2019 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Левицька І. В., Готельна справа [Електронний ресурс]. Вінниця:Едельвейс і К https://ir.vtei.edu.ua/g.php?fname=26667.pdf | 2018 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 3.00 | | 3.00 | 6.00 |
Цикл професійної підготовки | Технологічний практикум (кулінарія) | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 2 | | | 3 | 1 | 2 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Виставкова діяльність | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 3 | 1 | 2 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Готельно-ресторанне обслуговування (тренінг) | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Коркуна О., Організація готельного господарства [Електронний ресурс]. Львів:Добра справа http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/23575/1/%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%96%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d0%ba%20%d0%9e%d0%93%d0%93.pdf | 2019 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Бабаєва О. В., Організація дозвілля [Електронний ресурс]. Харків:ХТЕІ КНТЕУ http://libhtei.uipa.edu.ua/sites/default/files/83/2019/konspekt_lekciy_z_organizaciyi_dozvillya_dlya_studentiv_specialnosti_242_turizm_241_gotelno-restoranna_sprava_181_harchovi_tehnologiyi_0.pdf | 2018 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 2.00 | 3.00 |
Цикл професійної підготовки | Комп'ютерна графіка та Web-дизайн | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Пустюльга С. І., Технології вебдизайну [Електронний ресурс]. Луцьк:Вежа-Друк https://lib.lntu.edu.ua/sites/default/files/2024-01/%D0%A0%D0%B5%D0%BF%20%D0%9C%D0%B0%D0%B3%20%D0%9D%D0%B0%D0%B2%D1%87%20%20%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%20%D0%92%D0%95%D0%91%202023.pdf | 2023 | 3 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Тулашвілі Ю., Web–програмування. MERN fullstack development [Електронний ресурс]. Луцьк:РВВ ЛНТУ https://lib.lntu.edu.ua/sites/default/files/2023-09/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA_Web_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80.pdf | 2023 | 3 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Федік Л. Ю., Комп’ютерна графіка [Електронний ресурс]. Луцьк:Луцький НТУ https://elib.lntu.edu.ua/sites/default/files/elib_upload/%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%96%D0%BA%202/index.html | 2022 | 3 | 1 | 2 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 3.00 | | 2.00 | 5.00 |
Разом за профілем | 11.00 | | 11.00 | 22.00 |