№ |
Профіль (спеціалізація) |
Цикл |
Дисципліна |
Кафедра |
Курс |
Навч. література |
Рік видання |
Семестри |
Осінній семестр |
Весняний семестр |
Заг. КЗ |
Груп |
Студ. |
Прим. |
Коеф. КЗ |
Груп |
Студ. |
Прим. |
Коеф. КЗ |
1 | ГРС ГРС 241 м |
Цикл загальної підготовки | Методологія і організація наукових досліджень | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Бірта Г. О., Методологія і організація наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815707 | 2019 | 1 | 1 | 1 | 6 | 1.00 | 0 | 0 | 6 | 0.00 | 1.00 |
Мацук Ю. А., Методологія та організація наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815827 | 2019 | 1 | 1 | 1 | 6 | 1.00 | 0 | 0 | 6 | 0.00 | 1.00 |
Данильян О. Г., Методологія наукових досліджень [Текст]. Харків:Право https://library.nlu.edu.ua/POLN_TEXT/SENMK/OMND.pdf | 2019 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Плаксієнко В. Я., Бухгалтерський облік як наука: від основ до наукової картини світу [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 826134 | 2021 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Бодров В. Г., Методологічне та інструментальне забезпечення наукових досліджень [Електронний ресурс]. Ірпінь:Університет ДФС України https://ir.dpu.edu.ua/handle/123456789/576 | 2020 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Кизим М. О., Методологія і технологія наукових досліджень. Економічні науки (у схемах, визначеннях, прикладах) [Е. Харків:ФОП Лібуркіна Л. М. https://www.researchgate.net/publication/364355631 | 2022 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Горин В. П., Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс]. Тернопіль:ФОП Осадца Ю. В. http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49323 | 2023 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Бліхар В., Організація наукових досліджень у сфері менеджменту та безпеки [Електронний ресурс]. Хмельницький:Вид-во ХУУП ім. Леоніда Юзькова http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/4846 | 2022 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Перерва П. Г., Конспект лекцій з дисципліни "Основи наукових досліджень в економіці та міжнародних економічних відн. Харків:Нац. техніч. ун-т "ХПI" https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/70699 | 2023 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Тарасенко В. П., Основи наукових досліджень [Електронний ресурс]. Київ:КПІ ім. І. Сікорського https://ela.kpi.ua/handle/123456789/50073 | 2022 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Бурау Н. І., Методологія наукових досліджень у галузі [Електронний ресурс]. Київ:КПІ ім. І. Сікорського https://ela.kpi.ua/items/3b553424-355a-49d3-8214-67a8f51ee7c0 | 2021 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Сагайдак І. С., Інструментальні методи досліджень та сенсорний аналіз [Електронний ресурс]. Ірпінь:Державний податковий університет https://ir.dpu.edu.ua/handle/123456789/616 | 2023 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Самсонов В. В., Методологія наукових досліджень та приклади її використання [Електронний ресурс]. Київ:НУХТ https://ela.kpi.ua/server/api/core/bitstreams/2e87cf56-8154-4565-9392-2e34b0f60356/content | 2022 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 13.00 | | 6.00 | 19.00 |
Цикл загальної підготовки | Тренінг: Розвиток емоційного інтелекту керівника | Менеджменту | 1 | | | 1 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Автоматизоване проектування об'єктів готельної індустрії | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | | | 1 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Екологізація готельно-ресторанного господарства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Станкевич С. В., Техноекологія [Електронний ресурс]. Харків:Вид-во Іванченка І. С. https://repo.btu.kharkov.ua/bitstream/123456789/24014/1/NP_Tekhnoekolohiya_2020.pdf | 2020 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної підготовки | Світове готельне господарство (англійською мовою викладання) | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Гончаренко В. В., Світове господарство і міжнародні економічні відносини [Електронний ресурс]. Харків:ХНУ ім. В. Н. Каразіна https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/17565 | 2022 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Бестужева С. В., Світове господарство і міжнародні економічні відносини [Електронний ресурс]. Харків:Вид-во ХНЕУ ім. С. Кузнеця http://www.repository.hneu.edu.ua/bitstream/123456789/23849/1/2020%20-%20%d0%b7%d0%b0%20%d1%80%d0%b5%d0%b4%20%d0%a8%d1%82%d0%b0%d0%bb%d1%8c%20%d0%a2%20%d0%92.pdf | 2020 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 2.00 | | 2.00 | 4.00 |
Цикл професійної підготовки | Управління операційними сервісами | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Федотова-Півень І. М., Операційні системи [Електронний ресурс]. Ірпінь:Університет ДФС України https://ir.dpu.edu.ua/bitstreams/1f92420d-1e7c-4c92-b75c-11664b312248/download | 2021 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Полінкевич О. М., Обгрунтування управлінських рішень та оцінювання ризиків [Електронний ресурс]. Луцьк:Вежа-Друк https://lib.lntu.edu.ua/sites/default/files/2023-12/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%D0%9E%D0%A3%D0%A0%D0%9E%D0%A0_%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87_%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%86%D1%8C_%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD%20%D0%B7%20%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D1%8E%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9.pdf | 2023 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Управління розкішними брендами | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Смерічевський С. Ф., Бренд-менеджмент [Електронний ресурс]. Київ:НАУ https://er.nau.edu.ua/bitstream/NAU/43488/1/%D0%91%D0%A0%D0%95%D0%9D%D0%94%20%D0%9C%D0%95%D0%9D%D0%95%D0%94%D0%96%D0%9C%D0%95%D0%9D%D0%A2_2019_%D0%9F%D0%9E%D0%A1%D0%86%D0%91%D0%9D%D0%98%D0%9A.pdf | 2019 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Тєшева Л. В., Бренд–менеджмент [Електронний ресурс]. Харків:ХНУ імені В. Н. Каразіна https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/17678 | 2022 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Лялюк А. М., Бренд–маркетинг [Електронний ресурс]. Луцьк:Волиньенергософт https://evnuir.vnu.edu.ua/bitstream/123456789/23302/1/BM_kl.pdf | 2023 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Буняк Н. М., Бренд–менеджмент [Електронний ресурс]. Луцьк:Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки https://evnuir.vnu.edu.ua/bitstream/123456789/23316/1/BM_kl.pdf | 2023 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 4.00 | | 0.00 | 4.00 |
Цикл професійної підготовки | Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Влащенко Н. М., Інноваційні технології у готельному господарстві [Електронний ресурс]. Харків:ХНУМГ ім. О. М. Бекетова http://eprints.kname.edu.ua/62531/1/2022%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%202%201%D0%9D%D0%9F%20%D0%86%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%93%D0%93%20%D0%92%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%282%29.pdf | 2023 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл загальної підготовки | Психологія управління та конфліктологія | Управління персоналом і економіки праці та економічної теорії | 2 | Прищак М. Д., Етика та психологія ділових відносин [Електронний ресурс]. Вінниця:Вінниц. нац. техн. ун-т https://ir.lib.vntu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/37707/%d0%95%d0%9f%d0%94%d0%92%20%28%d0%95%d0%9d%d0%9f%29%20%282023%29.pdf?sequence=1&isAllowed=yВНТУ | 2023 | 3 | 1 | 5 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Менеджмент персоналу готельно-ресторанного бізнесу | Менеджменту | 2 | Балановська Т. І., Сучасні технології управління персоналом [Електронний ресурс]. Київ:ФОП Ямчинський О.В https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6297 | 2020 | 3 | 1 | 5 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл загальної підготовки | Лідерство і керівництво | Навчально-науковий Інститут лідерства | 2 | Нестуля О. О., Основи лідерства. Наукові концепції (від найдавніших часів до середини XX ст.) [Текст]. Полтава:ПУЕТ 816997 | 2016 | 3 | 1 | 5 | 35 | 1.00 | 0 | 0 | 35 | 1.00 | 2.00 |
Рейкін В. С., Мотивування та лідерство [Електронний ресурс]. Луцьк:Волин. нац. ун-т імені Лесі Українки https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21249 | 2022 | 3 | 1 | 5 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Таранюк К. В., Лідерство та команда в публічному управлінні [Електронний ресурс]. Суми:Сумський держ. ун-т https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/77285 | 2020 | 3 | 1 | 5 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Михаліцька Н. Я., Лідерство та комунікації в організації [Електронний ресурс]. Львів:Львівський державний університет внутрішніх справ https://dspace.lvduvs.edu.ua/bitstream/1234567890/8174/1/%D0%9B%D1%96%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%20%D1%82%D0%B0%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97_print.pdf | 2024 | 3 | 1 | 5 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 4.00 | | 4.00 | 8.00 |
Цикл загальної підготовки | Цифровізація науково-професійного простору | Педагогіки та суспільних наук | 2 | Макаренко І. О., Інновації в обліку, звітності та аудиті в умовах цифровізації національної економіки [Електронний ре. Суми:Сумський держ. ун-т https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92747 | 2021 | 3 | 1 | 5 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Разом за профілем | 30.00 | | 17.00 | 47.00 |