№ |
Профіль (спеціалізація) |
Цикл |
Дисципліна |
Кафедра |
Курс |
Навч. література |
Рік видання |
Семестри |
Осінній семестр |
Весняний семестр |
Заг. КЗ |
Груп |
Студ. |
Прим. |
Коеф. КЗ |
Груп |
Студ. |
Прим. |
Коеф. КЗ |
1 | ББ Б 162 б |
Цикл професійної підготовки | Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 4 | Головко М. П., Гігієна та санітарія переробних підприємств [Електронний ресурс]. Харків:Світ книг https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360 | 2022 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Шостак Л. В., Експертиза товарів та послуг [Електронний ресурс]. Луцьк:Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки https://evnuir.vnu.edu.ua/bitstream/123456789/22854/1/ekspert_kl.pdf | 2023 | 8 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Якубчак О. М., Методика санітарних досліджень [Електронний ресурс]. Київ:Нац. ун-т біоресурс. і природокористув. України https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/10613 | 2023 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 3.00 | 4.00 |
Цикл загальної підготовки | Іноземна мова | Ділової іноземної мови | 1 | Куліш Л. Ю., Прискорений курс англійської мови. Київ:Чумацький шлях | 2001 | 1, 2 | 1 | 4 | 97 | 0.55 | 1 | 4 | 97 | 0.55 | 1.10 |
Кобзар О. I., Німецька мова [Текст] + [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 367742 | 2010 | 1, 2 | 1 | 4 | 27 | 1.00 | 1 | 4 | 27 | 1.00 | 2.00 |
Ляшенко І. В., Англійська мова [Текст]. Суми:Університетська книга | 2010 | 1, 2 | 1 | 4 | 2 | 0.01 | 1 | 4 | 2 | 0.01 | 0.02 |
Головіна С. О., Німецька мова [Текст]. Полтава:ПУЕТ 573257 | 2012 | 1, 2 | 1 | 4 | 10 | 1.00 | 1 | 4 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Кухарська В. Б., Англійська мова для студентів харчових спеціальностей [Текст]. Київ:Інкос | 2012 | 1, 2 | 1 | 4 | 29 | 0.16 | 1 | 4 | 29 | 0.16 | 0.33 |
Ємець С. О., Іноземна мова. Англійська мова [Текст]. Полтава:ПУЕТ 636849 | 2013 | 1, 2 | 1 | 4 | 10 | 1.00 | 1 | 4 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Ємець С. О., Іноземна мова. Англійська мова [Текст]. Полтава:ПУЕТ 646948 | 2013 | 1, 2 | 1 | 4 | 10 | 1.00 | 1 | 4 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Зощенко Л. А., Англійська мова для товарознавців [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 826504 | 2015 | 1, 2 | 1 | 4 | 2 | 1.00 | 1 | 4 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Hewings Martin, Advanced Grammar in Use [Текст]. Cambridge:Cambridge University Press 826292 | 2023 | 1, 2 | 1 | 4 | 3 | 1.00 | 1 | 4 | 3 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 6.73 | | 6.73 | 13.45 |
Цикл загальної підготовки | Фізика | Компютерних наук та інформаційних технологій | 1 | Король А. М., Фізика. Київ:Інкос | 2006 | 1 | 1 | 4 | 62 | 15.50 | 0 | 0 | 62 | 0.00 | 15.50 |
Садовий А. I., Основи фізики з задачами і прикладами їх розв'язування [Текст]. Київ:Кондор | 2008 | 1 | 1 | 4 | 3 | 0.75 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.75 |
Ісичко Л. В., Фізика [Текст]. Полтава:ПУЕТ 688885 | 2011 | 1 | 1 | 4 | 5 | 1.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1.00 |
Посудін Ю. І., Фізика [Текст]. Київ:Ліра-К 781951 | 2016 | 1 | 1 | 4 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1.00 |
Дмитрієва В. Ф., Фізика [Текст]. Київ:Техніка | 2008 | 1 | 1 | 4 | 1 | 0.25 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.25 |
Пак А. О., Фізика [Електронний ресурс]. Харків:Державний біотехнологічний університет https://repo.btu.kharkov.ua/bitstream/123456789/55446/1/NP_FiZyKa_24.pdf | 2024 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 19.50 | | 0.00 | 19.50 |
Цикл загальної підготовки | Фізичне виховання | Сектор фізичного виховання | 1 | Довгань Н. Ю., Фізичне самовдосконалення студентів [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т | 2015 | 1, 2 | 1 | 4 | 2 | 0.01 | 1 | 4 | 2 | 0.01 | 0.02 |
Костюкевич В. М., Теорія і методика спортивної підготовки: у запитаннях і відповідях [Текст]. Київ:КНТ | 2017 | 1, 2 | 1 | 4 | 2 | 0.01 | 1 | 4 | 2 | 0.01 | 0.02 |
Крафт В. А., Фізичне виховання [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815820 | 2019 | 1, 2 | 1 | 4 | 1 | 1.00 | 1 | 4 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Васецький І. А., Фізичне виховання. Спеціальні вправи з баскетболу, волейболу, футболу для покращення фізичної і техн. Полтава:ПУЕТ 825141 | 2023 | 1, 2 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Безкоровайний Д. О., Теоретично–методичні засади фізичного виховання студентської молоді. У 2-х ч. Ч. 2 [Електронний ресу. Харків:ХНУМГ ім. О. М. Бекетова http://eprints.kname.edu.ua/63846/1/2023%2020%D0%9D%20%D1%80%D0%B5%D0%BF%202%D1%80%D0%B5%D0%B4%20%D0%A2-%D0%BC%20%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%B8%20%D1%84%D1%96%D0%B7.%20%D0%B2%D0%B8%D1%85.%D0%9D%D0%B0%D0%B2%D1%87.%20%D0%BF%D0%BE%D1%81.%20%D1%87.2.pdf | 2023 | 1, 2 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Малинський І. Й., Фізичне виховання [Електронний ресурс]. Ірпінь:Державний податковий університет https://ir.dpu.edu.ua/handle/123456789/785 | 2023 | 1, 2 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 4.02 | | 4.02 | 8.04 |
Цикл загальної підготовки | Українська мова (за професійним спрямуванням) | Української, іноземних мов та перекладу | 1 | Тетарчук І. В., Українська мова за професійним спрямуванням [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2013 | 1 | 1 | 4 | 7 | 0.08 | 0 | 0 | 7 | 0.30 | 0.39 |
Голосовська Г. Г., Українська мова для всіх [Текст]. Київ:Академія | 2013 | 1 | 1 | 4 | 3 | 0.03 | 0 | 0 | 3 | 0.13 | 0.17 |
Микитюк О. Р., Сучасна українська мова: самобутність, система, норма [Текст]. Львів:Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка" | 2013 | 1 | 1 | 4 | 3 | 0.03 | 0 | 0 | 3 | 0.13 | 0.17 |
Громик Ю. В., Український правопис [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 826391 | 2013 | 1 | 1 | 4 | 4 | 1.00 | 0 | 0 | 4 | 1.00 | 2.00 |
Шевчук С. В., Українська мова за професійним спрямуванням [Текст]. Київ:Алерта | 2013 | 1 | 1 | 4 | 4 | 0.05 | 0 | 0 | 4 | 0.17 | 0.22 |
Линчак І. М., Українська мова (за професійним спрямуванням) [Текст]. Херсон:Олді-плюс | 2014 | 1 | 1 | 4 | 2 | 0.02 | 0 | 0 | 2 | 0.09 | 0.11 |
Зайцева І. В., Практикум з української мови за професійним спрямуванням для юристів [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2014 | 1 | 1 | 4 | 2 | 0.02 | 0 | 0 | 2 | 0.09 | 0.11 |
Микитюк О. Р., Сучасна українська мова: самобутність, система, норма [Текст]. Львів:Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка" | 2015 | 1 | 1 | 4 | 1 | 0.01 | 0 | 0 | 1 | 0.04 | 0.06 |
Голосовська Г. Г., Українська мова для всіх [Текст]. Київ:Академія 826364 | 2015 | 1 | 1 | 4 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Погиба Л. Г., Практикум з української мови за професійним спрямуванням [Текст]. Київ:Кондор | 2013 | 1 | 1 | 4 | 1 | 0.01 | 0 | 0 | 1 | 0.04 | 0.06 |
Тетарчук І. В., Українська мова за професійним спрямуванням [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2014 | 1 | 1 | 4 | 4 | 0.05 | 0 | 0 | 4 | 0.17 | 0.22 |
Погиба Л. Г., Сучасна українська літературна мова [Текст]. Київ:Кондор | 2015 | 1 | 1 | 4 | 1 | 0.01 | 0 | 0 | 1 | 0.04 | 0.06 |
Глуховцева К. Д., Складні питання сучасної української літературної мови [Електронний ресурс]. Старобільськ:ДЗ "ЛНУ ім. Тараса Шевченка" https://dspace.luguniv.edu.ua/xmlui/bitstream/handle/123456789/8379/Glukhovtseva%20K.D.Manual.pdf?sequence=1&isAllowed=y | 2021 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Каптур Г. А., Українська мова. Пунктуація простого речення [Електронний ресурс]. Луцьк:Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22656 | 2023 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Каптур Г. А., Українська мова. Пунктуація складного речення [Електронний ресурс]. Луцьк:Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22658 | 2023 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Каптур Г. А., Українська мова. Синтаксис простого та складного речення [Електронний ресурс]. Луцьк:Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22657 | 2023 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Клак О. С., Практикум з української мови за професійним спрямуванням [Електронний ресурс]. Львів:Львівський державний університет внутрішніх справ https://dspace.lvduvs.edu.ua/bitstream/1234567890/4891/1/%d0%9a%d0%bb%d0%b0%d0%ba%20%d0%9e.%d0%a1.--%d0%9f%d1%80%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%ba%d1%83%d0%bc---%d0%92%d0%95%d0%a0%d0%a1%d0%a2%d0%9a%d0%90.pdf | 2022 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Блашків О., Українська мова (за професійним спрямуванням) [Електронний ресурс]. Тернопіль:ЗУНУ http://dspace.wunu.edu.ua/bitstream/316497/48080/1/%d0%a3%d0%ba%d1%80.%d0%bc%d0%be%d0%b2%d0%b0%20%d0%bd%d0%b2%d1%87.%20%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%96%d0%b1%d0%bd..pdf | 2022 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Голоюх Л. В., Українська мова за професійним спрямуванням [Електронний ресурс]. Луцьк:Вежа-Друк https://evnuir.vnu.edu.ua/bitstream/123456789/23178/1/ukr_m_prof_yar.pdf | 2023 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Голоюх Л. В., Українська мова за професійним спрямуванням [Електронний ресурс]. Луцьк:Вежа-Друк https://evnuir.vnu.edu.ua/bitstream/123456789/23177/1/ukr_m_prof_ec.pdf | 2023 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Деркач Л. М., Українська мова (за професійним спрямуванням) [Електронний ресурс]. Луцьк:Надстир'я https://evnuir.vnu.edu.ua/bitstream/123456789/22967/1/Umps_pos23.pdf | 2023 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 11.33 | | 12.22 | 23.54 |
Цикл професійної підготовки | Біоінформатика | Економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем | 1 | Баженов В. А., Інформатика. Комп'ютерна техніка. Комп'ютерні технології [Текст]. Київ:Каравела 825443 | 2021 | 1 | 1 | 4 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Попов В. М., Основи біоінформатики [Електронний ресурс]. Харків:ХНАУ https://repo.btu.kharkov.ua/bitstream/123456789/32083/1/NP_OSNOVY%20BIOINFORMATYKY_21.pdf | 2021 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Горобець С. В., Біоінформатичні бази даних [Електронний ресурс]. Київ:КПІ ім. І. Сікорського https://ela.kpi.ua/handle/123456789/36457 | 2020 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 3.00 | | 1.00 | 4.00 |
Цикл професійної підготовки | Загальна біологія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 1, 2 | | | 2, 3 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 1 | 4 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Неорганічна хімія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 1 | Андрійко О., Хімія «Від теорії до практики [Електронний ресурс]. Київ:КПІ ім. І. Сікорського https://ela.kpi.ua/handle/123456789/42395 | 2021 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Потаскалов В., Хімія. Властивості хімічних елементів [Електронний ресурс]. Київ:КПІ ім. І. Сікорського https://ela.kpi.ua/handle/123456789/51146 | 2022 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 2.00 | | 0.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Методи хімічного аналізу | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 1 | | | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 4 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Основи рослинництва і тваринництва | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 1 | Пиндус В., Основи органічного рослинництва [Електронний ресурс]. Київ:Науково-методичний центр ВФПО https://organic-platform.org/app/uploads/2023/01/%D0%9E%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%20%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0%20(1)_compressed.pdf | 2022 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Органічна хімія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 1 | Хімічні технології органічних речовин [Електронний ресурс] https://ela.kpi.ua/handle/123456789/49988 | | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Василькевич О. І., Хімічні технології органічних речовин [Електронний ресурс]. Київ:КПІ ім. І. Сікорського https://ela.kpi.ua/handle/123456789/49988 | 2022 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 2.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Сенсорний аналіз | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 1 | Сагайдак І. С., Інструментальні методи досліджень та сенсорний аналіз [Електронний ресурс]. Ірпінь:Державний податковий університет https://ir.dpu.edu.ua/handle/123456789/616 | 2023 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 1 | Грибан В. Г., Безпека життєдіяльності та охорона праці у схемах [Електронний ресурс]. Дніпро:ДДУВС https://er.dduvs.in.ua/bitstream/123456789/4378/1/%d0%91%d0%96%d0%94%20%d1%82%d0%b0%20%d0%9e%d0%9f%20%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%ba%d0%b0.pdf | 2019 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Сокуренко В. В., Безпека життєдіяльності та охорона праці [Електронний ресурс]. Харків:ХНУВС https://dspace.univd.edu.ua/server/api/core/bitstreams/064659a3-311c-4355-b1c4-47647cc9038c/content | 2021 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 4 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 2.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Генетика | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2, 3 | | | 4, 5 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Аналітична хімія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Потаскалов В., Хімія. Властивості хімічних елементів [Електронний ресурс]. Київ:КПІ ім. І. Сікорського https://ela.kpi.ua/handle/123456789/51146 | 2022 | 3 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної підготовки | Біологія клітини | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 3 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Колоїдна хімія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Самойленко С. О., Фізична та колоїдна хімія [Текст]. Харків:Світ книг | 2018 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0.13 | 1 | 1 | 2 | 2.00 | 2.13 |
Разом з дисципліни | 0.13 | | 2.00 | 2.13 |
Цикл професійної підготовки | Основи раціонального споживання товарів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Бургу Ю. Г., Основи раціонального споживання товарів [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815825 | 2019 | 4 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 1.00 | 1.00 |
Цикл професійної підготовки | Фізична хімія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Самойленко С. О., Фізична та колоїдна хімія [Текст]. Харків:Світ книг | 2018 | 3 | 1 | 1 | 2 | 0.13 | 0 | 0 | 2 | 2.00 | 2.13 |
Разом з дисципліни | 0.13 | | 2.00 | 2.13 |
Цикл професійної підготовки | Загальна мікробіологія і вірусологія | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Біоетика | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Бірта Г. О., Біоетика [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815841 | 2019 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної підготовки | Товарні аспекти якості продукції | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Назаренко В. О., Ідентифікація та фальсифікація товарів [Текст]. Полтава:ПУЕТ 816013 | 2020 | 4 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Назаренко В. О., Товарні аспекти якості продукції [Текст]. Полтава:ПУЕТ 817157 | 2020 | 4 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 1.00 |
Назаренко В. О., Товарні аспекти якості продукції [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 820771 | 2021 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Сирохман І. В., Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Електронний ресурс]. Львів:Вид-во Львів. торгов.-екон. ун-ту URL:https://ec.europa.eu/food/safety/general_food_law_en | 2019 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Угнівенко А. М., Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства [Електронний ресурс]. Київ:ЦП "Компринт" https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9472 | 2022 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 2.00 | | 5.00 | 7.00 |
Цикл загальної підготовки | Особистий розвиток та лідерство (тренінговий курс) | Навчально-науковий Інститут лідерства | 2 | Нестуля О. О., Дидактика лідерства [Текст]. Полтава:ПУЕТ 822051 | 2021 | 4 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Програма розвитку лідерського потенціалу університетів України. Оцінка впливу [Текст]. Київ:Британська Рада | 2019 | 4 | 0 | 0 | 1 | 0.50 | 1 | 1 | 1 | 0.01 | 0.51 |
Рейкін В. С., Мотивування та лідерство [Електронний ресурс]. Луцьк:Волин. нац. ун-т імені Лесі Українки https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21249 | 2022 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Таранюк К. В., Лідерство та команда в публічному управлінні [Електронний ресурс]. Суми:Сумський держ. ун-т https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/77285 | 2020 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Михаліцька Н. Я., Лідерство та комунікації в організації [Електронний ресурс]. Львів:Львівський державний університет внутрішніх справ https://dspace.lvduvs.edu.ua/bitstream/1234567890/8174/1/%D0%9B%D1%96%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%20%D1%82%D0%B0%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97_print.pdf | 2024 | 4 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 4.50 | | 4.01 | 8.51 |
Цикл загальної підготовки | Управління внутрішнім ринком праці та кадрова політика | Управління персоналом і економіки праці та економічної теорії | 2 | Безпалько О. В., Економіка праці та соціально-трудові відносини [Електронний ресурс]. Київ:Кафедра https://dspace.nuft.edu.ua/server/api/core/bitstreams/7f9fcb34-dd3a-4d33-98a1-d71add67ee8e/content | 2020 | 3 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Шубала І. В., Ринок праці [Електронний ресурс]. Луцьк:Луцький НТУ https://elib.lntu.edu.ua/sites/default/files/elib_upload/%D0%95%D0%9D%D0%9F%20%D0%A0%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BA%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9/index.html | 2024 | 3 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 2.00 | | 0.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Біотехнологія та здоров'я людини | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 3 | Голубнича В. М., Біозахист і біобезпека в громадському здоров’ї [Електронний ресурс]. Суми:Сумський держ. ун-т https://essuir.sumdu.edu.ua/bitstream-download/123456789/95415/1/Holubnycha.pdf | 2024 | 6 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Єжова О. О., Основи популяризації здорового способу життя [Електронний ресурс]. Суми:Сумський держ. ун-т https://essuir.sumdu.edu.ua/bitstream-download/123456789/95060/1/Yezhova.pdf | 2024 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 2.00 | 3.00 |
Цикл професійної підготовки | Біохімія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 3 | Гнітій Н. В., Біохімія [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815846 | 2019 | 5 | 1 | 1 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної підготовки | Загальна біотехнологія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 3 | Сахно Т. В., Біотехнологія води (water biotechnology) [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 817164 | 2020 | 5, 6 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Усенко С. О., Біотехнологія та здоров’я людини [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 820773 | 2021 | 5, 6 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Каратєєва О. І., Загальна біотехнологія [Електронний ресурс]. Миколаїв:МНАУ https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12054 | 2022 | 5, 6 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 3.00 | | 3.00 | 6.00 |
Цикл професійної підготовки | Фармакогнозія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 3 | Бірта Г. О., Фармакогнозія [Текст]. Полтава:ПУЕТ 817056 | 2020 | 6 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Інструментальна біотехнологія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 3 | Пахомова І. В., Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815783 | 2019 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 1 | 2 | 1.00 | 1.00 |
Хмельницька Є. В., Інструментальна біотехнологія [Текст]. Полтава:ПУЕТ 816999 | 2020 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 2.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Процеси і апарати біотехнологічних виробництв | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 3 | | | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Технологія біовиробництв | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 3 | Сахно Т. В., Біотехнологія води (water biotechnology) [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 817164 | 2020 | 5 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Усенко С. О., Біотехнологія та здоров’я людини [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 820773 | 2021 | 5 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 2.00 | | 2.00 | 4.00 |
Цикл професійної підготовки | Органічне виробництво та еко-продукти | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 3 | Бірта Г. О., Органічне виробництво та екопродукти [Текст]. Полтава:ПУЕТ 817159 | 2020 | 5 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Бірта Г. О., Еко- та ГМ-продукти [Текст]. Полтава:ПУЕТ 817418 | 2020 | 5 | 1 | 1 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Бірта Г. О., ЕКО- та ГМО-продукти [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815910 | 2019 | 5 | 1 | 1 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Большакова В. А., Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс]. Харків:ДБТУ https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53239 | 2021 | 5 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Пиндус В., Основи органічного рослинництва [Електронний ресурс]. Київ:Науково-методичний центр ВФПО https://organic-platform.org/app/uploads/2023/01/%D0%9E%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%20%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0%20(1)_compressed.pdf | 2022 | 5 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 5.00 | | 5.00 | 10.00 |
Цикл професійної підготовки | Штрихове кодування | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 3 | | | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Креативна економіка | Міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин | 3 | Хрупович С., Студії креативного маркетингу [Електронний ресурс]. Тернопіль:Західноукр. нац. ун-т http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42341 | 2021 | 6 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл загальної підготовки | Демографічні ресурси туризму | Туристичного та готельного бізнесу | 3 | Ярьоменко С. Г., Туристичні ресурси України [Текст]. Херсон:Олді-плюс 826273 | 2021 | 5 | 1 | 1 | 4 | 1.00 | 0 | 0 | 4 | 1.00 | 2.00 |
Матвійчук Л. Ю., Туризм [Електронний ресурс]. Луцьк:РВВ Луцького НТУ https://lib.lntu.edu.ua/sites/default/files/2024-06/%D0%A2%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BC%20%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf | 2023 | 5 | 1 | 1 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 2.00 | | 2.00 | 4.00 |
Цикл професійної підготовки | Експертні дослідження в біотехнології | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 4 | Хмельницька Є. В., Експертні дослідження в біотехнології [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 820774 | 2021 | 7, 8 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Біотехнологія культур клітин і тканин | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 4 | Пирог Т. П., Харчова біотехнологія [Текст]. Київ:Ліра-К 824480 | 2016 | 7 | 1 | 3 | 21 | 1.00 | 0 | 0 | 21 | 0.00 | 1.00 |
Усенко С. О., Біотехнологія культур клітин і тканин [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815909 | 2019 | 7 | 1 | 3 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1.00 |
Хмельницька Є. В., Експертні дослідження в біотехнології [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 820774 | 2021 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Флока Л. В., Біотехнологія навколишнього середовища [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 822110 | 2021 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 4.00 | | 1.00 | 5.00 |
Цикл професійної підготовки | Біотехнологія навколишнього середовища | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 4 | Сахно Т. В., Біотехнологія води (water biotechnology) [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 817164 | 2020 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Сахно Т. В., Біотехнологія води (water biotechnology) [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ | 2020 | 7 | 1 | 3 | 2 | 0.67 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.67 |
Усенко С. О., Біотехнологія та здоров’я людини [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 820773 | 2021 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Флока Л. В., Біотехнологія навколишнього середовища [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 822110 | 2021 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Луньова О. В., Організація самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни "Екологічна безпека" [Електронний рес. Київ:ДЕА https://ir.lib.vntu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/34628/89729.pdf?sequence=2&isAllowed=y | 2020 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 4.67 | | 2.00 | 6.67 |
Цикл професійної підготовки | Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 4 | | | 8 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Проектне навчання з курсу Експертні дослідження в біотехнології | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 4 | | | 7 | 1 | 3 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Стандартизація та сертифікація продукції та послуг | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 4 | Коваль С. П., Стандартизація та сертифікація товарів і послуг [Електронний ресурс]. Переяслав-Хмельницький:Переяс.-Хмельн. держ. пед. ун-т імені Г. Сковороди http://ephsheir.phdpu.edu.ua/bitstream/handle/8989898989/3891/%d0%a1%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d1%86%d1%96%d1%8f%20%d1%82%d0%b0%20%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%84%d1%96%d0%ba%d0%b0%d1%86%d1%96%d1%8f%20%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%96%d0%b2%20%d1%96%20%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b3.pdf?sequence=1&isAllowed=y | 2019 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Чала Т. Г., Статистичні стандарти та класифікації [Електронний ресурс]. Харків:ХНУ ім. В. Н. Каразіна https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/18122 | 2023 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Стойко І. І., Стандартизація, сертифікація, метрологія [Електронний ресурс]. Тернопіль:Тернопільський держ. техн. ун-т https://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/41226/1/%d0%a1%d0%a1%d1%96%d0%9c%20%d0%9f%d0%be%d1%81%d1%96%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d0%ba%202023.pdf | 2023 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Юрченко С. Л., Стандартизація [Електронний ресурс]. Харків:ДБТУ https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55656 | 2024 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 4.00 | 4.00 |
Цикл професійної підготовки | Контроль та керування біотехнологічними процесами | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 4 | | | 7 | 1 | 3 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної підготовки | Проектування біотехнологічних виробництв | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 4 | Флока Л. В., Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня бакалавра здобувача. Полтава:ПУЕТ | 2023 | 8 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 3 | 2 | 0.67 | 0.67 |
Разом з дисципліни | 0.00 | | 0.67 | 0.67 |
Цикл загальної підготовки | Управлінський облік | Бухгалтерського обліку і аудиту | 4 | Лень В. С., Управлінський облік [Текст]. Київ:Каравела 826290 | 2022 | 7 | 1 | 3 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Розіт Т. В., Стратегічний управлінський облік [Електронний ресурс]. Харків:ХНУ ім. В. Н. Каразіна https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/18513 | 2024 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Задорожний З.-М. В., Управлінський облік [Електронний ресурс]. Тернопіль:ВПЦ "Університетська думка" http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51445 | 2023 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Мискін Ю. І., Управлінський облік (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс]. Ірпінь:Державний податковий університет https://ir.dpu.edu.ua/handle/123456789/372 | 2023 | 7 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 4.00 | | 4.00 | 8.00 |
Цикл загальної підготовки | Стратегії бізнесу | Менеджменту | 4 | Джинджоян В. В., Інноваційні технології в туризмі та гостинності [Текст]. Київ:Каравела 826279 | 2022 | 8 | 0 | 0 | 5 | 1.00 | 1 | 3 | 5 | 1.00 | 2.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної підготовки | Маркування товарів в Україні та за кордоном | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 4 | Офіленко Н. О., Маркування товарів в Україні та за кордоном [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815803 | 2019 | 7 | 1 | 3 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1.00 |
Разом з дисципліни | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Разом за профілем | 92.01 | | 78.64 | 170.65 |