Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Лурье, И. С.
До списку авторів
Лурье, И. С.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Доступно
58 з 58
Книга
Лурье, И. С.
Технология кондитерского производства: Учебник
Серія:
Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Агропромиздат, 1992 р.
ISBN 5-10-001443-1
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
15 з 15
Книга
Лурье, И. С.
Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве: Справочник
Агропромиздат, 2001 р.
ISBN 5-10-003607-9
1
2
3
4
5
повний текст
Замовити
На полицю
Доступно
2 з 2
Книга
Лурье, И. С.
Технология и технохимический контроль кондитерского производства
Легкая и пищ. пром-сть, 1981 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Лурье, И. С.
Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве: Справочник
Агропромиздат, 1987 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Лурье, И. С.
Технологический и микробиологический контроль в кондитерском производстве: Справочник
КолосС, 2003 р.
ISBN 5-9532003-4-X
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю