Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Зубар, Н. М.
До списку авторів
Зубар, Н. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Зубар, Н. М.
Фізіологія харчування: Опорний конспект лекцій
Вид. центр КДТЕУ, 2000 р.
ISBN відсутній
Зубар, Н. М.
Фізіологія харчування: Опорний конспект лекцій
Вид. центр КДТЕУ, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга
Кулінарне мистецтво: правила змагань: Вимоги, коментарі, рекомендації
ВЦ КНТЕУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Кулінарне мистецтво: правила змагань: Вимоги, коментарі, рекомендації
ВЦ КНТЕУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Зубар, Н. М.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-966-364-996-2
Зубар, Н. М.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-966-364-996-2
Книга (аналіт. опис)
Зубар, Н. М.
Харчування людини як медико-біологічна та соціально-економічна проблема [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Зубар, Н. М.
Харчування людини як медико-біологічна та соціально-економічна проблема [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Зубар, Н. М.
Фізіологічно-гігієнічне значення ліпідів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Зубар, Н. М.
Фізіологічно-гігієнічне значення ліпідів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Зубар, Н. М.
Фізіолого-гігієнічне значення вітамінів та проблема забезпечення ними організму [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Зубар, Н. М.
Фізіолого-гігієнічне значення вітамінів та проблема забезпечення ними організму [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Зубар, Н. М.
Фізіологічно-гігієнічна характеристика основних харчових продуктів та їх компонентів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Зубар, Н. М.
Фізіологічно-гігієнічна характеристика основних харчових продуктів та їх компонентів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Зубар, Н. М.
Логістика у ресторанному господарстві [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-611-01-0080-9
Зубар, Н. М.
Логістика у ресторанному господарстві [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-611-01-0080-9
Книга
Зубар, Н. М.
Фізіологія харчування [Текст]: практикум : навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2013 р.
ISBN 978-611-01-0423-4
Зубар, Н. М.
Фізіологія харчування [Текст]: практикум : навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2013 р.
ISBN 978-611-01-0423-4
Книга
Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
КУТЕП, 2016 р.
ISBN 978-966-351-342-3
Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
КУТЕП, 2016 р.
ISBN 978-966-351-342-3