Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Козьмина, Е. П.
До списку авторів
Козьмина, Е. П.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Доступно
4 з 4
Книга
Технология производства продуктов общественного питания
Экономика, 1975 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
3 з 3
Книга
Козьмина, Е. П.
Биохимия зерна и продуктов его переработки
Агропромиздат, 1976 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
2 з 2
Книга
Козьмина, Е. П.
Прием и хранение риса
Агропромиздат, 1971 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
4 з 4
Книга
Справочник технолога общественного питания
Экономика, 1978 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Козьмина, Е. П.
Технологические свойства сортов крупяных и зернобобовых культур
Агропромиздат, 1981 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
2 з 2
Книга
Рис и его качество
Агропромиздат, 1976 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Козьмина, Е. П.
Технология производства изделий из теста в общественном питании
Экономика, 1969 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
3 з 3
Книга
Изменение пищевых веществ при кулинарной обработке. Вып.3: Научные труды
Изд-во Моск. ин-та нар. хоз-ва им. Г.В. Плеханова, 1957 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю