Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Айситулина, К.
До списку авторів
Айситулина, К.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Немає прим.
Стаття
Айситулина, К.
Концептуальная свинина: Ресторан одного продукта. Хамонерия - ресторан, который использует обязательный элемент небольших закусок типично испанского жанра, часто предшествующих основному блюду
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Айситулина, К.
Горячий хлеб глубокой заморозки: Булочка как способ привлечь посетителей
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Айситулина, К.
Надводный мир "Тритона"
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Айситулина, К.
Многоликий "Тритон"
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Айситулина, К.
Истина в вине. Школа вин "Сомелье"
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Айситулина, К.
Один день из жизни управляющего + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Стаття
Айситулина, К.
Типичные ошибки первых шагов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Айситулина, К.
Тренинги персонала в ресторане [Текст]
Серія:
Энциклопедия ресторатора
Ресторанные ведомости, 2007 р.
ISBN 978-5-98176-058-7
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю