Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лебська, Т.
До списку авторів
Лебська, Т.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Стаття
Лебська, Т.
Морські й прісноводні безхребетні як функціональні інгредієнти в харчових продуктах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лебська, Т.
Морські й прісноводні безхребетні як функціональні інгредієнти в харчових продуктах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Лебська, Т.
Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Лебська, Т.
Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Голембовська, Н.
Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Голембовська, Н.
Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Очколяс, О.
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Очколяс, О.
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Очколяс, О.
Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Очколяс, О.
Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній