Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Ряшко, Г. М.
До списку авторів
Ряшко, Г. М.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Немає прим.
Стаття
Бурдо, О. Г.
Перспективи харчових нанотехнологій [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Доступно
1 з 1
Автореферат/Дисертація
Ряшко, Г. М.
Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави [Текст] + [Електронний ресурс]: автореф. дис. : 05.18.12
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2006 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
Замовити
На полицю
Немає прим.
Стаття
Ряшко, Г. М.
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних за...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Стаття
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гости...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю