Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Шаповаленко, О. І.
До списку авторів
Шаповаленко, О. І.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Доступно
5 з 5
Книга
Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст]: навчальний посібник
Еспада, 2006 р.
ISBN 966-7870-90-1
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Єгоров, Б. В.
Технологія виробництва преміксів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2007 р.
ISBN 978-966-364-493-6
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Немає прим.
Стаття
Визначення показників якості зернової сировини та перспективи її експорту в інші країни [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Шаповаленко, О. І.
Теплофізичні характеристики гранульованих висівок і математичні моделі сушіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Удосконалення технології печива на основі вівсяних пластівців для закладів ресторанного господарс...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Шаповаленко, О. І.
Дослідження параметрів вологотеплової обробки дрібних кукурудзяних пластівців [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Шаповаленко, О. І.
Технологічна характеристика зерна кукурудзи [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю