Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шубіна, Г.
До списку авторів
Шубіна, Г.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Стаття
Жарко, А.
М'ясопереробна галузь: підсумки 2015 р., прогнози на 2016 р. [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Жарко, А.
М'ясопереробна галузь: підсумки 2015 р., прогнози на 2016 р. [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шубіна, Г.
Нові вимоги до маркування: проблемне питання - насичені жири [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шубіна, Г.
Нові вимоги до маркування: проблемне питання - насичені жири [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шубіна, Г.
Як збільшити масову частку м’язового білка у виробах вареної групи вищого сорту? [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шубіна, Г.
Як збільшити масову частку м’язового білка у виробах вареної групи вищого сорту? [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шубіна, Г.
Ольга Трофімцева: ''Держпідтримка має бути - це однозначно'' [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шубіна, Г.
Ольга Трофімцева: ''Держпідтримка має бути - це однозначно'' [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шубіна, Г.
Тренди розвитку українського ринку заморожених напівфабрикатів України у 2020 році [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шубіна, Г.
Тренди розвитку українського ринку заморожених напівфабрикатів України у 2020 році [Текст]
б.р.
ISBN відсутній