Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Технологии пищевых производств
До списку серій
Технологии пищевых производств
Видавництво:
МарТ, Ростов-на-Дону
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Доступно
4 з 4
Книга
Козмава, А. В.
Технология производства паштетов и фаршей: Учеб.-практич. пособие
Серія:
Технологии пищевых производств
МарТ, 2002 р.
ISBN 5-241-00106-9
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
4 з 4
Книга
Касьянов, Г. И.
Технология производства сухих завтраков: Учеб.-практич. пособие
Серія:
Технологии пищевых производств
МарТ, 2002 р.
ISBN 5-241-00108-5
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
2 з 2
Книга
Семенов, Г. В.
Сушка сырья: мясо, рыба, овощи, фрукты, молоко: Учебно-практическое пособие
Серія:
Технологии пищевых производств
МарТ, 2002 р.
ISBN 5-241-00110-7
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
3 з 3
Книга
Технология копчения мясных и рыбных продуктов: Учеб.-практ. пособие
Серія:
Технологии пищевых производств
МарТ, 2004 р.
ISBN 5-241-00420-3
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю