Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, Х.
До списку видавництв
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, Х.
Сортувати за:
заглавию
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Перша
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Остання
<< назад
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
вперед >>
Доступно
1 з 1
Автореферат/Дисертація
Шинкар, С. М.
Ефективність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства + [Електронний ре...: Автореф. дис.: 08.07.05
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Автореферат/Дисертація
Балабан, М. П.
Ефективність функціонування та стратегія розвитку оптової торгівлі споживчої кооперації + [Електр...: Автореф. дис.: 08.07.05
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2004 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Автореферат/Дисертація
Давидова, О. Ю.
Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства [Те...: автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2018 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Міжнародне технічне регулювання[Текст]: опорний конспект лекцій
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2013 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Немає прим.
Багатотомне видання
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст]: монографія : у 3 ч.
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2013 р.
ISBN 978-966-405-318-8
1
2
3
4
5
На полицю
Серії: