Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: харчування
Рубрики
--> Гігієна
----> харчування
Друк списку
--> Гігієна
----> харчування
Рубрика
- Назва:
- харчування
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Онищенко, Г. Г.
Оценка мониторинга безопасности пищевых продуктов в РФ. Микотоксины [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Онищенко, Г. Г.
Оценка мониторинга безопасности пищевых продуктов в РФ. Микотоксины [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Суханов, Б. П.
Пиво: польза или вред. Взгляд гигиениста [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Суханов, Б. П.
Пиво: польза или вред. Взгляд гигиениста [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Соколов, Д. М.
Ускоренные методы выявления бактерий рода Salmonella в пищевых продуктах и сырье [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Соколов, Д. М.
Ускоренные методы выявления бактерий рода Salmonella в пищевых продуктах и сырье [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Бутенко, Л. М.
Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бутенко, Л. М.
Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Королев, А. А.
Гигиена питания [Текст]: учебник
Изд. центр "Академия", 2008 р.
ISBN 978-5-7695-5402-5
Королев, А. А.
Гигиена питания [Текст]: учебник
Изд. центр "Академия", 2008 р.
ISBN 978-5-7695-5402-5
Електронний ресурс
Загоруйко, Г. Є.
Гігієна і санітарія: методичні рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Загоруйко, Г. Є.
Гігієна і санітарія: методичні рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга
Ковини, Джон
Гурманистика. Культура еды и еда как культура [Текст]
Гуманитарный Центр, 2016 р.
ISBN 978-0-415-52445-2
Ковини, Джон
Гурманистика. Культура еды и еда как культура [Текст]
Гуманитарный Центр, 2016 р.
ISBN 978-0-415-52445-2
Книга
Петровська, М.
Нормування якості довкілля [Текст]: навч. посібник
ЛНУ ім. Івана Франка, 2017 р.
ISBN 978-617-10-0330-9
Петровська, М.
Нормування якості довкілля [Текст]: навч. посібник
ЛНУ ім. Івана Франка, 2017 р.
ISBN 978-617-10-0330-9
Електронний ресурс
Горячова, О. О.
Основи нутріціології [Електронний ресурс]: навч. метод. посібник
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Горячова, О. О.
Основи нутріціології [Електронний ресурс]: навч. метод. посібник
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Книга
Рогова, А. Л.
Основи фізіології і гігієни харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Основи фізіології і гігієни харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга
Загоруйко, Г. Є.
Основи фізіології і гігієни харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Загоруйко, Г. Є.
Основи фізіології і гігієни харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Книга
Загоруйко, Г. Є.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: навчальні завдання для практичних занять і самостійної роботи студентів
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Загоруйко, Г. Є.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: навчальні завдання для практичних занять і самостійної роботи студентів
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Книга
Рогова, А. Л.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: навчально-методичний посібник
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: навчально-методичний посібник
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Зубар, Н. М.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-966-364-996-2
Зубар, Н. М.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-966-364-996-2