Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Основы управления качеством [Текст]
Основы управления качеством [Текст]
Книга
Автор:
Основы управления качеством [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: СНУЯЭиП, 2007 г.
ISBN відсутній
Автор:
Основы управления качеством [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: СНУЯЭиП, 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
65.291.823.2-21я73 О-75
Основы управления качеством [Текст] : учеб. пособие / под ред. Э. М. Векслер, К. Н. Маловик. – Севастополь : СНУЯЭиП, 2007. – 260 с. : 35.10.
ББК 65.291.823.2-21я73 О-75
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю і конкурентоспроможність продукції
загальний = Статистика : економічна
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Аудит
загальний = Метрологія
загальний = Теорія : систем
загальний = Управління : якістю
загальний = Управління : нововведеннями
335561 Загальний читальний зал
335562 Загальний читальний зал
335565 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
335563 Навч. абонемент
335564 Навч. абонемент
65.291.823.2-21я73 О-75
Основы управления качеством [Текст] : учеб. пособие / под ред. Э. М. Векслер, К. Н. Маловик. – Севастополь : СНУЯЭиП, 2007. – 260 с. : 35.10.
ББК 65.291.823.2-21я73 О-75
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю і конкурентоспроможність продукції
загальний = Статистика : економічна
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Аудит
загальний = Метрологія
загальний = Теорія : систем
загальний = Управління : якістю
загальний = Управління : нововведеннями
335561 Загальний читальний зал
335562 Загальний читальний зал
335565 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
335563 Навч. абонемент
335564 Навч. абонемент