Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Крусир, Г. - Біохімічна характеристика інгібітора &-амілаз з борошенець вівса [Текст]
Крусир, Г. - Біохімічна характеристика інгібітора &-амілаз з борошенець вівса [Текст]
Стаття
Автор: Крусир, Г.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Біохімічна характеристика інгібітора &-амілаз з борошенець вівса [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Крусир, Г.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Біохімічна характеристика інгібітора &-амілаз з борошенець вівса [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Крусир, Г.
Біохімічна характеристика інгібітора &-амілаз з борошенець вівса [Текст] / Г. Крусир, Н. П. Кушнір // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N2. – С.42-45.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Мікробіологія
Крусир, Г.
Біохімічна характеристика інгібітора &-амілаз з борошенець вівса [Текст] / Г. Крусир, Н. П. Кушнір // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N2. – С.42-45.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Мікробіологія