Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Махно, М. Г. - Використання кислотності молока ультразвуковим методом [Текст]
Махно, М. Г. - Використання кислотності молока ультразвуковим методом [Текст]
Стаття
Автор: Махно, М. Г.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Використання кислотності молока ультразвуковим методом [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Махно, М. Г.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Використання кислотності молока ультразвуковим методом [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Махно, М. Г.
Використання кислотності молока ультразвуковим методом [Текст] / М. Г. Махно, А. I. Шурдук // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2009. – N1(37). – С.93-96.
загальний = Промисловість : молочна
загальний = Переробка : молока
Махно, М. Г.
Використання кислотності молока ультразвуковим методом [Текст] / М. Г. Махно, А. I. Шурдук // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2009. – N1(37). – С.93-96.
загальний = Промисловість : молочна
загальний = Переробка : молока