Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Панченко, М. О. - Методика оцінки рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції [Текст]
Панченко, М. О. - Методика оцінки рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції [Текст]
Стаття
Автор: Панченко, М. О.
Економіка харчової промисловості. Методика оцінки рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Панченко, М. О.
Економіка харчової промисловості. Методика оцінки рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Панченко, М. О.
Методика оцінки рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції [Текст] / М. О. Панченко // Економіка харчової промисловості. – 2012. – № 4. – С. 57─60 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Якість : продукції
загальний = Споживання
Панченко, М. О.
Методика оцінки рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції [Текст] / М. О. Панченко // Економіка харчової промисловості. – 2012. – № 4. – С. 57─60 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Якість : продукції
загальний = Споживання