Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Силка, І. М. - Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів [Текст]
Силка, І. М. - Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів [Текст]
Стаття
Автор: Силка, І. М.
Харчова наука і технологія. Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Силка, І. М.
Харчова наука і технологія. Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Силка, І. М.
Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів [Текст] / І. М. Силка, Н. Е. Фролова, В. С. Гуць // Харчова наука і технологія. – 2016. – Т. 10, вип. 1. – С. 11–15 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Модель
загальний = Ароматизатор
Силка, І. М.
Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів [Текст] / І. М. Силка, Н. Е. Фролова, В. С. Гуць // Харчова наука і технологія. – 2016. – Т. 10, вип. 1. – С. 11–15 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Модель
загальний = Ароматизатор