Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дунченко, Н. И. - Управление качеством в отраслях пищевой промышленности [Текст]
Дунченко, Н. И. - Управление качеством в отраслях пищевой промышленности [Текст]
Книга
Автор: Дунченко, Н. И.
Управление качеством в отраслях пищевой промышленности [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: "Дашков и К", 2008 г.
ISBN 978-5-91131-766-9
Автор: Дунченко, Н. И.
Управление качеством в отраслях пищевой промышленности [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: "Дашков и К", 2008 г.
ISBN 978-5-91131-766-9
(UA) Книга
65.305.73я73 Д83
Дунченко, Н. И.
Управление качеством в отраслях пищевой промышленности [Текст] : учеб. пособие / Н. И. Дунченко, М. Д. Магомедов, А. В. Рыбин. – 2-е изд. – Москва : "Дашков и К", 2008. – 212 с. – ISBN 978-5-91131-766-9.
ББК 65.305.73я73 Д83
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Управління : якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції м'ясопереробних виробництв
345371 Навч. абонемент
345372 Навч. абонемент
65.305.73я73 Д83
Дунченко, Н. И.
Управление качеством в отраслях пищевой промышленности [Текст] : учеб. пособие / Н. И. Дунченко, М. Д. Магомедов, А. В. Рыбин. – 2-е изд. – Москва : "Дашков и К", 2008. – 212 с. – ISBN 978-5-91131-766-9.
ББК 65.305.73я73 Д83
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Управління : якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції м'ясопереробних виробництв
345371 Навч. абонемент
345372 Навч. абонемент