Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Давыдова, В. Р. - Использование растения нута в кондитерском производстве, как перспективного сырья [Текст]
Давыдова, В. Р. - Использование растения нута в кондитерском производстве, как перспективного сырья [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор: Давыдова, В. Р.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]. Использование растения нута в кондитерском производстве, как перспективного сырья [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Давыдова, В. Р.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]. Использование растения нута в кондитерском производстве, как перспективного сырья [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36-1я431 Х22
Давыдова, В. Р.
Использование растения нута в кондитерском производстве, как перспективного сырья [Текст] / В. Р. Давыдова, Т. А. Выхованец // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 45–47.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Овочі : боби
загальний = Виробництво : кондитерське
36-1я431 Х22
Давыдова, В. Р.
Использование растения нута в кондитерском производстве, как перспективного сырья [Текст] / В. Р. Давыдова, Т. А. Выхованец // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 45–47.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Овочі : боби
загальний = Виробництво : кондитерське