Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Заморська, І. Л. - Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання [Текст]
Заморська, І. Л. - Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання [Текст]
Стаття
Автор: Заморська, І. Л.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Заморська, І. Л.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Заморська, І. Л.
Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання [Текст] / І. Л. Заморська // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 4. – С. 214–220.
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Ягода
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
Заморська, І. Л.
Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання [Текст] / І. Л. Заморська // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 4. – С. 214–220.
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Ягода
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва