Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Формування споживних властивостей і асортименту трикотажних виробів у процесі їх проектування та ...
Формування споживних властивостей і асортименту трикотажних виробів у процесі їх проектування та ...
Книга
Автор:
Формування споживних властивостей і асортименту трикотажних виробів у процесі їх проектування та ...: Текст лекцій
Видавництво: Вид-во Львів. комерц. академії, 1999 г.
ISBN відсутній
Автор:
Формування споживних властивостей і асортименту трикотажних виробів у процесі їх проектування та ...: Текст лекцій
Видавництво: Вид-во Львів. комерц. академії, 1999 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
37.238я73 Ф79
Формування споживних властивостей і асортименту трикотажних виробів у процесі їх проектування та виготовлення : Текст лекцій / уклад. Б. Д. Семак, І. С. Галик, О. Б. Концевич. – Львів : Вид-во Львів. комерц. академії, 1999. – 36 с. – 12 . – 12 : 2.00.
ББК 37.238я73 Ф79
загальний = Технологія деревини. Виробництво легкої промисловості. Поліграфічне виробництво. Фототехніка : Виробництво легкої промисловості : Текстильне виробництво : Трикотажне виробництво
Загальний читальний зал
7029бр. Загальний читальний зал
бр.7029 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
37.238я73 Ф79
Формування споживних властивостей і асортименту трикотажних виробів у процесі їх проектування та виготовлення : Текст лекцій / уклад. Б. Д. Семак, І. С. Галик, О. Б. Концевич. – Львів : Вид-во Львів. комерц. академії, 1999. – 36 с. – 12 . – 12 : 2.00.
ББК 37.238я73 Ф79
загальний = Технологія деревини. Виробництво легкої промисловості. Поліграфічне виробництво. Фототехніка : Виробництво легкої промисловості : Текстильне виробництво : Трикотажне виробництво
Загальний читальний зал
7029бр. Загальний читальний зал
бр.7029 Загальний читальний зал
Навч. абонемент