Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Голембовская, Н. В. - Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа [Текст]
Голембовская, Н. В. - Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа [Текст]
Стаття
Автор: Голембовская, Н. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Голембовская, Н. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Голембовская, Н. В.
Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа [Текст] / Н. В. Голембовская, Т. К. Лебская // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2015. – № 1 (73). – С. 134–139 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1017.
загальний = Показник
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Властивість
загальний = Обробка
Голембовская, Н. В.
Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа [Текст] / Н. В. Голембовская, Т. К. Лебская // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2015. – № 1 (73). – С. 134–139 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1017.
загальний = Показник
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Властивість
загальний = Обробка