Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мальська, М. П. - Гастрономічний туризм [Текст]
Мальська, М. П. - Гастрономічний туризм [Текст]
Книга
Автор: Мальська, М. П.
Гастрономічний туризм [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Каравела, 2021 г.
ISBN 978-966-289-463-9
Автор: Мальська, М. П.
Гастрономічний туризм [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Каравела, 2021 г.
ISBN 978-966-289-463-9
(UA) Книга
Мальська, М. П.
Гастрономічний туризм [Текст] : навч. посібник / М. П. Мальська, М. І. Філь, І. Г. Пандяк. – Київ : Каравела, 2021. – 304 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ . – ISBN 978-966-289-463-9.
УДК 338.48-6:641(075.8) М21
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кухні народів світу
загальний = Економіка : світова
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Економіка туристичного бізнесу
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Туризм у світі
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
загальний = Туризм : гастрономічний
Кулінарні тренди
загальний = Туризм : спеціалізований
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Соціальна географія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
387392 Загальний читальний зал
387393 Навч. абонемент
387394 Навч. абонемент
Мальська, М. П.
Гастрономічний туризм [Текст] : навч. посібник / М. П. Мальська, М. І. Філь, І. Г. Пандяк. – Київ : Каравела, 2021. – 304 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ . – ISBN 978-966-289-463-9.
УДК 338.48-6:641(075.8) М21
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кухні народів світу
загальний = Економіка : світова
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Економіка туристичного бізнесу
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Туризм у світі
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
загальний = Туризм : гастрономічний
Кулінарні тренди
загальний = Туризм : спеціалізований
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Соціальна географія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
387392 Загальний читальний зал
387393 Навч. абонемент
387394 Навч. абонемент