Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ткаченко, А. С. - Впровадження системи HACCP у виробництво квасу [Електронний ресурс]
Ткаченко, А. С. - Впровадження системи HACCP у виробництво квасу [Електронний ресурс]
Стаття
Автор: Ткаченко, А. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Впровадження системи HACCP у виробництво квасу [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ткаченко, А. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Впровадження системи HACCP у виробництво квасу [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Ткаченко, А. С.
Впровадження системи HACCP у виробництво квасу [Електронний ресурс] / А. С. Ткаченко, Н. Ю. Молчанова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2023. – № 3. – С. 28–33 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/231/218.
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Система : управління
загальний = Продукти (харчування) : квас
Безпечність товарів
Ткаченко, А. С.
Впровадження системи HACCP у виробництво квасу [Електронний ресурс] / А. С. Ткаченко, Н. Ю. Молчанова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2023. – № 3. – С. 28–33 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/231/218.
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Система : управління
загальний = Продукти (харчування) : квас
Безпечність товарів