Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шубін, О. О. - Перспективи використання горобини червоноплідної в харчуванні
Шубін, О. О. - Перспективи використання горобини червоноплідної в харчуванні
Книга (аналіт. опис)
Автор: Шубін, О. О.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9. Перспективи використання горобини червоноплідної в харчуванні
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шубін, О. О.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9. Перспективи використання горобини червоноплідної в харчуванні
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36 О 16
Шубін, О. О.
Перспективи використання горобини червоноплідної в харчуванні / О. О. Шубін, Н. А. Білик, Г. Ф. Коршунова // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.203-209.
ББК 36 О 16
загальний = Якість
загальний = Харчування
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування)
36 О 16
Шубін, О. О.
Перспективи використання горобини червоноплідної в харчуванні / О. О. Шубін, Н. А. Білик, Г. Ф. Коршунова // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.203-209.
ББК 36 О 16
загальний = Якість
загальний = Харчування
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування)