Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Cycle
Цикл
Цикл дисциплин : Цикл загальної підготовки
Дисциплина | Автор | Заглавие | Издательство | Год | Дисциплины (осень, весна) | Кол-во | Потребность (осень, весна) | КО (осень, весна) | Тип документа |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Вища та прикладана математика | Шурдук А. И. | Высшая и прикладная математика [Текст] | ПУЭТ | 2018 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Вища та прикладна математика | Шурдук А. И. | Высшая и прикладная математика [Текст] | ПУЭТ | 2018 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Екологічна економіка та соціальна відповідальність | Савченко О. Ф. | Екологічна економіка [Текст] | ПУЕТ | 2014 | 0/ 0 | 10 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Савченко О. Ф. | Екологічна економіка: теорія, практика, юридична відповідальність [Текст] | ПУЕТ | 2016 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Мілька А. I. | Екологічна економіка [Текст] | ПУЕТ | 2019 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Історія та культура України | Бондарчук Я. В. | Історія Острозької академії [Текст] | Вид-во НУ "Острозька академія" | 2015 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм | Михайлов В. М. | Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст] | Світ книг | 2012 | 0/ 0 | 14 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Іванов С. В. | Винний туризм [Текст] | Абетка | 2012 | 0/ 0 | 3 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Новікова О. В. | Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] | Світ книг | 2014 | 0/ 0 | 25 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Новікова О. В. | Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] | Світ книг | 2016 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Щеникова Н. В. | Традиции и культура питания народов мира [Текст] | ФОРУМ | 2017 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Басюк Д. І. | Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики [Електронний ресурс] | Едельвейс | 2017 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Дишкантюк О. В. | Гастрономічний туризм [Текст] | Олді-плюс | 2021 | 0/ 0 | 4 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Левченко Ю. В. | Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гастро | ПУЕТ | 2021 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Мальська М. П. | Гастрономічний туризм [Текст] | Каравела | 2021 | 0/ 0 | 3 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Культура харчування | Дуденко Н. В. | Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] | Університетська книга | 2009 | 0/ 0 | 30 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Сало Я. М. | Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст | Афіша | 2009 | 0/ 0 | 5 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Новікова О. В. | Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] | Світ книг | 2014 | 0/ 0 | 25 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Русавська В. А. | Гостинність в українській традиційній культурі [Текст] | Ліра-К | 2014 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Новікова О. В. | Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] | Світ книг | 2016 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Машир Н. П. | Ресторанний сервіс та секрети гостинності [Текст] | Кондор | 2015 | 0/ 0 | 4 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Джум Т. А. | Современные формы обслуживания в ресторанном бизнесе [Текст] | Магистр | 2017 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Русавська В. А. | Гостинність в українській традиційній культурі [Текст] | Ліра-К | 2015 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Москоні Ліса | Їжа для мозку [Текст] | Наш формат | 2019 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Бородай А. Б. | Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної робо | ПУЕТ | 2021 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Методи контролю якості продукції в галузі | Ромоданова В. О. | Методи контролю харчових виробництв [Текст] | Університет "Україна" | 2012 | 0/ 0 | 5 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Моделювання інноваційних процесів | Томашевський О. М. | Інформаційні технології та моделювання бізнес-процесів [Текст] | Центр учб. л-ри | 2012 | 0/ 0 | 11 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Кузьмін О. Є. | Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень [Текст] | Новий світ-2000 | 2018 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Кузьмін О. Є. | Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень [Текст] | Новий світ-2000 | 2017 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Правознавство | Пономаренко М. В. | Експрес-підготовка до магістерського ЗНО з правознавства [Текст] | Право | 2018 | 0/ 0 | 6 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Пономаренко М. В. | #pravoZNO [Текст] | Право | 2020 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Практична психологія | Дуткевич Т. В. | Теорія і практика розвивально-корекційної роботи психолога [Текст] | КНТ | 2017 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Робототехника на платформі Arduino | Гуржій А. М. | Основи автоматики та робототехніки [Електронний ресурс] | Гарант-СВ | 2021 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Філософія | Борисов С. В. | Наука глазами философов: Что было? Что есть? Что будет? [Текст] | Флинта | 2015 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Формування сировинних ресурсів | Олійник Л. Б. | Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2012 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Олійник Л. Б. | Актуальні проблеми технології галузі [Текст] | ПУЕТ | 2013 | 0/ 0 | 10 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Бірта Г. О. | Еко- та ГМ-продукти [Текст] | ПУЕТ | 2020 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Бірта Г. О. | ЕКО- та ГМО-продукти [Текст] | ПУЕТ | 2019 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Харчові технології | Калакура М. М. | Загальні технології харчових виробництв [Текст] | Університет "Україна" | 2010 | 0/ 0 | 103 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга |
Ткач Н. I. | Загальні технології харчової промисловості. Ч. 1. Технологія продуктів із зернової і цукрової сирови | ПУЕТ | 2012 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Поперечний А. М. | Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [Текст] | Центр учб. л-ри | 2012 | 0/ 0 | 6 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Дорохович А. М. | Технологія карамелі [Текст] | Інкос | 2011 | 0/ 0 | 4 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Ромоданова В. О. | Методи контролю харчових виробництв [Текст] | Університет "Україна" | 2012 | 0/ 0 | 5 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Новікова О. В. | Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] | Ліра-К | 2013 | 0/ 0 | 8 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Положишникова Л. О. | Харчові технології (Ч. 2. Загальні технології харчових виробництв) [Текст] | ПУЕТ | 2014 | 0/ 0 | 5 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Новікова О. В. | Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] | Ліра-К | 2014 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Новікова О. В. | Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] | Ліра-К | 2013 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Бухкало С. I. | Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст] | Центр учб. л-ри | 2014 | 0/ 0 | 4 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Бухкало С. I. | Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] | Центр учб. л-ри | 2014 | 0/ 0 | 5 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Дорохович А. М. | Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст] | Інкос | 2015 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Колтунов В. А. | Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] | Київ. нац. торг.-екон. ун-т | 2014 | 0/ 0 | 3 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Соколенко А. I. | Енергоматеріальні потоки харчових і макробіологічних виробництв [Текст] | Кондор | 2016 | 0/ 0 | 2 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Дорохович А. М. | Технологія шоколаду [Текст] | НУХТ | 2014 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Товажнянский Л. Л. | Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст] | Центр учб. л-ри | 2016 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Перцевий Ф. В. | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] | ХДУХТ | 2015 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Іванов С. В. | Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] | НУХТ | 2012 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Наконечна Ю. Г. | Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст] | ПУЕТ | 2019 | 0/ 0 | 1 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Бородай А. Б. | Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної робо | ПУЕТ | 2021 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Олійник Н. В. | Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2021 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Гередчук А. М. | Харчові технології [Електронний ресурс] | ПУЕТ | 2021 | 0/ 0 | 0 | 0/ 0 | 0.00, 0.00 | Книга | |
Всего экземпляров: 336
Новых экземпляров за 10 лет: 129 (0.38%)