лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Cycle

Цикл

Цикл дисциплин : Цикл загальної підготовки
Дисциплина Автор Заглавие Издательство Год Дисциплины (осень, весна) Кол-во Потребность (осень, весна) КО (осень, весна) Тип документа
Вища та прикладана математика Шурдук А. И. Высшая и прикладная математика [Текст] ПУЭТ 2018 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Вища та прикладна математика Шурдук А. И. Высшая и прикладная математика [Текст] ПУЭТ 2018 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Екологічна економіка та соціальна відповідальність Савченко О. Ф. Екологічна економіка [Текст] ПУЕТ 2014 0/ 010 0/ 00.00, 0.00Книга 
Савченко О. Ф. Екологічна економіка: теорія, практика, юридична відповідальність [Текст] ПУЕТ 2016 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Мілька А. I. Екологічна економіка [Текст] ПУЕТ 2019 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Історія та культура України Бондарчук Я. В. Історія Острозької академії [Текст] Вид-во НУ "Острозька академія" 2015 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм Михайлов В. М. Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст] Світ книг 2012 0/ 014 0/ 00.00, 0.00Книга 
Іванов С. В. Винний туризм [Текст] Абетка 2012 0/ 03 0/ 00.00, 0.00Книга 
Новікова О. В. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] Світ книг 2014 0/ 025 0/ 00.00, 0.00Книга 
Новікова О. В. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] Світ книг 2016 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Щеникова Н. В. Традиции и культура питания народов мира [Текст] ФОРУМ 2017 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Басюк Д. І. Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики [Електронний ресурс] Едельвейс 2017 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Дишкантюк О. В. Гастрономічний туризм [Текст] Олді-плюс 2021 0/ 04 0/ 00.00, 0.00Книга 
Левченко Ю. В. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гастро ПУЕТ 2021 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Мальська М. П. Гастрономічний туризм [Текст] Каравела 2021 0/ 03 0/ 00.00, 0.00Книга 
Культура харчування Дуденко Н. В. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] Університетська книга 2009 0/ 030 0/ 00.00, 0.00Книга 
Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст Афіша 2009 0/ 05 0/ 00.00, 0.00Книга 
Новікова О. В. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] Світ книг 2014 0/ 025 0/ 00.00, 0.00Книга 
Русавська В. А. Гостинність в українській традиційній культурі [Текст] Ліра-К 2014 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Новікова О. В. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] Світ книг 2016 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Машир Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності [Текст] Кондор 2015 0/ 04 0/ 00.00, 0.00Книга 
Джум Т. А. Современные формы обслуживания в ресторанном бизнесе [Текст] Магистр 2017 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Русавська В. А. Гостинність в українській традиційній культурі [Текст] Ліра-К 2015 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Москоні Ліса Їжа для мозку [Текст] Наш формат 2019 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Бородай А. Б. Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної робо ПУЕТ 2021 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Методи контролю якості продукції в галузі Ромоданова В. О. Методи контролю харчових виробництв [Текст] Університет "Україна" 2012 0/ 05 0/ 00.00, 0.00Книга 
Моделювання інноваційних процесів Томашевський О. М. Інформаційні технології та моделювання бізнес-процесів [Текст] Центр учб. л-ри 2012 0/ 011 0/ 00.00, 0.00Книга 
Кузьмін О. Є. Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень [Текст] Новий світ-2000 2018 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Кузьмін О. Є. Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень [Текст] Новий світ-2000 2017 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Правознавство Пономаренко М. В. Експрес-підготовка до магістерського ЗНО з правознавства [Текст] Право 2018 0/ 06 0/ 00.00, 0.00Книга 
Пономаренко М. В. #pravoZNO [Текст] Право 2020 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Практична психологія Дуткевич Т. В. Теорія і практика розвивально-корекційної роботи психолога [Текст] КНТ 2017 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Робототехника на платформі Arduino Гуржій А. М. Основи автоматики та робототехніки [Електронний ресурс] Гарант-СВ 2021 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Філософія Борисов С. В. Наука глазами философов: Что было? Что есть? Что будет? [Текст] Флинта 2015 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Формування сировинних ресурсів Олійник Л. Б. Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс] ПУЕТ 2012 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Олійник Л. Б. Актуальні проблеми технології галузі [Текст] ПУЕТ 2013 0/ 010 0/ 00.00, 0.00Книга 
Бірта Г. О. Еко- та ГМ-продукти [Текст] ПУЕТ 2020 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Бірта Г. О. ЕКО- та ГМО-продукти [Текст] ПУЕТ 2019 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Харчові технології Калакура М. М. Загальні технології харчових виробництв [Текст] Університет "Україна" 2010 0/ 0103 0/ 00.00, 0.00Книга 
Ткач Н. I. Загальні технології харчової промисловості. Ч. 1. Технологія продуктів із зернової і цукрової сирови ПУЕТ 2012 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Поперечний А. М. Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [Текст] Центр учб. л-ри 2012 0/ 06 0/ 00.00, 0.00Книга 
Дорохович А. М. Технологія карамелі [Текст] Інкос 2011 0/ 04 0/ 00.00, 0.00Книга 
Ромоданова В. О. Методи контролю харчових виробництв [Текст] Університет "Україна" 2012 0/ 05 0/ 00.00, 0.00Книга 
Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] Ліра-К 2013 0/ 08 0/ 00.00, 0.00Книга 
Положишникова Л. О. Харчові технології (Ч. 2. Загальні технології харчових виробництв) [Текст] ПУЕТ 2014 0/ 05 0/ 00.00, 0.00Книга 
Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] Ліра-К 2014 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] Ліра-К 2013 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст] Центр учб. л-ри 2014 0/ 04 0/ 00.00, 0.00Книга 
Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] Центр учб. л-ри 2014 0/ 05 0/ 00.00, 0.00Книга 
Дорохович А. М. Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст] Інкос 2015 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Колтунов В. А. Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] Київ. нац. торг.-екон. ун-т 2014 0/ 03 0/ 00.00, 0.00Книга 
Соколенко А. I. Енергоматеріальні потоки харчових і макробіологічних виробництв [Текст] Кондор 2016 0/ 02 0/ 00.00, 0.00Книга 
Дорохович А. М. Технологія шоколаду [Текст] НУХТ 2014 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Товажнянский Л. Л. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст] Центр учб. л-ри 2016 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Перцевий Ф. В. Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] ХДУХТ 2015 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Іванов С. В. Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] НУХТ 2012 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Наконечна Ю. Г. Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст] ПУЕТ 2019 0/ 01 0/ 00.00, 0.00Книга 
Бородай А. Б. Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної робо ПУЕТ 2021 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Олійник Н. В. Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] ПУЕТ 2021 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Гередчук А. М. Харчові технології [Електронний ресурс] ПУЕТ 2021 0/ 00 0/ 00.00, 0.00Книга 
Всего описаний: 60
Всего экземпляров: 336
Новых экземпляров за 10 лет: 129 (0.38%)

Цикл дисциплин : Цикл загальної підготовки

ДисциплинаАвторЗаглавиеГодКол-воМесто изданияГрифТип документа
Вища та прикладана математика Шурдук А. И. Высшая и прикладная математика [Текст] 2018 1 Полтава  Книга 
Вища та прикладна математика Шурдук А. И. Высшая и прикладная математика [Текст] 2018 1 Полтава  Книга 
Екологічна економіка та соціальна відповідальність Савченко О. Ф. Екологічна економіка [Текст] 2014 10 Полтава  Книга 
Савченко О. Ф. Екологічна економіка: теорія, практика, юридична відповідальність [Текст] 2016 2 Полтава  Книга 
Мілька А. I. Екологічна економіка [Текст] 2019 1 Полтава  Книга 
Історія та культура України Бондарчук Я. В. Історія Острозької академії [Текст] 2015 1 Острог  Книга 
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм Михайлов В. М. Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст] 2012 14 Харків МОНУ Книга 
Іванов С. В. Винний туризм [Текст] 2012 3 Кам'янець-Подільський  Книга 
Новікова О. В. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] 2014 25 Х. МОНУ Книга 
Новікова О. В. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] 2016 2 Х. МОНУ Книга 
Щеникова Н. В. Традиции и культура питания народов мира [Текст] 2017 1 Москва  Книга 
Басюк Д. І. Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики [Електронний ресурс] 2017 0 Вінниця  Книга 
Дишкантюк О. В. Гастрономічний туризм [Текст] 2021 4 Херсон  Книга 
Левченко Ю. В. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гастро 2021 0 Полтава  Книга 
Мальська М. П. Гастрономічний туризм [Текст] 2021 3 Київ  Книга 
Культура харчування Дуденко Н. В. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] 2009 30 Суми  Книга 
Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст 2009 5 Львів  Книга 
Новікова О. В. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] 2014 25 Х. МОНУ Книга 
Русавська В. А. Гостинність в українській традиційній культурі [Текст] 2014 2 Київ МОНУ Книга 
Новікова О. В. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] 2016 2 Х. МОНУ Книга 
Машир Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності [Текст] 2015 4 Київ  Книга 
Джум Т. А. Современные формы обслуживания в ресторанном бизнесе [Текст] 2017 1 Москва  Книга 
Русавська В. А. Гостинність в українській традиційній культурі [Текст] 2015 1 Київ МОНУ Книга 
Москоні Ліса Їжа для мозку [Текст] 2019 1 Київ  Книга 
Бородай А. Б. Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної робо 2021 0 Полтава  Книга 
Методи контролю якості продукції в галузі Ромоданова В. О. Методи контролю харчових виробництв [Текст] 2012 5 Київ МОНУ Книга 
Моделювання інноваційних процесів Томашевський О. М. Інформаційні технології та моделювання бізнес-процесів [Текст] 2012 11 Київ МОНУ Книга 
Кузьмін О. Є. Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень [Текст] 2018 2 Львів МОНУ Книга 
Кузьмін О. Є. Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень [Текст] 2017 2 Львів МОНУ Книга 
Правознавство Пономаренко М. В. Експрес-підготовка до магістерського ЗНО з правознавства [Текст] 2018 6 Харків  Книга 
Пономаренко М. В. #pravoZNO [Текст] 2020 1 Харків  Книга 
Практична психологія Дуткевич Т. В. Теорія і практика розвивально-корекційної роботи психолога [Текст] 2017 2 Київ  Книга 
Робототехника на платформі Arduino Гуржій А. М. Основи автоматики та робототехніки [Електронний ресурс] 2021 0 Дніпро  Книга 
Філософія Борисов С. В. Наука глазами философов: Что было? Что есть? Что будет? [Текст] 2015 1 Москва  Книга 
Формування сировинних ресурсів Олійник Л. Б. Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс] 2012 0 Полтава  Книга 
Олійник Л. Б. Актуальні проблеми технології галузі [Текст] 2013 10 Полтава  Книга 
Бірта Г. О. Еко- та ГМ-продукти [Текст] 2020 1 Полтава  Книга 
Бірта Г. О. ЕКО- та ГМО-продукти [Текст] 2019 1 Полтава  Книга 
Харчові технології Калакура М. М. Загальні технології харчових виробництв [Текст] 2010 103 Київ  Книга 
Ткач Н. I. Загальні технології харчової промисловості. Ч. 1. Технологія продуктів із зернової і цукрової сирови 2012 0 Полтава  Книга 
Поперечний А. М. Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [Текст] 2012 6 Київ  Книга 
Дорохович А. М. Технологія карамелі [Текст] 2011 4 Київ  Книга 
Ромоданова В. О. Методи контролю харчових виробництв [Текст] 2012 5 Київ МОНУ Книга 
Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] 2013 8 Київ МОНУ Книга 
Положишникова Л. О. Харчові технології (Ч. 2. Загальні технології харчових виробництв) [Текст] 2014 5 Полтава  Книга 
Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] 2014 2 Київ МОНУ Книга 
Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] 2013 2 Київ МОНУ Книга 
Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст] 2014 4 Київ МОНУ Книга 
Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] 2014 5 Київ МОНУ Книга 
Дорохович А. М. Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст] 2015 1 Київ  Книга 
Колтунов В. А. Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] 2014 3 Київ  Книга 
Соколенко А. I. Енергоматеріальні потоки харчових і макробіологічних виробництв [Текст] 2016 2 Київ  Книга 
Дорохович А. М. Технологія шоколаду [Текст] 2014 1 Київ МОНУ Книга 
Товажнянский Л. Л. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст] 2016 1 Київ МОНУ Книга 
Перцевий Ф. В. Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] 2015 1 Харків  Книга 
Іванов С. В. Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] 2012 1 Київ МОНУ Книга 
Наконечна Ю. Г. Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст] 2019 1 Полтава  Книга 
Бородай А. Б. Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної робо 2021 0 Полтава  Книга 
Олійник Н. В. Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] 2021 0 Полтава  Книга 
Гередчук А. М. Харчові технології [Електронний ресурс] 2021 0 Полтава  Книга 
© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.192.247.184)