Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тезаурус - Рубрика: Базовая часть
Рубрика: Базовая частьРубрики
--> Цикл професійної підготовки
----> Базовая часть
Показаны записи 182 из 182
Заглавие рубрики | См. также | Подрубрики | Документы | |
---|---|---|---|---|
в рубрике | с учетом подрубрик | |||
Автоматизовані системи управління | 18 | |||
Адміністративне право | 35 | |||
Адміністрування мережевих операційних систем та захист інформації в мережах | 19 | |||
Актуарна математика | 3 | |||
Алгоритм і структура даних | 6 | |||
Алгоритмізація та програмування процедур обробки інформації | 7 | |||
Аналіз даних | 6 | |||
Аналіз діяльності підприємств туризму | 3 | |||
Архітектура ЕОМ | 9 | |||
Аудит | 51 | |||
Бази даних та інформаційні системи | 26 | |||
Банківський нагляд | 15 | |||
Безпека банківської діяльності | 11 | |||
Безпека життєдіяльності (охорона праці, цивільна оборона) | 31 | |||
Бізнес-план | 21 | |||
Бізнес-планування | 12 | |||
Бізнес-планування в туристичному бізнесі | 7 | |||
Бухгалтерський облік на виробничих підприємствах | 8 | |||
Бухгалтерський облік | 54 | |||
Бухгалтерський облік і фінансування закладів ресторанного господарства | 3 | |||
Валютні операції | 15 | |||
Випадкові процеси | 2 | |||
Внутрішній економічний механізм підприємства | 3 | |||
Вступ до фаху | ||||
Гроші і кредит | 42 | |||
Гроші і кредит ІІ (Банківські операції) | 8 | |||
Дидактичні системи у вищій школі | 4 | |||
Дипломне проектування | 4 | |||
Діловий та дипломатичний протокол | 5 | |||
Діловодство у ЗЕД | 12 | |||
Е-бізнес | 4 | |||
Екологічний менеджмент в туристичному бізнесі | 7 | |||
Економіка і організація діяльності фірми | 7 | |||
Економіка підприємств в галузі | 2 | |||
Економіка підприємств готельного і ресторанного господарства | 6 | |||
Економіка підприємства | 53 | |||
Ефективність інформаційних систем | 8 | |||
Загальні технології харчової промисловості | 17 | |||
Захист прав споживачів сфери послуг | 2 | |||
Зелений туризм | 4 | |||
Зовнішньоекономічна діяльність | 8 | |||
Інвестиції в нерухомість | 3 | |||
Інвестиційне кредитування | 8 | |||
Інноваційний менеджмент в ЗЕД | 3 | |||
Інноваційні ресторанні технології | 1 | |||
Інноваційні технології в туризмі | 6 | |||
Іноземна мова професійного спілкування (основна) | 5 | |||
Іноземна мова професійного спілкування (основна) англійська | 82 | |||
Інтелектуальна власність | 23 | |||
Інтелектуальні системи | 19 | |||
Інтернет-технології в бізнесі | 21 | |||
Інформатика та інформаційні технології | 10 | |||
Інформаційні системи в менеджменті | 22 | |||
Інформаційні системи і технології в обліку | 27 | |||
Інформаційні системи і технології на підприємстві | 19 | |||
Інформаційні системи і технології туристичного, ресторанного та готельного бізнесу | Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві | 8 | ||
Інформаційні системи міжнародного бізнесу | 3 | |||
Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві | 2 | |||
Інформаційні технології в освіті | 5 | |||
Іпотечне кредитування | 6 | |||
Історія туризму | 5 | |||
Казначейська система виконання бюджету | 9 | |||
Капітал підприємства туристичного, ресторанного та готельного бізнесу | 2 | |||
Капітал підприємства: формування та використання | 11 | |||
Комерційне право | 4 | |||
Комп'ютерні мережі | 30 | |||
Конкурентоспроможність в ресторанному бізнесі | 1 | |||
Кредитні спілки і кооперативні банки | 3 | |||
Кредитування і контроль | 9 | |||
Кулінарна етнологія | 7 | |||
Культура гостинності | 5 | |||
Курортне обслуговування | 7 | |||
Логістика | 51 | |||
Логістика в туризмі | 2 | |||
Маркетинг | 56 | |||
Маркетинг туристичних послуг | 14 | |||
Маркетинг туристичного бізнесу | 13 | |||
Маркетинг у банку | 9 | |||
Маркетингова політика комунікацій | 11 | |||
Маркетингова цінова політика | 11 | |||
Математична економіка | 5 | |||
Математичні моделі трансформаційної економіки | 2 | |||
Менеджмент закладів ресторанного господарства | 23 | |||
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності | 17 | |||
Менеджмент персоналу | 29 | |||
Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва | 2 | |||
Менеджмент туристичного бізнесу | 10 | |||
Методи оптимізації та дослідження операцій, ч.I, ч. II | 16 | |||
Методи прийняття управлінських рішень | 22 | |||
Методика викладання інформаційних систем і технологій в економіці у ВНЗ | 1 | |||
Міжнародна економічна статистика | 11 | |||
Міжнародна торгівля | 22 | |||
Міжнародний маркетинг | 17 | |||
Міжнародні розрахунки та кредитні операції | 2 | |||
Мікробіологія | 9 | |||
Мікробіологія харчових продуктів | 3 | |||
Мова SQL | 9 | |||
Моделювання економіки | 13 | |||
Моделювання економічної динаміки | 8 | |||
Науково-дослідна робота студентів | 3 | |||
Новітні інноваційні технології у вищій школі | 5 | |||
Нормування праці | 1 | |||
Обгрунтування та експертиза бізнес-проектів | 5 | |||
Обчислювальна геометрія та комп'ютерна графіка | 2 | |||
Операційні системи та системне програмування | 4 | |||
Організація і методика економічного аналізу | 16 | |||
Організація лікувально-профілактичного та дієтичного харчування | 5 | |||
Організація наукових досліджень | 15 | |||
Організація роботи офісу та діловодство в туристичному бізнесі | 1 | |||
Організація торгівлі | 5 | |||
Організація туризму (Основи туризмознавства) | 7 | |||
Організація туристичного бізнесу | Організація туризму | 5 | ||
Організація фінансового моніторингу в банках | 12 | |||
Основи анімаційної діяльності | 7 | |||
Основи зовнішньоекономічної діяльності | 16 | |||
Основи менеджменту | 9 | |||
Основи охорони праці | 9 | |||
Основи теорії систем і системного аналізу | 4 | |||
Охорона праці в галузі | 7 | |||
Передбакалаврська практика | ||||
Переддипломна практика | 1 | |||
Підприємницьке право | 6 | |||
Поведінка споживачів | 10 | |||
Поглиблене вивчення харчової хімії | 8 | |||
Податковий облік | 23 | |||
Правове регулювання ЗЕД | 2 | |||
Практика ознайомлювальна | ||||
Практикум з інформатики | 3 | |||
Практикум з комп'ютерної графіки | 2 | |||
Прикладні задачі моделювання економічних процесів | 12 | |||
Прикладні пакети статистичної обробки | 5 | |||
Прикладні системи моделювання економічних процесів | 12 | |||
Програмування | 43 | |||
Проектування баз даних | 11 | |||
Проектування закладів ресторанного господарства | 9 | |||
Промисловий маркетинг | 12 | |||
Психологія з основами соціології | 6 | |||
Психологія управління та конфліктологія | 6 | |||
Рекреаційні комплекси світу | 10 | |||
Розрахункові і кредитні операції в ЗЕД підприємства | 2 | |||
Світова культура та мистецтво | 3 | |||
Сервісологія | 5 | |||
Системи обробки економічної інформації | 10 | |||
Ситуаційний менеджмент | 11 | |||
Сільськогосподарська кооперація | 3 | |||
Соціальна та екологічна безпека діяльності | 4 | |||
Соціологічні дослідження у вищій школі | 4 | |||
СПА-менеджмент | 1 | |||
Стратегічний маркетинг | 10 | |||
Стратегія підприємства | 8 | |||
Теоретико-графові моделі в економіці | 7 | |||
Теорія економіки регіонів | 2 | |||
Теорія економічного аналізу | 27 | |||
Теорія керування | 3 | |||
Технічне забезпечення підприємства | 13 | |||
Технології програмування | 7 | |||
Технологічна практика | ||||
Технологічний практикум | ||||
Технологія торгівлі та послуг | 6 | |||
Тимчасова адміністрація і ліквідація банку | 4 | |||
Товарознавство | 20 | |||
Товарознавство сувенірів та народних художніх промислів | 2 | |||
Управління безпекою підприємства | 10 | |||
Управління вищим навчальним закладом | 1 | |||
Управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства | 2 | |||
Управління курортами | 3 | |||
Управління міжнародною комунікаційною політикою підприємства | 2 | |||
Управління простроченою заборгованністю | 1 | |||
Управління ризиками в ЗЕД | 10 | |||
Управління соціальним розвитком | 4 | |||
Управління трудовим потенціалом | 18 | |||
Управління туризмом | 3 | |||
Фінанси | 42 | |||
Фінанси підприємств і організацій споживчої кооперації | 2 | |||
Фінанси підприємства | 28 | |||
Фінанси торгового підприємства | 5 | |||
Фінансовий менеджмент | 27 | |||
Фінансовий облік I | 30 | |||
Фінансовий облік II | 32 | |||
Формування якості товарів | 7 | |||
Цінова політика підприємств | 5 | |||
Чисельні методи | 10 |