Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: борошно
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> борошно
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> борошно
Рубрика
- Название:
- борошно
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1980 р.
ISBN відсутній
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1980 р.
ISBN відсутній
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Колос, 1980 р.
ISBN відсутній
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Колос, 1980 р.
ISBN відсутній
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учебник
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN відсутній
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учебник
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Статья
Топольник, В. Г.
Формалізація технологічного процесу приготування млинців з грибами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Топольник, В. Г.
Формалізація технологічного процесу приготування млинців з грибами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Нилова, Л. П.
Влияние порошка из ягод голубики на хлебопекарные свойства пшеничной муки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Нилова, Л. П.
Влияние порошка из ягод голубики на хлебопекарные свойства пшеничной муки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Гришин, А. С.
Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба
Легкая и пищевая прмышленность, 1974 р.
ISBN відсутній
Гришин, А. С.
Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба
Легкая и пищевая прмышленность, 1974 р.
ISBN відсутній
Статья
Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.р.
ISBN відсутній
Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Семенова, Л. Я.
Вплив морської капусти на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Семенова, Л. Я.
Вплив морської капусти на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Статья
Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних вироб...
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних вироб...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шефер, Н. Е.
Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шефер, Н. Е.
Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній