Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: макарони
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> макарони
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> макарони
Рубрика
- Название:
- макарони
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Бек, Шавкат
Лапша на души населения [Электронный ресурс]: Рынок макаронных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Бек, Шавкат
Лапша на души населения [Электронный ресурс]: Рынок макаронных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Видеозапись
Высоцкая, Ю.
Блины на завтрак. Кулинарное шоу - Едим дома: видеофильм
ПУЕТ, 2007 р.
ISBN відсутній
Высоцкая, Ю.
Блины на завтрак. Кулинарное шоу - Едим дома: видеофильм
ПУЕТ, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга
Магидов, Я. И.
Блюда из крупяных бобовых макаронных изделий
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 р.
ISBN відсутній
Магидов, Я. И.
Блюда из крупяных бобовых макаронных изделий
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 р.
ISBN відсутній
Статья
Тумаркина, М.
Французский макарон по всем правилам [Текст]
Макароны: не путать с пастой
б.р.
ISBN відсутній
Тумаркина, М.
Французский макарон по всем правилам [Текст]
Макароны: не путать с пастой
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Гончарук, А. Г.
Підвищення ефективності підприємств макаронної промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гончарук, А. Г.
Підвищення ефективності підприємств макаронної промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Головко, М. П.
Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кі...
б.р.
ISBN відсутній
Головко, М. П.
Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кі...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Центр навч. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-093-6
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Центр навч. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-093-6
Книга
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2
Книга (аналит. описание)
Кротынова, К. А.
Использование пищевых добавок в производстве макаронных изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кротынова, К. А.
Использование пищевых добавок в производстве макаронных изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Нікішина, О. В.
Інтеграційні тенденції та проблеми розвитку українського ринку макаронних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Нікішина, О. В.
Інтеграційні тенденції та проблеми розвитку українського ринку макаронних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Чернов, М. Е.
Маркетинговые исследованния макаронных изделий быстрого приготовления [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Чернов, М. Е.
Маркетинговые исследованния макаронных изделий быстрого приготовления [Текст]
б.р.
ISBN відсутній