лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: дріжджі

Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> дріжджі

Рубрика

Название:
 
дріжджі  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | вперед >>
Взошли до края : Украинский рынок пекарных дрожжей + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Лихолоб, Н.
Взошли до края : Украинский рынок пекарных дрожжей + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Концентрация превышена
Немає прим.
Статья
Иванов, С.
Концентрация превышена
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Probiotic Microorganisms in Bread Sourdoughs [Electronic resource]
Немає прим.
Статья

Probiotic Microorganisms in Bread Sourdoughs [Electronic resource]
Мікроорганізми-пробіотики в хлібних заквасках
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

The effect of the intensity of aerating the medium on the metabolic activity of alcohol yeast [Text]
Немає прим.
Статья
Levandovsky, L.
The effect of the intensity of aerating the medium on the metabolic activity of alcohol yeast [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Биотехнологические основы приготовления хлеба
Доступно
 2 з 2
Книга
Матвеева, И. В.
Биотехнологические основы приготовления хлеба: Учеб. пособие
ДеЛи принт, 2001 р.
ISBN 5-943430-11-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий + [Електрон. ресурс]
Доступно
 2 з 2
Книга
Пащенко, Л. П.
Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Колос, 2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Влияние штаммов дрожжей и биологических активаторов на процес вторичного брожения яблочных винома...
Немає прим.
Статья

Влияние штаммов дрожжей и биологических активаторов на процес вторичного брожения яблочных винома...: Виноделие
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах [Текст]
Немає прим.
Статья

Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, яке піддаєтьс...
Немає прим.
Статья
Ільдірова, С. К.
Дослідження впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, яке піддаєтьс...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Влияние штаммов дрожжей и биологических активаторов на процес вторичного брожения яблочных винома...
Немає прим.
Статья

Влияние штаммов дрожжей и биологических активаторов на процес вторичного брожения яблочных винома...: Виноделие
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Хорошеем как на дрожжах [Текст]
Немає прим.
Статья
Василенко, Е.
Хорошеем как на дрожжах [Текст]: Пивные дрожжи
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]
Доступно
 10 з 10
Книга
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-294-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]
Доступно
 6 з 6
Книга

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Центр навч. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0208-7


Заказать Заказать

На полку На полку

История применения дрожжей в пекарном деле [Текст]
Немає прим.
Статья
Чайка, И.
История применения дрожжей в пекарном деле [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст]
Доступно
 1 з 1
Автореферат/Диссертация
Кравченко, О. І.
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст]: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2016 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Влияние экстракта облепихи на биотехнологические свойства хлебопекарных дрожжей [Текст]
Немає прим.
Статья
Богатырева, Т. Г.
Влияние экстракта облепихи на биотехнологические свойства хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Изменение жирового компонента дрожжевого слоеного теста при низкотемпературном хранении
Немає прим.
Статья
Пелевина, Г. А.
Изменение жирового компонента дрожжевого слоеного теста при низкотемпературном хранении
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Некоторые особенности пекарских дрожжей для рецептурного теста [Текст]
Немає прим.
Статья
Тулякова, Т. В.
Некоторые особенности пекарских дрожжей для рецептурного теста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Оценка свойств хлебопекарных дрожжей [Текст]
Немає прим.
Статья
Богатырева, Т. Г.
Оценка свойств хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Повышение эффективности штаммов хлебопекарных дрожжей [Текст]
Немає прим.
Статья
Куренная, О. Н.
Повышение эффективности штаммов хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Как на дрожжах [Текст]
Немає прим.
Статья
Швагуляк-Шостак, О.
Как на дрожжах [Текст]: Рынок украинских дрожжей
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Контроль и автоматизация производства хлебопекарных дрожжей
Доступно
 3 з 3
Книга
Грановский, Я. Д.
Контроль и автоматизация производства хлебопекарных дрожжей
Легкая и пищ. пром-сть, 1984 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Энергосберегающая технология производства сухих кормовых дрожжей
Немає прим.
Статья
Ласинский, Е. В.
Энергосберегающая технология производства сухих кормовых дрожжей
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Микробилогия дрожжевого производства
Доступно
 2 з 2
Книга
Семихатова, Н. М.
Микробилогия дрожжевого производства
Легкая и пищевая прмышленность, 1970 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Вплив температури середовища обробки дріжджів в апараті ВА-100 на їх технологічні властивості
Немає прим.
Статья
Лисюк, Г. М.
Вплив температури середовища обробки дріжджів в апараті ВА-100 на їх технологічні властивості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.174)