Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: дріжджі
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> дріжджі
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> дріжджі
Рубрика
- Название:
- дріжджі
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Лихолоб, Н.
Взошли до края : Украинский рынок пекарных дрожжей + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Лихолоб, Н.
Взошли до края : Украинский рынок пекарных дрожжей + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Матвеева, И. В.
Биотехнологические основы приготовления хлеба: Учеб. пособие
ДеЛи принт, 2001 р.
ISBN 5-943430-11-3
Матвеева, И. В.
Биотехнологические основы приготовления хлеба: Учеб. пособие
ДеЛи принт, 2001 р.
ISBN 5-943430-11-3
Книга
Пащенко, Л. П.
Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Колос, 2002 р.
ISBN відсутній
Пащенко, Л. П.
Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Колос, 2002 р.
ISBN відсутній
Статья
Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-294-8
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-294-8
Книга
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Центр навч. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0208-7
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Центр навч. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0208-7
Автореферат/Диссертация
Кравченко, О. І.
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст]: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2016 р.
ISBN відсутній
Кравченко, О. І.
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст]: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2016 р.
ISBN відсутній
Статья
Богатырева, Т. Г.
Влияние экстракта облепихи на биотехнологические свойства хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Богатырева, Т. Г.
Влияние экстракта облепихи на биотехнологические свойства хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пелевина, Г. А.
Изменение жирового компонента дрожжевого слоеного теста при низкотемпературном хранении
б.р.
ISBN відсутній
Пелевина, Г. А.
Изменение жирового компонента дрожжевого слоеного теста при низкотемпературном хранении
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Тулякова, Т. В.
Некоторые особенности пекарских дрожжей для рецептурного теста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тулякова, Т. В.
Некоторые особенности пекарских дрожжей для рецептурного теста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Куренная, О. Н.
Повышение эффективности штаммов хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Куренная, О. Н.
Повышение эффективности штаммов хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Грановский, Я. Д.
Контроль и автоматизация производства хлебопекарных дрожжей
Легкая и пищ. пром-сть, 1984 р.
ISBN відсутній
Грановский, Я. Д.
Контроль и автоматизация производства хлебопекарных дрожжей
Легкая и пищ. пром-сть, 1984 р.
ISBN відсутній
Статья
Ласинский, Е. В.
Энергосберегающая технология производства сухих кормовых дрожжей
б.р.
ISBN відсутній
Ласинский, Е. В.
Энергосберегающая технология производства сухих кормовых дрожжей
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Семихатова, Н. М.
Микробилогия дрожжевого производства
Легкая и пищевая прмышленность, 1970 р.
ISBN відсутній
Семихатова, Н. М.
Микробилогия дрожжевого производства
Легкая и пищевая прмышленность, 1970 р.
ISBN відсутній
Статья
Харченко, Є. В.
Використання мікроорганізмів для біогенного синтезу наночасток [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Харченко, Є. В.
Використання мікроорганізмів для біогенного синтезу наночасток [Текст]
б.р.
ISBN відсутній