Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Процес (технологічний)
Рубрики
--> Процес (технологічний)
Печать списка
--> Процес (технологічний)
Рубрика
- Название:
- Процес (технологічний)
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Shevchenko, I.
Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Shevchenko, I.
Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній
The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Даниленко, C.
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Даниленко, C.
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Агеева, Н. М.
Теоретические аспекты стабилизации виноградных вин против помутнений + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Агеева, Н. М.
Теоретические аспекты стабилизации виноградных вин против помутнений + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Топольник, В. Г.
Системний аналіз технологічного процесу виробництва перших страв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Топольник, В. Г.
Системний аналіз технологічного процесу виробництва перших страв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пахомська, О. В.
Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пахомська, О. В.
Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Мельников, А.
Закуски в винном стиле. Маринование и тушение в вине [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Мельников, А.
Закуски в винном стиле. Маринование и тушение в вине [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Бородай, А. Б.
Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бородай, А. Б.
Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Келлерманн, М.
Европейская классическая кухня и вино [Електронний ресурс]
2003 р.
ISBN відсутній
Келлерманн, М.
Европейская классическая кухня и вино [Електронний ресурс]
2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-294-8
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-294-8
Статья
Данилкович, А. Г.
Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Данилкович, А. Г.
Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній