Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Холодильне обладнання харчових виробництв
Рубрики
--> Цикл природничо-наукової підготовки
----> Базова частина
------> Холодильне обладнання харчових виробництв
Печать списка
--> Цикл природничо-наукової підготовки
----> Базова частина
------> Холодильне обладнання харчових виробництв
Рубрика
- Название:
- Холодильне обладнання харчових виробництв
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Більченко, М. М.
Аналітична хімія [Текст]: задачі та вправи : навч. посібник
Університетська книга, 2015 р.
ISBN 978-966-680-758-1
Більченко, М. М.
Аналітична хімія [Текст]: задачі та вправи : навч. посібник
Університетська книга, 2015 р.
ISBN 978-966-680-758-1
Книга
Аналітична хімія [Текст]: теоретичні основи якісного та кількісного аналізу : навч.-метод. посібник
Олді-плюс, 2013 р.
ISBN 978-966-2393-97-2
Аналітична хімія [Текст]: теоретичні основи якісного та кількісного аналізу : навч.-метод. посібник
Олді-плюс, 2013 р.
ISBN 978-966-2393-97-2
Книга
Семенишин, Д. І.
Аналітична хімія та інструментальні методи аналізу [Текст]: навч. посібник
Вид-во Львів. політехніки, 2015 р.
ISBN 978-617-607-758-9
Семенишин, Д. І.
Аналітична хімія та інструментальні методи аналізу [Текст]: навч. посібник
Вид-во Львів. політехніки, 2015 р.
ISBN 978-617-607-758-9
Книга
Сегеда, А. С.
Аналітична хімія. Якісний аналіз: Навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2002 р.
ISBN відсутній
Сегеда, А. С.
Аналітична хімія. Якісний аналіз: Навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Сегеда, А. С.
Аналітична хімія. Якісний і кількісний аналіз: Навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2003 р.
ISBN відсутній
Сегеда, А. С.
Аналітична хімія. Якісний і кількісний аналіз: Навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Масліков, М. М.
Кріогенна техніка і технологія [Текст]: навчальний посібник
НУХТ, 2010 р.
ISBN 978-966-612-097-0
Масліков, М. М.
Кріогенна техніка і технологія [Текст]: навчальний посібник
НУХТ, 2010 р.
ISBN 978-966-612-097-0
Книга
Більченко, М. М.
Лабораторний практикум з аналітичної хімії. Кількісний аналіз [Текст]: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN 978-966-680-331-6
Більченко, М. М.
Лабораторний практикум з аналітичної хімії. Кількісний аналіз [Текст]: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN 978-966-680-331-6
Книга
Кащенко, В. Ф.
Оборудование предприятий общественного питания [Текст]: учеб. пособие
ISBN 978-5-98281-114-1
Кащенко, В. Ф.
Оборудование предприятий общественного питания [Текст]: учеб. пособие
Серія: ПРОФИль
Альфа-М, ИНФРА-М, 2016 р.ISBN 978-5-98281-114-1
Книга
Лозовський, А. П.
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2014 р.
ISBN 978-966-680-723-9
Лозовський, А. П.
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2014 р.
ISBN 978-966-680-723-9
Книга
Гладушняк, О. К.
Технологічне обладнання консервних заводів [Текст]: підручник
Видавець Грінь Д.С., 2015 р.
ISBN 978-617-7243-92-1
Гладушняк, О. К.
Технологічне обладнання консервних заводів [Текст]: підручник
Видавець Грінь Д.С., 2015 р.
ISBN 978-617-7243-92-1
Книга
Ластухін, Ю. О.
Харчові добавки. Е-коди. Будова. Одержання. Властивості [Текст]: навч. посібник
Центр Європи, 2009 р.
ISBN 978-966-7022-83-9
Ластухін, Ю. О.
Харчові добавки. Е-коди. Будова. Одержання. Властивості [Текст]: навч. посібник
Центр Європи, 2009 р.
ISBN 978-966-7022-83-9
Книга
Масліков, М. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Текст]: навчальний посібник
НУХТ, 2007 р.
ISBN 966-612-070-4
Масліков, М. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Текст]: навчальний посібник
НУХТ, 2007 р.
ISBN 966-612-070-4