Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Книги в рубрике: Реологія
Рубрики
--> Реологія
Рубрика
Название:
Реологія
Печать списка
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Нет экз.
Статья
Кравченко, М.
Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Шеїна, А. В.
Дослідження реологічних властивостей м'якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Статья
Лукомський, Ю. О.
Вплив композиційного складу котлет із м'яса кролів на реологічні властивості фаршу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Реология в процессах производства пищевых продуктов [Текст]. Ч. 1. Классификация и характеристика...: учеб. пособие
Харьк. гос. ун-т питания и торговли, 2012 р.
ISBN 978-966-405-275-4
Заказать
На полку
Нет экз.
Статья
Кравченко, М.
Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
5 из 5
Книга
Левіт, І. Б.
Реологія харчових продуктів [Текст]: підручник
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN 978-966-184-184-9
повний текст
Заказать
На полку
Нет экз.
Статья
Грабовська, О.
Фруктові начинки для борошняних виробів на основі модифікованого крохмалю і пектину [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку