Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Основи кулінарної майстерності
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базовая часть
------> Основи кулінарної майстерності
Печать списка
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базовая часть
------> Основи кулінарної майстерності
Рубрика
- Название:
- Основи кулінарної майстерності
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Матвеева, Е.
Карвинг: мастер-классы по украшению блюд своими руками
ISBN 978-5-222-18693-0
Матвеева, Е.
Карвинг: мастер-классы по украшению блюд своими руками
Серія: Город мастеров
Феникс, 2012 р.ISBN 978-5-222-18693-0
Книга
Козлова, С. Н.
Кулинарная характеристика блюд [Текст]: учеб. пособие
Академия, 2011 р.
ISBN 978-5-7695-8314-8
Козлова, С. Н.
Кулинарная характеристика блюд [Текст]: учеб. пособие
Академия, 2011 р.
ISBN 978-5-7695-8314-8
Книга
Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів [Текст]: підручник
Світ книг, 2014 р.
ISBN 978-966-2678-17-8
Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів [Текст]: підручник
Світ книг, 2014 р.
ISBN 978-966-2678-17-8
Книга
Дібрівська, Н. В.
Основи кулінарної майстерності [Текст]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Дібрівська, Н. В.
Основи кулінарної майстерності [Текст]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-414-7
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-414-7
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN 966-8251-06-7
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN 966-8251-06-7
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN 966-8251-06-7
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN 966-8251-06-7
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2012 р.
ISBN 966-8251-06-7
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2012 р.
ISBN 966-8251-06-7
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі: Навч. посіб.
Госпрозрахунковий редакційно-видавничий відділ комітету інформації, 1999 р.
ISBN 966-7186-36-9
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі: Навч. посіб.
Госпрозрахунковий редакційно-видавничий відділ комітету інформації, 1999 р.
ISBN 966-7186-36-9