№ |
Профиль (специализация) |
Цикл |
Дисциплина |
Кафедра |
Курс |
Уч. литература |
Год издания |
Семестры |
Осенний семестр |
Весенний семестр |
Общ. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
1 | ГРС ГРС 241 б |
Вибір студента | Генерація креативних ідей у сфері гостинності | Готельно-ресторанної та курортної справи | 4 | | | 7 | 1 | 93 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Іноземна мова | Ділової іноземної мови | 1 | | | 1, 2 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Прикладна математика | Компютерних наук та інформаційних технологій | 1 | | | 1 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Персональний розвиток та лідерство | Навчально-науковий Інститут лідерства | 1 | | | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Фізичне виховання | Сектор фізичного виховання | 1 | | | 1, 2 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Безпека життєдіяльності та охорони праці в готельній та ресторанній індустрії | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Вісловух А. М., Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст]. Київ:Ліра-К | 2017 | 1 | 1 | 47 | 2 | 0.04 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.04 |
Итого по дисциплине | 0.04 | | 0.00 | 0.04 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи барної справи | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Архипов В. В., Барное дело. Технология продукции и обслуживание в барах [Текст]. Киев:Центр учебной литературы | 2016 | 1 | 1 | 47 | 2 | 0.04 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.04 |
Ощипок І. М., Барна справа [Текст]. Львів:Магнолія-2006 815006 | 2016 | 1 | 1 | 47 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1.00 |
Слащева А. В., Барна справа та організація роботи сомельє [Електронний ресурс]. Кривий Ріг:ДонНУЕТ http://elibrary.donnuet.edu.ua/1325/1/%C2%A6%D0%AA%C2%A6-%C2%A6-T%D0%91%C2%A6%C2%AC%20%C2%A6%C2%AC%C2%A6%C2%A6%C2%A6%C2%A6T%D0%96T%D0%A6%C2%A6%C2%A6%20%C2%A6%D0%A1%C2%A6%D0%B1T%D0%92%C2%A6-%C2%A6%D0%AE%C2%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%20%C2%A6%D0%A3%C2%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%202017.pdf | 2017 | 1 | 1 | 47 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 2.04 | | 0.00 | 2.04 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи готельної індустрії | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Круль Г. Я., Основи готельної справи [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 815940 | 2019 | 1 | 1 | 47 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Головко О. М., Організація готельного господарства [Текст]. Київ:Кондор 815935 | 2018 | 1 | 1 | 47 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 2.00 | 4.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи культури гостинності і споживання їжі | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Бородай А. Б., Культура гостинності [Текст]. Полтава:ПУЕТ 648800 | 2013 | 1 | 1 | 47 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 1.00 |
Бородай А. Б., Культура гостинності [Текст]. Полтава:ПУЕТ 739661 | 2015 | 1 | 1 | 47 | 5 | 1.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1.00 |
Машир Н. П., Ресторанний сервіс та секрети гостинності [Текст]. Київ:Кондор 823646 | 2015 | 1 | 1 | 47 | 4 | 1.00 | 0 | 0 | 4 | 0.00 | 1.00 |
Машир Н. П., Сучасний етикет та секрети гостинності [Текст]. Київ:Кондор | 2010 | 1 | 1 | 47 | 1 | 0.02 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.02 |
Итого по дисциплине | 3.02 | | 0.00 | 3.02 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Служба матеріально-технічного забезпечення готелю | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Круль Г. Я., Основи готельної справи [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 815940 | 2019 | 2 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 1 | 47 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Ресторани в готельній індустрії | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1 | Трайно В. М., Маркетинг готельного і ресторанного господарства [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 812702 | 2017 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Топольник В. Г., Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст]. Львів:Магнолія-2006 823645 | 2017 | 2 | 0 | 0 | 4 | 0.00 | 1 | 47 | 4 | 1.00 | 1.00 |
Трайно В. М., Маркетинг готельного і ресторанного господарства. Полтава:ПУЕТ | 2017 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 47 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 2.02 | 2.02 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 1 | | | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи туризмознавства | Туристичного та готельного бізнесу | 1 | Скляр Г. П., Організація туризму (Основи туризмознавства) [Текст]. Полтава:ПУЕТ 785005 | 2016 | 1 | 1 | 47 | 5 | 1.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1.00 |
Скляр Г. П., Туризмознавство [Текст]. Полтава:ПУЕТ 790620 | 2016 | 1 | 1 | 47 | 5 | 1.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 0.00 | 2.00 |
Цикл загальної підготовки | Ділова іноземна мова | Ділової іноземної мови | 2, 4 | Хистова Л. М., Англійська мова туристичної індустрії [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 815670 | 2016 | 3, 4, 7 | 2 | 140 | 3 | 1.00 | 1 | 47 | 3 | 1.00 | 2.00 |
Миньяр-Белоручева А. П., English for Students in Tourism Management [Текст]. Москва:ФОРУМ | 2015 | 3, 4, 7 | 2 | 140 | 2 | 0.01 | 1 | 47 | 2 | 0.04 | 0.06 |
Pysmenna O., International tourism in topics [Text]. Kyiv:Caravela 825858 | 2019 | 3, 4, 7 | 2 | 140 | 5 | 1.00 | 1 | 47 | 5 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 2.01 | | 2.04 | 4.06 |
Цикл загальної підготовки | Ділова українська мова | Педагогіки та суспільних наук | 2 | | | 3 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Практична психологія в готельно-ресторанному бізнесі | Педагогіки та суспільних наук | 2 | | | 3 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Підприємницьке право | Правознавства | 2, 3 | | | 4, 5 | 2 | 44 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Економіка в готелях і ресторанах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Коркуна О., Організація готельного господарства [Електронний ресурс]. Львів:Добра справа http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/23575/1/%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%96%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d0%ba%20%d0%9e%d0%93%d0%93.pdf | 2019 | 3 | 1 | 47 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Обладнання в готелях та ресторанах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Гуць В. С., Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст]. Київ:Ліра-К 815953 | 2019 | 3 | 1 | 47 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 1.00 |
Кузьмін О. В., Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня [Електронний ресурс]. Херсон:Олді-плюс http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/27993/1/Equipment%20for%20restaurants.%20Technical%20evaluation.pdf | 2018 | 3 | 1 | 47 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Левицька І. В., Готельна справа [Електронний ресурс]. Вінниця:Едельвейс і К https://ir.vtei.edu.ua/g.php?fname=26667.pdf | 2018 | 3 | 1 | 47 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 3.00 | | 1.00 | 4.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Організація роботи номерного фонду готелю | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Фронт-офіс | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Виноградова О. В., Маркетинговий менеджмент. Ч. 2. Організація офісної діяльності [Електронний ресурс]. Київ:Держ. ун-т телекомунікацій http://www.dut.edu.ua/uploads/l_1702_36465668.pdf | 2018 | 3 | 1 | 47 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Ресторанний кейтеринг | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Енологія та наука про напої | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 2 | Мялковський О. В., Барна справа [Текст]. Київ:Кондор 815013 | 2017 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 47 | 2 | 1.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 1.00 | 1.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Дипломатичний етикет та протокол | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 3 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи сучасної кулінарії | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Ціни в меню закладів ресторанного господарства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 3 | 1 | 47 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Іноземна мова в готельно-ресторанній справі | Ділової іноземної мови | 3 | | | 5, 6 | 2 | 44 | 0 | 0.00 | 2 | 44 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Барна справа і організація роботи сомельє | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Слащева А. В., Барна справа та організація роботи сомельє [Електронний ресурс]. Кривий Ріг:ДонНУЕТ http://elibrary.donnuet.edu.ua/1325/1/%C2%A6%D0%AA%C2%A6-%C2%A6-T%D0%91%C2%A6%C2%AC%20%C2%A6%C2%AC%C2%A6%C2%A6%C2%A6%C2%A6T%D0%96T%D0%A6%C2%A6%C2%A6%20%C2%A6%D0%A1%C2%A6%D0%B1T%D0%92%C2%A6-%C2%A6%D0%AE%C2%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%20%C2%A6%D0%A3%C2%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%202017.pdf | 2017 | 5 | 2 | 44 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Майкова С. В., Основи барної справи та робота сомельє [Текст]. Київ:ФОП Піча Ю. В. 825856 | 2022 | 5 | 2 | 44 | 5 | 1.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 0.00 | 2.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи наукових досліджень | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Колесников О. В., Основи наукових досліджень [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 455801 | 2011 | 6 | 0 | 0 | 7 | 0.00 | 2 | 44 | 7 | 1.00 | 1.00 |
Губа Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 555343 | 2012 | 6 | 0 | 0 | 4 | 0.00 | 2 | 44 | 4 | 1.00 | 1.00 |
Юдічева О. П., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 648843 | 2013 | 6 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 2 | 44 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Шимановська-Діанич Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 693319 | 2014 | 6 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 2 | 44 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Шимановская-Дианич Л. М., Основы научных исследований [Текст]. Полтава:ПУЭТ 716410 | 2014 | 6 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 2 | 44 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Губа Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 733676 | 2015 | 6 | 0 | 0 | 12 | 0.00 | 2 | 44 | 12 | 1.00 | 1.00 |
Космин В. В., Основы научных исследований (общий курс) [Текст]. Москва:РИОР | 2016 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 2 | 44 | 2 | 0.05 | 0.05 |
Корягін М. В., Основи наукових досліджень [Текст]. Київ:Алерта 814566 | 2014 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 1.00 | 1.00 |
Кузнецов И. Н., Основы научных исследований [Текст]. Москва:"Дашков и К" | 2013 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Партико З. В., Основи наукових досліджень: підготовка дисертації [Текст]. Київ:Ліра-К | 2018 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 2 | 44 | 2 | 0.05 | 0.05 |
Синченко Г. Ч., Логика диссертации [Текст]. Москва:Инфра-М | 2017 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Костюкевич В. М., Основи науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти за ступенями магістра та доктора філософії (. Київ:КНТ | 2017 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Басова Ю. О., Основи наукових досліджень. Полтава:ПУЕТ | 2018 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 2 | 44 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Басова Ю. О., Основи наукових досліджень. Полтава:ПУЕТ | 2018 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Плаксієнко В. Я., Бухгалтерський облік як наука: від основ до наукової картини світу [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2021 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.50 | 2 | 44 | 2 | 0.04 | 0.54 |
Итого по дисциплине | 0.50 | | 7.23 | 7.73 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Організація роботи готелів | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Круль Г. Я., Основи готельної справи [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 815940 | 2019 | 6 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 2 | 44 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Головко О. М., Організація готельного господарства [Текст]. Київ:Кондор 815935 | 2018 | 6 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 2 | 44 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 2.00 | 4.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Організація роботи ресторанів | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Мостова Л. М., Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]. Київ:Ліра-К | 2016 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Яцун Л. М., Менеджмент ресторанного господарства [Текст]. Харків:Світ книг | 2017 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 2 | 44 | 2 | 0.05 | 0.05 |
Новікова О. В., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2016 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 2 | 44 | 2 | 0.03 | 0.03 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.10 | 0.10 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Проектне навчання | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | | | 5 | 2 | 44 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Проектування готельного підприємства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Левицька І. В., Готельна справа [Електронний ресурс]. Вінниця:Едельвейс і К https://ir.vtei.edu.ua/g.php?fname=26667.pdf | 2018 | 5 | 2 | 44 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Майкова С. В., Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства [Текст]. Київ:Каравела 825589 | 2023 | 5 | 2 | 44 | 15 | 1.00 | 0 | 0 | 15 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 2.00 | 4.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Якість обслуговування в готелях і ресторанах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | | | 5 | 2 | 44 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Організація обслуговування гостей з обмеженими можливостями в підприємствах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | | | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 2 | 44 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Іміджелогія в готельно-ресторанному бізнесі | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Мальська М. П., Іміджелогія та PR у туризмі [Текст]. Київ:Каравела | 2023 | 5 | 2 | 44 | 3 | 0.07 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.07 |
Итого по дисциплине | 0.07 | | 0.00 | 0.07 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Даниленко В. Я., Дизайн [Електрон. ресурс]. Харків:Видавництво ХДАДМ 103289 | 2003 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 2 | 44 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту. Київ:Кондор | 2005 | 6 | 0 | 0 | 31 | 0.17 | 2 | 44 | 31 | 0.23 | 0.39 |
Лоусан Фред, Рестораны. Клубы. Бары. М.:Проспект | 2004 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 2 | 44 | 2 | 0.05 | 0.05 |
Лазарев А. Г., Архитектура, строительство, дизайн. Ростов-на-Дону:Феникс | 2005 | 6 | 0 | 0 | 16 | 0.00 | 2 | 44 | 16 | 0.36 | 0.36 |
Завадинська О. Ю., Організація ресторанного господарства за кордоном. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т | 2003 | 6 | 0 | 0 | 23 | 0.00 | 2 | 44 | 23 | 0.52 | 0.52 |
Богушева В. И., Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров. Ростов-на-Дону:Феникс | 2007 | 6 | 0 | 0 | 15 | 0.00 | 2 | 44 | 15 | 0.34 | 0.34 |
Сорокина А. В., Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах. Москва:ИНФРА-М | 2007 | 6 | 0 | 0 | 10 | 0.05 | 2 | 44 | 10 | 0.07 | 0.13 |
Скараманга В. П., Фирменный стиль в гостеприимстве [Текст]:Финансы и статистика | 2007 | 6 | 0 | 0 | 4 | 0.00 | 2 | 44 | 4 | 0.09 | 0.09 |
Поплавський М. М., Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]. Київ:Кондор | 2008 | 6 | 0 | 0 | 35 | 0.19 | 2 | 44 | 35 | 0.80 | 0.98 |
Дорогунцов С. I., Управління сучасним готельним комплексом [Електронний ресурс]. Київ:Ліра-К | 2005 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Мальська М. П., Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс]. Київ:Центр учб. л-ри 309312 | 2009 | 6 | 0 | 0 | 20 | 0.00 | 2 | 44 | 20 | 1.00 | 1.00 |
Мальська М. П., Готельний бізнес [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2010 | 6 | 0 | 0 | 20 | 0.00 | 2 | 44 | 20 | 0.45 | 0.45 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту [Текст]. Київ:Кондор | 2009 | 6 | 0 | 0 | 8 | 0.04 | 2 | 44 | 8 | 0.06 | 0.10 |
Мальська М. П., Готельний бізнес [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2012 | 6 | 0 | 0 | 53 | 0.00 | 2 | 44 | 53 | 1.20 | 1.20 |
Головко О. М., Організація готельного господарства [Текст]. Київ:Кондор | 2011 | 6 | 0 | 0 | 9 | 0.00 | 2 | 44 | 9 | 0.20 | 0.20 |
Страшко Л. М., Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 507772 | 2011 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 2 | 44 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Ткачев В. Н., Архитектурный дизайн [Текст]. Москва:Архитектура-С | 2008 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Грицюк Л. С., Проектування закладів харчування [Текст]. Львів:Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка" | 2012 | 6 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 2 | 44 | 5 | 0.11 | 0.11 |
Головко О. М., Організація готельного господарства [Текст]. Київ:Кондор | 2012 | 6 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 2 | 44 | 3 | 0.07 | 0.07 |
Ковешніков В. С., Організація готельно-ресторанної справи [Текст]. Київ:Кондор 823700 | 2015 | 6 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 2 | 44 | 3 | 1.00 | 1.00 |
Лоусан Фред, Рестораны. Клубы. Бары [Текст]. Москва:Проспект | 2008 | 6 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 2 | 44 | 3 | 0.07 | 0.07 |
Иванова Л. А., Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов [Текст]. Херсон:Олди-плюс | 2014 | 6 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 2 | 44 | 3 | 0.07 | 0.07 |
Минервин Г. Б., Дизайн архитектурной среды [Текст]. Москва:Архитектура-С | 2007 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Скляренко Н. В., Макетування [Текст]. Київ:Видавець Олег Філюк | 2015 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 2 | 44 | 2 | 0.05 | 0.05 |
Мироненко В. П., Архітектурна ергономіка [Текст]. Київ:НАУ-друк | 2011 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 2 | 44 | 2 | 0.05 | 0.05 |
Володько О. В., Инженерная графика [Текст]. Полтава:ПУЭТ 815529 | 2018 | 6 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 2 | 44 | 3 | 1.00 | 1.00 |
Шумега С. С., Дизайн. Історія зародження та розвитку дизайну. Історія дизайну меблів та інтер'єру [Текст]. Київ:Центр навч. л-ри | 2004 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 2 | 44 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Головко О. М., Організація готельного господарства [Текст]. Київ:Кондор 815935 | 2018 | 6 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 2 | 44 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 1.45 | | 10.88 | 12.33 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 4 | Коломієць Т. М., Експертиза товарів. Київ:КНТЕУ | 2001 | 7 | 1 | 93 | 26 | 0.28 | 0 | 0 | 26 | 0.00 | 0.28 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту. Київ:Кондор | 2005 | 7 | 1 | 93 | 31 | 0.17 | 0 | 0 | 31 | 0.23 | 0.39 |
Сорокина А. В., Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах. Москва:ИНФРА-М | 2007 | 7 | 1 | 93 | 10 | 0.05 | 0 | 0 | 10 | 0.07 | 0.13 |
Поплавський М. М., Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]. Київ:Кондор | 2008 | 7 | 1 | 93 | 35 | 0.19 | 0 | 0 | 35 | 0.80 | 0.98 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту [Текст]. Київ:Кондор | 2009 | 7 | 1 | 93 | 8 | 0.04 | 0 | 0 | 8 | 0.06 | 0.10 |
Суткович Т. Ю., Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства [Текст]. Полтава:ПУЕТ 567736 | 2012 | 7 | 1 | 93 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.73 | | 1.15 | 2.88 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Внутрішній аудит та контроль в готелі | Готельно-ресторанної та курортної справи | 4 | | | 7 | 1 | 93 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Проектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторів | Готельно-ресторанної та курортної справи | 4 | П'ятницька Н. О., Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]. Київ:КУТЕП | 2016 | 7 | 1 | 93 | 2 | 0.02 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.02 |
Мазаракі А. А., Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 815113 | 2017 | 7 | 1 | 93 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.02 | | 0.00 | 1.02 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 4 | Архіпов В. В., Ресторанна справа. Київ:Інкос 205908 | 2007 | 7 | 1 | 93 | 41 | 1.00 | 0 | 0 | 41 | 0.00 | 1.00 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту. Київ:Кондор | 2005 | 7 | 1 | 93 | 31 | 0.17 | 0 | 0 | 31 | 0.23 | 0.39 |
Сорокина А. В., Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах. Москва:ИНФРА-М | 2007 | 7 | 1 | 93 | 10 | 0.05 | 0 | 0 | 10 | 0.07 | 0.13 |
Поплавський М. М., Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]. Київ:Кондор | 2008 | 7 | 1 | 93 | 35 | 0.19 | 0 | 0 | 35 | 0.80 | 0.98 |
Байлик С. И., Гостиничное хозяйство [Текст]. Киев:Дакор 309496 | 2009 | 7 | 1 | 93 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту [Текст]. Київ:Кондор | 2009 | 7 | 1 | 93 | 8 | 0.04 | 0 | 0 | 8 | 0.06 | 0.10 |
Бородай А. Б., Професійна етика та етикет у закладах готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 553200 | 2012 | 7 | 1 | 93 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 3.45 | | 2.15 | 5.60 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Інновації в готелях і ресторанах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 4 | Герасимчук З. В., Розвиток регіональних ринків готельних послуг [Текст]. Луцьк:Вежа-Друк 824474 | 2017 | 8 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 93 | 2 | 1.00 | 1.00 |
Завідна Л. Д., Готельний бізнес: стратегії розвитку [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 824082 | 2017 | 8 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 1 | 93 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Левицька І. В., Готельна справа [Електронний ресурс]. Вінниця:Едельвейс і К https://ir.vtei.edu.ua/g.php?fname=26667.pdf | 2018 | 8 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 1 | 93 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 3.00 | 5.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Дослідження поведінки спожівачів готельних та ресторанних послуг | Маркетингу | 4 | Трайно В. М., Маркетинг готельного і ресторанного господарства [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 812702 | 2017 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 93 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 1.00 | 1.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Стратегічний менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі | Менеджменту | 4 | Бутко М. П., Стратегічний менеджмент [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2016 | 7 | 1 | 93 | 2 | 0.01 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.01 |
Подольчак Н. Ю., Стратегічний менеджмент [Текст]. Львів:Вид-во Львів. політехніки 814401 | 2016 | 7 | 1 | 93 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.01 | | 0.00 | 1.01 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві | Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності | 4 | Агафонова Л. Г., Підготовка бізнес-плану. Москва:Товариство "Знання" України | 1999 | 8 | 0 | 0 | 18 | 0.00 | 1 | 93 | 18 | 0.19 | 0.19 |
Покропивний С. Ф., Бізнес-план: технологія розробки та обгрунтування. Київ:КНЕУ | 2001 | 8 | 0 | 0 | 20 | 0.00 | 1 | 93 | 20 | 0.22 | 0.22 |
Покропивний С. Ф., Бізнес-план: технологія розробки та обгрунтування. Москва:КНЕУ | 2002 | 8 | 0 | 0 | 56 | 0.00 | 1 | 93 | 56 | 0.60 | 0.60 |
Попов В. М., Збірник бізнес-планів з коментарями і рекомендаціями + [Електрон. ресурс]. М.:Кнорус 100990 | 2003 | 8 | 0 | 0 | 13 | 0.00 | 1 | 93 | 13 | 1.00 | 1.00 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту. Київ:Кондор | 2005 | 8 | 0 | 0 | 31 | 0.17 | 1 | 93 | 31 | 0.23 | 0.39 |
Должанський І. З., Бізнес-план. Київ:Центр навч. л-ри | 2006 | 8 | 0 | 0 | 125 | 0.00 | 1 | 93 | 125 | 1.34 | 1.34 |
Должанський І. З., Бізнес-план [Текст] + [Електронний ресурс]. Київ:Центр навч. л-ри 309294 | 2009 | 8 | 0 | 0 | 41 | 0.00 | 1 | 93 | 41 | 1.00 | 1.00 |
Сорокина А. В., Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах. Москва:ИНФРА-М | 2007 | 8 | 0 | 0 | 10 | 0.05 | 1 | 93 | 10 | 0.07 | 0.13 |
Должанський І. З., Бізнес-план: технологія розробки [Електронний ресурс]. Київ:Центр учб. л-ри | 2009 | 8 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 93 | 1 | 0.01 | 0.01 |
Затуливетров А. Б., Ресторан: с чего начать, как преуспеть [Текст]. СПб:Питер | 2007 | 8 | 0 | 0 | 4 | 0.00 | 1 | 93 | 4 | 0.04 | 0.04 |
Байлик С. И., Гостиничное хозяйство [Текст]. Киев:Дакор 309496 | 2009 | 8 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 1 | 93 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Кожевников А. П., Бизнес-планирование [Электронный ресурс]. Москва:МЦПОР | 2005 | 8 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 93 | 1 | 0.01 | 0.01 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту [Текст]. Київ:Кондор | 2009 | 8 | 0 | 0 | 8 | 0.04 | 1 | 93 | 8 | 0.06 | 0.10 |
Мальська М. П., Організація та планування діяльності туристичних підприємств: теорія та практика [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2012 | 8 | 0 | 0 | 53 | 0.00 | 1 | 93 | 53 | 0.57 | 0.57 |
Виноградова М. В., Бизнес-планирование в индустрии гостеприимства [Текст]. Москва:"Дашков и К" | 2008 | 8 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 1 | 93 | 3 | 0.03 | 0.03 |
Виноградова М. В., Бизнес-планирование в индустрии гостеприимства [Текст]. Москва:"Дашков и К" | 2010 | 8 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 93 | 2 | 0.02 | 0.02 |
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2013 | 8 | 0 | 0 | 19 | 0.00 | 1 | 93 | 19 | 0.20 | 0.20 |
Должанский И. З., Бизнес-план: технология разработки [Текст]. Львів:Новий світ-2000 | 2013 | 8 | 0 | 0 | 7 | 0.00 | 1 | 93 | 7 | 0.08 | 0.08 |
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2015 | 8 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 93 | 2 | 0.02 | 0.02 |
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2017 | 8 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 93 | 2 | 0.02 | 0.02 |
Завідна Л. Д., Готельний бізнес: стратегії розвитку [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 824082 | 2017 | 8 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 1 | 93 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Юрко И. В., Бизнес-планирование в гостинично-ресторанном хозяйстве [Текст]. Полтава:ПУЭТ 815462 | 2018 | 8 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 1 | 93 | 3 | 1.00 | 1.00 |
Юрко І. В., Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві. Полтава:ПУЕТ | 2019 | 8 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 93 | 1 | 0.01 | 0.01 |
Итого по дисциплине | 2.26 | | 8.73 | 11.00 |
Вибір студента | Ландшафтний дизайн в готельно-ресторанних комплексах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 4 | | | 7 | 1 | 93 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Вибір студента | Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | Готельно-ресторанної та курортної справи | 4 | Ковешніков В. С., Організація готельно-ресторанної справи [Текст]. Київ:Кондор 823700 | 2015 | 8 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 1 | 93 | 3 | 1.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 1.00 | 1.00 |
Итого по профилю | 36.62 | | 48.31 | 84.93 |