№ |
Профиль (специализация) |
Цикл |
Дисциплина |
Кафедра |
Курс |
Уч. литература |
Год издания |
Семестры |
Осенний семестр |
Весенний семестр |
Общ. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
1 | ГРС ГРС 241 і |
Цикл професійної та практичної підготовки | Підприємницьке право | Правознавства | 3 | Лаврик Г. В., Предпринимательское право [Текст]. Полтава:ПУЭТ 559579 | 2012 | 5 | 1 | 3 | 5 | 1.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1.00 |
Кульчій О. О., Підприємницьке право. Полтава:РВВ ПУЕТ | 2013 | 5 | 1 | 3 | 1 | 0.02 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.02 |
Кульчій О. О., Підприємницьке право [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 635750 | 2013 | 5 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 2.02 | | 0.00 | 2.02 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Коломієць Т. М., Експертиза товарів. Київ:КНТЕУ | 2001 | 3 | 1 | 11 | 26 | 0.25 | 0 | 0 | 26 | 0.00 | 0.25 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту. Київ:Кондор | 2005 | 3 | 1 | 11 | 31 | 0.16 | 0 | 0 | 31 | 0.31 | 0.47 |
Сорокина А.В., Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах. Москва:ИНФРА-М | 2007 | 3 | 1 | 11 | 10 | 0.05 | 0 | 0 | 10 | 0.10 | 0.15 |
Поплавський М.М., Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]. Київ:Кондор | 2008 | 3 | 1 | 11 | 35 | 0.18 | 0 | 0 | 35 | 11.67 | 11.85 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту [Текст]. Київ:Кондор | 2009 | 3 | 1 | 11 | 8 | 0.04 | 0 | 0 | 8 | 0.08 | 0.12 |
Суткович Т. Ю., Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства [Текст]. Полтава:ПУЕТ 567736 | 2012 | 3 | 1 | 11 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.69 | | 12.16 | 13.85 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Внутрішній аудит та контроль в готелі | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 3 | 1 | 11 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Організація роботи готелів | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2, 3 | Круль Г. Я., Основи готельної справи [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 815940 | 2019 | 4, 6 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 2 | 14 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Головко О. М., Організація готельного господарства [Текст]. Київ:Кондор 815935 | 2018 | 4, 6 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 2 | 14 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 2.00 | 2.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Організація роботи ресторанів | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2, 3 | Мостова Л. М., Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]. Київ:Ліра-К | 2016 | 3, 6 | 1 | 11 | 1 | 0.00 | 1 | 3 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Яцун Л. М., Менеджмент ресторанного господарства [Текст]. Харків:Світ книг | 2017 | 3, 6 | 1 | 11 | 2 | 0.00 | 1 | 3 | 2 | 0.04 | 0.04 |
Новікова О. В., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2016 | 3, 6 | 1 | 11 | 2 | 0.08 | 1 | 3 | 2 | 0.03 | 0.11 |
Итого по дисциплине | 0.08 | | 0.08 | 0.17 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Проектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторів | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | П'ятницька Н. О., Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]. Київ:КУТЕП | 2016 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0.02 | 1 | 11 | 2 | 0.00 | 0.02 |
Мазаракі А. А., Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 815113 | 2017 | 4 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 1 | 11 | 2 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.02 | | 0.00 | 1.02 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Інновації в готелях і ресторанах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 11 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Дослідження поведінки спожівачів готельних та ресторанних послуг | Маркетингу | 2 | Трайно В. М., Маркетинг готельного і ресторанного господарства [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 812702 | 2017 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 11 | 0 | 1.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 1.00 | 1.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Стратегічний менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі | Менеджменту | 2 | Бутко М. П., Стратегічний менеджмент [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2016 | 3 | 1 | 11 | 2 | 0.01 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.01 |
Подольчак Н. Ю., Стратегічний менеджмент [Текст]. Львів:Вид-во Львів. політехніки 814401 | 2016 | 3 | 1 | 11 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 1.01 | | 1.00 | 2.01 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | Агафонова Л. Г., Підготовка бізнес-плану. Москва:Товариство "Знання" України | 1999 | 3 | 1 | 11 | 18 | 0.00 | 0 | 0 | 18 | 0.19 | 0.19 |
Покропивний С.Ф., Бізнес-план: технологія розробки та обгрунтування. Київ:КНЕУ | 2001 | 3 | 1 | 11 | 20 | 0.00 | 0 | 0 | 20 | 0.21 | 0.21 |
Покропивний С.Ф., Бізнес-план: технологія розробки та обгрунтування. Москва:КНЕУ | 2002 | 3 | 1 | 11 | 56 | 0.00 | 0 | 0 | 56 | 0.58 | 0.58 |
Попов В. М., Збірник бізнес-планів з коментарями і рекомендаціями + [Електрон. ресурс]. М.:Кнорус 100990 | 2003 | 3 | 1 | 11 | 13 | 0.00 | 0 | 0 | 13 | 1.00 | 1.00 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту. Київ:Кондор | 2005 | 3 | 1 | 11 | 31 | 0.16 | 0 | 0 | 31 | 0.31 | 0.47 |
Должанський І. З., Бізнес-план. Київ:Центр навч. л-ри | 2006 | 3 | 1 | 11 | 134 | 0.00 | 0 | 0 | 134 | 1.40 | 1.40 |
Должанський І. З., Бізнес-план [Текст] + [Електронний ресурс]. Київ:Центр навч. л-ри 309294 | 2009 | 3 | 1 | 11 | 41 | 0.00 | 0 | 0 | 41 | 1.00 | 1.00 |
Сорокина А.В., Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах. Москва:ИНФРА-М | 2007 | 3 | 1 | 11 | 10 | 0.05 | 0 | 0 | 10 | 0.10 | 0.15 |
Должанський І. З., Бізнес-план: технологія розробки [Електронний ресурс]. Київ:Центр учб. л-ри | 2009 | 3 | 1 | 11 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.01 | 0.01 |
Затуливетров А. Б., Ресторан: с чего начать, как преуспеть [Текст]. СПб:Питер | 2007 | 3 | 1 | 11 | 4 | 0.00 | 0 | 0 | 4 | 0.04 | 0.04 |
Байлик С. И., Гостиничное хозяйство [Текст]. Киев:Дакор 309496 | 2009 | 3 | 1 | 11 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 2.00 |
Кожевников А. П., Бизнес-планирование [Электронный ресурс]. Москва:МЦПОР | 2005 | 3 | 1 | 11 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.01 | 0.01 |
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту [Текст]. Київ:Кондор | 2009 | 3 | 1 | 11 | 8 | 0.04 | 0 | 0 | 8 | 0.08 | 0.12 |
Мальська М. П., Організація та планування діяльності туристичних підприємств: теорія та практика [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2012 | 3 | 1 | 11 | 53 | 0.00 | 0 | 0 | 53 | 0.55 | 0.55 |
Виноградова М. В., Бизнес-планирование в индустрии гостеприимства [Текст]. Москва:"Дашков и К" | 2008 | 3 | 1 | 11 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.03 | 0.03 |
Виноградова М. В., Бизнес-планирование в индустрии гостеприимства [Текст]. Москва:"Дашков и К" | 2010 | 3 | 1 | 11 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.02 | 0.02 |
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2013 | 3 | 1 | 11 | 19 | 0.00 | 0 | 0 | 19 | 0.20 | 0.20 |
Должанский И. З., Бизнес-план: технология разработки [Текст]. Львів:Новий світ-2000 | 2013 | 3 | 1 | 11 | 7 | 0.00 | 0 | 0 | 7 | 0.07 | 0.07 |
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2015 | 3 | 1 | 11 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.02 | 0.02 |
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2017 | 3 | 1 | 11 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.02 | 0.02 |
Юрко И. В., Бизнес-планирование в гостинично-ресторанном хозяйстве [Текст]. Полтава:ПУЭТ 815462 | 2018 | 3 | 1 | 11 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 1.00 | 1.00 |
Юрко І. В., Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві. Полтава:ПУЕТ | 2019 | 3 | 1 | 11 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.01 | 0.01 |
Итого по дисциплине | 1.26 | | 7.86 | 9.11 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Ціни в меню закладів ресторанного господарства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 11 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл соціально-гуманітарної підготовки | Іноземна мова фахового спрямування | Ділової іноземної мови | 3 | | | 5 | 1 | 3 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Барна справа і організація роботи сомельє | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Слащева А. В., Барна справа та організація роботи сомельє [Електронний ресурс]. Кривий Ріг:ДонНУЕТ http://elibrary.donnuet.edu.ua/1325/1/%C2%A6%D0%AA%C2%A6-%C2%A6-T%D0%91%C2%A6%C2%AC%20%C2%A6%C2%AC%C2%A6%C2%A6%C2%A6%C2%A6T%D0%96T%D0%A6%C2%A6%C2%A6%20%C2%A6%D0%A1%C2%A6%D0%B1T%D0%92%C2%A6-%C2%A6%D0%AE%C2%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%20%C2%A6%D0%A3%C2%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%202017.pdf | 2017 | 5 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи наукових досліджень | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Колесников О. В., Основи наукових досліджень [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 455801 | 2011 | 6 | 0 | 0 | 7 | 0.00 | 1 | 3 | 7 | 1.00 | 1.00 |
Губа Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 555343 | 2012 | 6 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1 | 3 | 5 | 1.00 | 1.00 |
Юдічева О. П., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 648843 | 2013 | 6 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 1 | 3 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Шимановська-Діанич Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 693319 | 2014 | 6 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 1 | 3 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Шимановская-Дианич Л. М., Основы научных исследований [Текст]. Полтава:ПУЭТ 716410 | 2014 | 6 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 1 | 3 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Губа Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 733676 | 2015 | 6 | 0 | 0 | 12 | 0.00 | 1 | 3 | 12 | 1.00 | 1.00 |
Космин В. В., Основы научных исследований (общий курс) [Текст]. Москва:РИОР | 2016 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 3 | 2 | 0.04 | 0.04 |
Корягін М. В., Основи наукових досліджень [Текст]. Київ:Алерта 814566 | 2014 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 3 | 1 | 1.00 | 1.00 |
Кузнецов И. Н., Основы научных исследований [Текст]. Москва:"Дашков и К" | 2013 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 3 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Партико З. В., Основи наукових досліджень: підготовка дисертації [Текст]. Київ:Ліра-К | 2018 | 6 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 3 | 2 | 0.04 | 0.04 |
Синченко Г. Ч., Логика диссертации [Текст]. Москва:Инфра-М | 2017 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 3 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Костюкевич В. М., Основи науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти за ступенями магістра та доктора філософії (. Київ:КНТ | 2017 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 3 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Басова Ю. О., Основи наукових досліджень. Полтава:ПУЕТ | 2018 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Басова Ю. О., Основи наукових досліджень. Полтава:ПУЕТ | 2018 | 6 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 3 | 1 | 0.02 | 0.02 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 7.15 | 7.15 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Проектування готельного підприємства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | | | 6 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 3 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Фронт-офіс | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | Виноградова О. В., Маркетинговий менеджмент. Ч. 2. Організація офісної діяльності [Електронний ресурс]. Київ:Держ. ун-т телекомунікацій http://www.dut.edu.ua/uploads/l_1702_36465668.pdf | 2018 | 5 | 1 | 3 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Якість обслуговування в готелях і ресторанах | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | | | 5 | 1 | 3 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Ресторанний кейтеринг | Готельно-ресторанної та курортної справи | 3 | | | 5 | 1 | 3 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Итого по профилю | 9.08 | | 31.26 | 40.34 |