лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Professions

Направление (специальность)

Направление подготовки:

Печать
№ Профиль (специализация) Цикл Дисциплина Кафедра Курс Уч. литература Год издания Семестры Осенний семестр Весенний семестр Общ. КО
Групп Студ. Экз. Коэф. КО Групп Студ. Экз. Коэф. КО
1ГРС ГРС 241 і
Цикл професійної та практичної підготовкиПідприємницьке правоПравознавства3Лаврик Г. В., Предпринимательское право [Текст]. Полтава:ПУЭТ 559579201251351.000050.001.00
Кульчій О. О., Підприємницьке право. Полтава:РВВ ПУЕТ201351310.020010.000.02
Кульчій О. О., Підприємницьке право [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 635750201351301.000000.001.00
Итого по дисциплине2.02 0.002.02
Цикл професійної та практичної підготовкиЕкспертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарстваГотельно-ресторанної та курортної справи2Коломієць Т. М., Експертиза товарів. Київ:КНТЕУ20013111260.2500260.000.25
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту. Київ:Кондор20053111310.1600310.310.47
Сорокина А.В., Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах. Москва:ИНФРА-М20073111100.0500100.100.15
Поплавський М.М., Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]. Київ:Кондор20083111350.18003511.6711.85
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту [Текст]. Київ:Кондор2009311180.040080.080.12
Суткович Т. Ю., Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства [Текст]. Полтава:ПУЕТ 56773620123111101.0000100.001.00
Итого по дисциплине1.69 12.1613.85
Цикл професійної та практичної підготовкиВнутрішній аудит та контроль в готеліГотельно-ресторанної та курортної справи2311100.000000.000.00
Итого по дисциплине0.00 0.000.00
Цикл професійної та практичної підготовкиОрганізація роботи готелівГотельно-ресторанної та курортної справи2, 3Круль Г. Я., Основи готельної справи [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 81594020194, 600100.00214101.001.00
Головко О. М., Організація готельного господарства [Текст]. Київ:Кондор 81593520184, 600100.00214101.001.00
Итого по дисциплине0.00 2.002.00
Цикл професійної та практичної підготовкиОрганізація роботи ресторанівГотельно-ресторанної та курортної справи2, 3Мостова Л. М., Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]. Київ:Ліра-К20163, 611110.001310.020.02
Яцун Л. М., Менеджмент ресторанного господарства [Текст]. Харків:Світ книг20173, 611120.001320.040.04
Новікова О. В., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг20163, 611120.081320.030.11
Итого по дисциплине0.08 0.080.17
Цикл професійної та практичної підготовкиПроектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторівГотельно-ресторанної та курортної справи2П'ятницька Н. О., Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]. Київ:КУТЕП201640020.0211120.000.02
Мазаракі А. А., Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 815113201740021.0011120.001.00
Итого по дисциплине1.02 0.001.02
Цикл професійної та практичної підготовкиІнновації в готелях і ресторанахГотельно-ресторанної та курортної справи240000.0011100.000.00
Итого по дисциплине0.00 0.000.00
Цикл професійної та практичної підготовкиДослідження поведінки спожівачів готельних та ресторанних послугМаркетингу2Трайно В. М., Маркетинг готельного і ресторанного господарства [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 812702201740000.0011101.001.00
Итого по дисциплине0.00 1.001.00
Цикл професійної та практичної підготовкиСтратегічний менеджмент в готельно-ресторанному бізнесіМенеджменту2Бутко М. П., Стратегічний менеджмент [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри2016311120.010020.000.01
Подольчак Н. Ю., Стратегічний менеджмент [Текст]. Львів:Вид-во Львів. політехніки 8144012016311121.000021.002.00
Итого по дисциплине1.01 1.002.01
Цикл професійної та практичної підготовкиБізнес-планування в готельно-ресторанному господарствіГотельно-ресторанної та курортної справи2Агафонова Л. Г., Підготовка бізнес-плану. Москва:Товариство "Знання" України19993111180.0000180.190.19
Покропивний С.Ф., Бізнес-план: технологія розробки та обгрунтування. Київ:КНЕУ20013111200.0000200.210.21
Покропивний С.Ф., Бізнес-план: технологія розробки та обгрунтування. Москва:КНЕУ20023111560.0000560.580.58
Попов В. М., Збірник бізнес-планів з коментарями і рекомендаціями + [Електрон. ресурс]. М.:Кнорус 10099020033111130.0000131.001.00
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту. Київ:Кондор20053111310.1600310.310.47
Должанський І. З., Бізнес-план. Київ:Центр навч. л-ри200631111340.00001341.401.40
Должанський І. З., Бізнес-план [Текст] + [Електронний ресурс]. Київ:Центр навч. л-ри 30929420093111410.0000411.001.00
Сорокина А.В., Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах. Москва:ИНФРА-М20073111100.0500100.100.15
Должанський І. З., Бізнес-план: технологія розробки [Електронний ресурс]. Київ:Центр учб. л-ри2009311110.000010.010.01
Затуливетров А. Б., Ресторан: с чего начать, как преуспеть [Текст]. СПб:Питер2007311140.000040.040.04
Байлик С. И., Гостиничное хозяйство [Текст]. Киев:Дакор 30949620093111101.0000101.002.00
Кожевников А. П., Бизнес-планирование [Электронный ресурс]. Москва:МЦПОР2005311110.000010.010.01
Роглєв Х. Й., Основи готельного менеджменту [Текст]. Київ:Кондор2009311180.040080.080.12
Мальська М. П., Організація та планування діяльності туристичних підприємств: теорія та практика [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри20123111530.0000530.550.55
Виноградова М. В., Бизнес-планирование в индустрии гостеприимства [Текст]. Москва:"Дашков и К"2008311130.000030.030.03
Виноградова М. В., Бизнес-планирование в индустрии гостеприимства [Текст]. Москва:"Дашков и К"2010311120.000020.020.02
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг20133111190.0000190.200.20
Должанский И. З., Бизнес-план: технология разработки [Текст]. Львів:Новий світ-20002013311170.000070.070.07
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг2015311120.000020.020.02
Власова Н. О., Економіка ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг2017311120.000020.020.02
Юрко И. В., Бизнес-планирование в гостинично-ресторанном хозяйстве [Текст]. Полтава:ПУЭТ 8154622018311130.000031.001.00
Юрко І. В., Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві. Полтава:ПУЕТ2019311110.000010.010.01
Итого по дисциплине1.26 7.869.11
Цикл професійної та практичної підготовкиЦіни в меню закладів ресторанного господарстваГотельно-ресторанної та курортної справи240000.0011100.000.00
Итого по дисциплине0.00 0.000.00
Цикл соціально-гуманітарної підготовкиІноземна мова фахового спрямуванняДілової іноземної мови351300.000000.000.00
Итого по дисциплине0.00 0.000.00
Цикл професійної та практичної підготовкиБарна справа і організація роботи сомельєГотельно-ресторанної та курортної справи3Слащева А. В., Барна справа та організація роботи сомельє [Електронний ресурс]. Кривий Ріг:ДонНУЕТ http://elibrary.donnuet.edu.ua/1325/1/%C2%A6%D0%AA%C2%A6-%C2%A6-T%D0%91%C2%A6%C2%AC%20%C2%A6%C2%AC%C2%A6%C2%A6%C2%A6%C2%A6T%D0%96T%D0%A6%C2%A6%C2%A6%20%C2%A6%D0%A1%C2%A6%D0%B1T%D0%92%C2%A6-%C2%A6%D0%AE%C2%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%20%C2%A6%D0%A3%C2%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%202017.pdf201751301.000000.001.00
Итого по дисциплине1.00 0.001.00
Цикл професійної та практичної підготовкиОснови наукових дослідженьГотельно-ресторанної та курортної справи3Колесников О. В., Основи наукових досліджень [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 455801201160070.001371.001.00
Губа Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 555343201260050.001351.001.00
Юдічева О. П., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 6488432013600100.0013101.001.00
Шимановська-Діанич Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 6933192014600100.0013101.001.00
Шимановская-Дианич Л. М., Основы научных исследований [Текст]. Полтава:ПУЭТ 7164102014600100.0013101.001.00
Губа Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 7336762015600120.0013121.001.00
Космин В. В., Основы научных исследований (общий курс) [Текст]. Москва:РИОР201660020.001320.040.04
Корягін М. В., Основи наукових досліджень [Текст]. Київ:Алерта 814566201460010.001311.001.00
Кузнецов И. Н., Основы научных исследований [Текст]. Москва:"Дашков и К"201360010.001310.020.02
Партико З. В., Основи наукових досліджень: підготовка дисертації [Текст]. Київ:Ліра-К201860020.001320.040.04
Синченко Г. Ч., Логика диссертации [Текст]. Москва:Инфра-М201760010.001310.020.02
Костюкевич В. М., Основи науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти за ступенями магістра та доктора філософії (. Київ:КНТ201760010.001310.020.02
Басова Ю. О., Основи наукових досліджень. Полтава:ПУЕТ201860000.001300.000.00
Басова Ю. О., Основи наукових досліджень. Полтава:ПУЕТ201860010.001310.020.02
Итого по дисциплине0.00 7.157.15
Цикл професійної та практичної підготовкиПроектування готельного підприємстваГотельно-ресторанної та курортної справи360000.001300.000.00
Итого по дисциплине0.00 0.000.00
Цикл професійної та практичної підготовкиФронт-офісГотельно-ресторанної та курортної справи3Виноградова О. В., Маркетинговий менеджмент. Ч. 2. Організація офісної діяльності [Електронний ресурс]. Київ:Держ. ун-т телекомунікацій http://www.dut.edu.ua/uploads/l_1702_36465668.pdf201851301.000000.001.00
Итого по дисциплине1.00 0.001.00
Цикл професійної та практичної підготовкиЯкість обслуговування в готелях і ресторанахГотельно-ресторанної та курортної справи351300.000000.000.00
Итого по дисциплине0.00 0.000.00
Цикл професійної та практичної підготовкиРесторанний кейтерингГотельно-ресторанної та курортної справи351300.000000.000.00
Итого по дисциплине0.00 0.000.00
Итого по профилю9.08 31.2640.34
© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=100.25.42.117)