№ |
Профиль (специализация) |
Цикл |
Дисциплина |
Кафедра |
Курс |
Уч. литература |
Год издания |
Семестры |
Осенний семестр |
Весенний семестр |
Общ. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
1 | ГРС ГРС 241 м |
Цикл загальної підготовки | Психологія управління та конфліктологія | Управління персоналом і економіки праці та економічної теорії | 2 | | | 3 | 1 | 9 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Методологія і організація наукових досліджень | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1, 2 | | | 1, 3 | 1 | 9 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Безпека: Охорона праці в галузі. Цивільний захист | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1, 2 | | | 2, 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 9 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Автоматизоване проектування об'єктів готельної індустрії | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1, 2 | | | 1, 3 | 1 | 9 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Екологізація готельно-ресторанного господарства | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1, 2 | Завідна Л. Д., Готельний бізнес: стратегії розвитку [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 824082 | 2017 | 1, 3 | 1 | 9 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 1.00 | 2.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Курортологія | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1, 2 | Петранівський В. Л., Туристичне краєзнавство [Текст]. Київ:Знання 815949 | 2008 | 1, 3 | 1 | 9 | 25 | 1.00 | 0 | 0 | 25 | 0.00 | 1.00 |
Кушнірук Ю. С., Рекреація та курортологія [Текст]. Рівне:НУВГП | 2012 | 1, 3 | 1 | 9 | 1 | 0.11 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.11 |
Мальська М. П., Міжнародний курортний спа-менеджмент [Текст]. Київ:ФОП Піча Ю. В. | 2022 | 1, 3 | 1 | 9 | 5 | 0.56 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 0.56 |
Итого по дисциплине | 1.67 | | 0.00 | 1.67 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Світове готельне господарство (англійською мовою викладання) | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1, 2 | | | 2, 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 9 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Управління розкішними брендами | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1, 2 | | | 1, 3 | 1 | 9 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві | Готельно-ресторанної та курортної справи | 1, 2 | | | 1, 3 | 1 | 9 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Итого по профилю | 2.67 | | 1.00 | 3.67 |