№ |
Профиль (специализация) |
Цикл |
Дисциплина |
Кафедра |
Курс |
Уч. литература |
Год издания |
Семестры |
Осенний семестр |
Весенний семестр |
Общ. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
1 | ПТБД ЕМС 076 і |
Вибір студента | Штрихове кодування | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Декларування товарів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Бойко В. М., Митне право України [Текст]. У 2 т. Т. 2. Київ:Правова єдність | 2015 | 4 | 0 | 0 | 12 | 0.00 | 0 | 0 | 12 | 1.71 | 1.71 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 1.71 | 1.71 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Експертиза нехарчової продукції | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Байдакова Л. I., Експертиза товарів [Текст]. Київ:Слово 715444 | 2014 | 3 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Батутіна А. П., Експертиза товарів [Текст]. Львів:Магнолія-2006 814397 | 2017 | 3 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1.00 |
Басова Ю. О., Експертиза нехарчової продукції [Текст]. Полтава:ПУЕТ 817417 | 2020 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 3.00 | | 1.00 | 4.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Експертиза харчових продуктів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи експертної оцінки | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 3 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Промислові інновації | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Харчові інновації | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Товарний консалтинг | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Офіленко Н. О., Товарний консалтинг [Текст]. Полтава:ПУЕТ 816744 | 2020 | 3 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Кобищан Г. Д., Товарний консалтинг [Текст]. Полтава:ПУЕТ 816653 | 2020 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 2.00 | 4.00 |
Вибір студента | Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Вибір студента | Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Вибір студента | Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Итого по профилю | 5.00 | | 4.71 | 9.71 |
2 | ПТБД ТТП 076 і |
Вибір студента | Штрихове кодування | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Комерційна діяльність | Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності | 2 | Апопій В. В., Комерційна діяльність [Текст]. Київ:Знання | 2008 | 4 | 0 | 0 | 241 | 0.00 | 0 | 0 | 241 | 24.10 | 24.10 |
Половцева Ф. П., Коммерческая деятельность. Москва:ИНФРА-М | 2000 | 4 | 0 | 0 | 165 | 0.00 | 0 | 0 | 165 | 16.50 | 16.50 |
Балабанова Л. В., Комерційна діяльність: маркетинг і логістика. Київ:Професіонал | 2004 | 4 | 0 | 0 | 43 | 4.30 | 0 | 0 | 43 | 4.30 | 8.60 |
Тарасюк Г. М., Планування комерційної діяльності + [Електрон. ресурс]. Київ:Каравела 3088 | 2005 | 4 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Виноградська А. М., Технологія комерційного підприємництва. Київ:Центр навч. л-ри | 2006 | 4 | 0 | 0 | 21 | 0.00 | 0 | 0 | 21 | 2.10 | 2.10 |
Криковцева Н. О., Комерційна діяльність + [Електронний ресурс]. Київ:Центр навч. л-ри 204423 | 2007 | 4 | 0 | 0 | 32 | 0.00 | 0 | 0 | 32 | 1.00 | 1.00 |
Тарасюк Г. М., Планування комерційної діяльності [Текст]. Київ:Каравела | 2008 | 4 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 1.00 |
Антонюк Я. М., Комерційна діяльність [Текст]. Львів:Магнолія-2006 | 2011 | 4 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 0 | 0 | 5 | 0.50 | 0.50 |
Михайленко О. М., Комерційна діяльність [Текст]. Полтава:ПУЕТ 661828 | 2014 | 4 | 0 | 0 | 11 | 0.00 | 0 | 0 | 11 | 1.00 | 1.00 |
Пономарева З. М., Деловые игры в коммерческой деятельности. Темы "Аукцион", "Биржа" [Текст]. Москва:"Дашков и К" | 2008 | 4 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.30 | 0.30 |
Пономарева З. М., Деловые игры в коммерческой деятельности. Темы "Аукцион", "Биржа" [Текст]. Москва:"Дашков и К" | 2012 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.20 | 0.20 |
Яковлев Г. А., Основы коммерции [Текст]. Москва:ИНФРА-М | 2016 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.20 | 0.20 |
Антонюк Я. М., Комерційна діяльність [Текст]. Львів:Магнолія-2006 | 2017 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.20 | 0.20 |
Итого по дисциплине | 4.30 | | 52.40 | 56.70 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Моніторинг якості продовольчих товарів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Бірта Г. О., Моніторинг якості продовольчих товарів [Текст]. Полтава:ПУЕТ 551768 | 2012 | 3 | 0 | 0 | 10 | 1.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 1.00 |
Бірта Г. О., Моніторинг якості продовольчих товарів [Текст]. Полтава:ПУЕТ 782221 | 2016 | 3 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 0.00 | 2.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Товарний консалтинг | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Офіленко Н. О., Товарний консалтинг [Текст]. Полтава:ПУЕТ 816744 | 2020 | 3 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Кобищан Г. Д., Товарний консалтинг [Текст]. Полтава:ПУЕТ 816653 | 2020 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 2.00 | | 2.00 | 4.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Промислові інновації | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Харчові інновації | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Управління безпечністю харчової продукції | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Назаренко В. О., Формування якості товарів (Харчові продукти) [Текст]. Полтава:ПУЕТ 806996 | 2017 | 3 | 0 | 0 | 3 | 1.00 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Маркування товарів в Україні та за кордоном | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | Офіленко Н. О., Маркування товарів в Україні та за кордоном [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815803 | 2019 | 4 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Вибір студента | Оцінка відповідності сировини і продовольчих товарів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 4 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Вибір студента | Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 2 | | | 3 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Итого по профилю | 9.30 | | 54.40 | 63.70 |