№ |
Профиль (специализация) |
Цикл |
Дисциплина |
Кафедра |
Курс |
Уч. литература |
Год издания |
Семестры |
Осенний семестр |
Весенний семестр |
Общ. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
1 | ХТ ХТ 181 мол бак |
Цикл професійної та практичної підготовки | Інженерна і комп'ютерна графіка | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 1 | | | 1 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Іноземна мова | Ділової іноземної мови | 1 | | | 1, 2 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Вища математика | Компютерних наук та інформаційних технологій | 1 | | | 1 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Фізика | Компютерних наук та інформаційних технологій | 1 | | | 1 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл загальної підготовки | Практична психологія | Педагогіки та суспільних наук | 1 | Дуткевич Т. В., Теорія і практика розвивально-корекційної роботи психолога [Текст]. Київ:КНТ 821645 | 2017 | 2 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 1 | 2 | 1.00 | 1.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 1.00 | 1.00 |
Цикл загальної підготовки | Фізичне виховання | Сектор фізичного виховання | 1 | | | 1 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Хімія | Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи | 1 | | | 1, 2 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Культура харчування | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 1 | Дуденко Н. В., Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]. Суми:Університетська книга 815419 | 2009 | 2 | 0 | 0 | 30 | 0.00 | 1 | 1 | 30 | 0.00 | 0.00 |
Новікова О. В., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг 685045 | 2014 | 2 | 0 | 0 | 25 | 0.00 | 1 | 1 | 25 | 0.00 | 0.00 |
Русавська В. А., Гостинність в українській традиційній культурі [Текст]. Київ:Ліра-К | 2014 | 2 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 1 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Новікова О. В., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]. Х.:Світ книг | 2016 | 2 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 1 | 1 | 2 | 0.03 | 0.03 |
Машир Н. П., Ресторанний сервіс та секрети гостинності [Текст]. Київ:Кондор 823646 | 2015 | 2 | 0 | 0 | 4 | 1.00 | 1 | 1 | 4 | 0.00 | 1.00 |
Джум Т. А., Современные формы обслуживания в ресторанном бизнесе [Текст]. Москва:Магистр 822972 | 2017 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Русавська В. А., Гостинність в українській традиційній культурі [Текст]. Київ:Ліра-К | 2015 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Москоні Ліса, Їжа для мозку [Текст]. Київ:Наш формат 822519 | 2019 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Бородай А. Б., Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної робо. Полтава:ПУЕТ 822981 | 2021 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 0.03 | 1.03 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 1 | | | 2 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Мікробіологія харчових виробництв | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 1 | Грегірчак Н. М., Мікробіологія харчових виробництв [Текст]. Київ:Нац. ун-т харч. технологій 823475 | 2009 | 1 | 1 | 1 | 5 | 0.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 0.00 |
Бабенюк Ю. Д., Мікробіологія [Текст]. Київ:Університет "Україна" | 2010 | 1 | 1 | 1 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Рудавська Г. Б., Мікробіологія [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т 822666 | 2015 | 1 | 1 | 1 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Малигіна В. Д., Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]. Київ:Кондор | 2015 | 1 | 1 | 1 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Бородай А. Б., Загальна мікробіологія та вірусологія. Ч. 2. Вірусологія [Текст]. Полтава:ПУЕТ | 2016 | 1 | 1 | 1 | 2 | 0.67 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.67 |
Манжос О. Ф., Робочий зошит з дисципліни "Мікробіологія харчових виробництв" навчальні завдання для проведення лаб. Полтава:ПУЕТ 822980 | 2021 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.67 | | 0.00 | 0.67 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Формування сировинних ресурсів | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 1 | Рибак Г. М., Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.1. Полтава:РВВ ПУСКУ | 2003 | 1 | 1 | 1 | 44 | 0.00 | 0 | 0 | 44 | 0.00 | 0.00 |
Рибак Г. М., Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Полтава:РВВ ПУСКУ | 2009 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Інноваційні інгредієнти харчових технологій | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 1 | Чоні І. В., Технологія напоїв [Текст]. Полтава:ПУЕТ | 2020 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Итого по профилю | 1.67 | | 1.03 | 2.70 |