№ |
Профиль (специализация) |
Цикл |
Дисциплина |
Кафедра |
Курс |
Уч. литература |
Год издания |
Семестры |
Осенний семестр |
Весенний семестр |
Общ. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
Групп |
Студ. |
Экз. |
Коэф. КО |
1 | ТРГ м 8.05170113 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Реінжиніринг бізнес-процесів | Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності | 5, 6 | Черемных О. С., Стратегический корпоративный реинжиниринг: процессно-стоимостный подход к управлению бизнесом [Текст. Москва:Финансы и статистика | 2005 | 10, 11 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Елиферов В. Г., Бизнес-процессы: регламентация и управление [Текст]. Москва:Инфра-М | 2011 | 10, 11 | 1 | 1 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Абдикеев Н. М., Управление знаниями корпорации и реинжиниринг бизнеса [Текст]. Москва:ИНФРА-М | 2011 | 10, 11 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Елиферов В. Г., Бизнес-процессы: регламентация и управление [Текст]. Москва:Инфра-М | 2017 | 10, 11 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійно-орієнтованої гуманітарної та соціально-економічної підготовки | Безпека: Охорона праці в галузі. Цивільний захист | Технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі | 5 | | | 9 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійно-орієнтованої гуманітарної та соціально-економічної підготовки | Методологія та організація наукових досліджень | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 5 | Конверський А.Є., Основи методології та організації наукових досліджень [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2010 | 9 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0.00 |
Шкурупій О. В., Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 507178 | 2011 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Поліщук Л. В., Методологія і організація наукових досліджень [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 484901 | 2011 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Шимановська-Діанич Л. М., Методологія та організація наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 491625 | 2011 | 9 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 0.00 |
Губа Л. М., Основи наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 555343 | 2012 | 9 | 0 | 0 | 5 | 1.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 1.00 |
Бірта Г. О., Методологія та організація наукових досліджень [Текст]. Полтава:ПУЕТ 554016 | 2012 | 9 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0.00 |
Пєхота О. М., Основи педагогічних досліджень [Текст]. Київ:Знання | 2013 | 9 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Бірта Г. О., Методологія і організація наукових досліджень [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 669450 | 2014 | 9 | 0 | 0 | 52 | 0.00 | 0 | 0 | 52 | 0.00 | 0.00 |
Бірта Г. О., Методолгія і організація наукових досліджень. Полтава:РВВ ПУСКУ | 2018 | 9 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 0.00 | 1.00 |
Цикл професійно-орієнтованої гуманітарної та соціально-економічної підготовки | Інтелектуальна власність | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 5, 6 | Кравець В. Р., Право інтелектуальної власності [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2012 | 10, 11 | 1 | 1 | 8 | 0.00 | 0 | 0 | 8 | 0.00 | 0.00 |
Кулініч О. О., Право інтелектуальної власності [Текст]. Одеса:Фенікс 618360 | 2011 | 10, 11 | 1 | 1 | 5 | 0.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 0.00 |
Фордзюк Ю. І., Основи інтелектуальної власності [Текст]. Київ:Кондор | 2012 | 10, 11 | 1 | 1 | 4 | 0.00 | 0 | 0 | 4 | 0.00 | 0.00 |
Басова Ю. О., Інтелектуальна власність [Текст]. Полтава:ПУЕТ 621485 | 2013 | 10, 11 | 1 | 1 | 10 | 0.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0.00 |
Борисова В. I., Право інтелектуальної власності України [Текст]. Х.:Право | 2010 | 10, 11 | 1 | 1 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.00 |
Лазебний В. С., Основи інтелектуальної власності та її захисту[Текст]. Київ:Ліра-К | 2011 | 10, 11 | 1 | 1 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Оборський Г. О., Наукова діяльність. Патентознавство. Інтелектуальна власність [Текст]. Київ:Каравела 814769 | 2017 | 10, 11 | 1 | 1 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.00 |
Вовк О. Б., Інтелектуальна власність в галузі комп'ютингу[Текст]. Львів:Новий світ-2000 | 2017 | 10, 11 | 1 | 1 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Гордійчук А. С., Економіка інтелектуальної власності [Текст]. Рівне:НУВГП | 2012 | 10, 11 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Хомич Г. П., Інтелектуальна власність [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815575 | 2017 | 10, 11 | 1 | 1 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.00 |
Vorobyova G., Research activities. Patent. Intellectual Property [Text]. Kyiv:Каравела | 2017 | 10, 11 | 1 | 1 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Моделювання процесів харчових технологій | Загальноінженерних дисциплін | 5 | Поперечний А. М., Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2012 | 10 | 0 | 0 | 6 | 0.00 | 0 | 0 | 6 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Інноваційний інженіринг підприємств ресторанного господарства | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 5 | | | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Інноваційні ресторанні технології | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 5 | П'ятницька Г. Т., Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст]. Київ:Кондор | 2013 | 9 | 0 | 0 | 7 | 0.00 | 0 | 0 | 7 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійно-орієнтованої гуманітарної та соціально-економічної підготовки | Ділова іноземна мова | Ділової іноземної мови | 5 | Шевелева С. А., English on Economics. Москва:Культура и спорт, ЮНИТИ | | 9, 10 | 0 | 0 | 50 | 0.21 | 0 | 0 | 50 | 0.20 | 0.41 |
Колечко О.Д., Підручник з французької мови для студентів-економістів. Київ:КНЕУ | 1998 | 9, 10 | 0 | 0 | 36 | 0.15 | 0 | 0 | 36 | 0.15 | 0.30 |
Авраменко В. I., Лексико-граматичні труднощі перекладу економічних текстів. Київ:НМЦ Укоопосвіта | 2003 | 9, 10 | 0 | 0 | 241 | 1.00 | 0 | 0 | 241 | 0.99 | 1.99 |
Яхонтова Т.В., Основи англомовного наукового письма. Львів:ПАІС | 2003 | 9, 10 | 0 | 0 | 98 | 0.41 | 0 | 0 | 98 | 0.40 | 0.81 |
Науменко Л. П., Business English Course. Київ:А.С.К. | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 301 | 1.25 | 0 | 0 | 301 | 1.23 | 2.48 |
Cotton David, Market Leader. Course Book. London:Longman | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 62 | 0.26 | 0 | 0 | 62 | 0.25 | 0.51 |
Богатырева Н.А., Немецкий для менеджеров. М.:Астрель | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 13 | 0.05 | 0 | 0 | 13 | 0.05 | 0.11 |
Образ О.Г., Le Francais de la Banque. Київ:КНТЕУ | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 33 | 0.14 | 0 | 0 | 33 | 0.14 | 0.27 |
Плюхина З.А., Английский для бухгалтеров и аудиторов. Москва:ГИС | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 110 | 0.46 | 0 | 0 | 110 | 0.45 | 0.91 |
Ковтун Л. Г., Банковская корреспонденция на немецком языке. Москва:Экзамен | 2002 | 9, 10 | 0 | 0 | 25 | 0.10 | 0 | 0 | 25 | 0.10 | 0.21 |
Агабекян И. П., Английский для менеджеров. Ростов-на-Дону:Феникс | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 93 | 0.39 | 0 | 0 | 93 | 0.38 | 0.77 |
Щербакова Н. И., Английский язык для специалистов сферы общественного питания. Москва:Изд. центр "Академия" | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 93 | 0.39 | 0 | 0 | 93 | 0.38 | 0.77 |
Завгородняя Г. С., Wirtschaftsdeutsch. Ростов-на-Дону:Феникс | 2002 | 9, 10 | 0 | 0 | 25 | 0.10 | 0 | 0 | 25 | 0.10 | 0.21 |
Михайлов Л. М., Деловой немецкий язык. М.:Астрель | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 50 | 0.21 | 0 | 0 | 50 | 0.20 | 0.41 |
Смирнова Т. В., English for Computer Science Students. М.:Флинта | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 49 | 0.20 | 0 | 0 | 49 | 0.20 | 0.40 |
Сидорова И.Н., Французский язык для делового общения. В 2 ч. Ч.2. Москва:ГИС | 2000 | 9, 10 | 0 | 0 | 10 | 0.04 | 0 | 0 | 10 | 0.04 | 0.08 |
Cotton David, Market leader: Upper Intermediate business english. London:Longman | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 48 | 0.20 | 0 | 0 | 48 | 0.20 | 0.40 |
Cotton David, Market Leader. Course Book. London:Longman | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 49 | 0.20 | 0 | 0 | 49 | 0.20 | 0.40 |
Опацький С.Є., Francais, niveau deutant. Київ:Перун | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 57 | 0.24 | 0 | 0 | 57 | 0.23 | 0.47 |
Агабекян И. П., Английский для менеджеров. Ростов-на-Дону:Феникс | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 196 | 0.81 | 0 | 0 | 196 | 0.80 | 1.62 |
Агабекян И. П., Английский для экономистов. Ростов-на-Дону:Феникс | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 18 | 0.07 | 0 | 0 | 18 | 0.07 | 0.15 |
Glendinning Eric H., Basic English for Computing. Oxford:Oxford University Press | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 116 | 0.48 | 0 | 0 | 116 | 0.48 | 0.96 |
Grant David, Business Basics. Oxford:Oxford University Press | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 29 | 0.12 | 0 | 0 | 29 | 0.12 | 0.24 |
Cunningham Gillie, Language to go. London:Longman | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 27 | 0.06 | 0 | 0 | 27 | 0.06 | 0.12 |
Брюховец Н.А., Английский язык: менеджмент, маркетинг, таможенное дело. Санкт-Петербург:Изд-во "Профессия" | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 51 | 0.21 | 0 | 0 | 51 | 0.21 | 0.42 |
Becker Norbert, Dialog Beruf 2. Munchen:Max Hueber Verlag | 2002 | 9, 10 | 0 | 0 | 73 | 0.30 | 0 | 0 | 73 | 0.30 | 0.60 |
Becker Norbert, Dialog Beruf 2. Munchen:Max Hueber Verlag | 2003 | 9, 10 | 0 | 0 | 10 | 0.04 | 0 | 0 | 10 | 0.04 | 0.08 |
Черноватий Л. М., Переклад англомовної економічної літератури. Вінниця:Нова книга | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 29 | 0.12 | 0 | 0 | 29 | 0.12 | 0.24 |
Науменко Л. П., Business English Course. Київ:А.С.К. | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 188 | 0.78 | 0 | 0 | 188 | 0.77 | 1.55 |
Boeckner Keith, Oxford English for Computing. Oxford:Oxford University Press 815191 | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 60 | 1.00 | 0 | 0 | 60 | 1.00 | 2.00 |
Girardet Jacky, Panorama de la langue francaise. Cahier d'exercices 1 [Texte]. Paris:CLE International | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 20 | 0.08 | 0 | 0 | 20 | 0.08 | 0.16 |
Girardet Jacky, Panorama de la langue francaise 1. Methode de francais. Paris:CLE International | 2004 | 9, 10 | 0 | 0 | 20 | 0.08 | 0 | 0 | 20 | 0.08 | 0.16 |
Ковальчук Т. I., Англійська мова [Електрон. ресурс] 191749 | 2006 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Шевченко О. Л., Питання маркетингу 1. Київ:КНЕУ | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 50 | 0.21 | 0 | 0 | 50 | 0.20 | 0.41 |
Allison John, The Business intermediate. Oxford:Macmillan Publishers Limited | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 20 | 0.05 | 0 | 0 | 20 | 0.04 | 0.09 |
Harding Keith, High season. Oxford:Oxford University Press | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 66 | 0.27 | 0 | 0 | 66 | 0.27 | 0.54 |
Duckworth Michael, High season. Oxford:Oxford University Press | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 63 | 0.26 | 0 | 0 | 63 | 0.26 | 0.52 |
Кухарська В. Б., Англійська мова для студентів харчових спеціальностей. Х.:Інкос | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 74 | 0.17 | 0 | 0 | 74 | 0.17 | 0.33 |
Strutt Peter, English for International Tourism. London:Longman | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 14 | 0.06 | 0 | 0 | 14 | 0.06 | 0.12 |
Stott Trish, Highly Recommended. Oxford:Oxford University Press | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 27 | 0.06 | 0 | 0 | 27 | 0.06 | 0.12 |
Stott Trish, Highly Recommended. Oxford:Oxford University Press | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 27 | 0.11 | 0 | 0 | 27 | 0.11 | 0.22 |
Strutt Peter, English for International Tourism. London:Longman | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 14 | 0.06 | 0 | 0 | 14 | 0.06 | 0.12 |
Михайлов Л. М., Деловой немецкий язык. М.:Астрель | 2006 | 9, 10 | 0 | 0 | 15 | 0.06 | 0 | 0 | 15 | 0.06 | 0.12 |
Воробьева С.А., Деловой английский для гостиничного бизнеса. Санкт-Петербург:Филоматис | 2006 | 9, 10 | 0 | 0 | 11 | 0.05 | 0 | 0 | 11 | 0.05 | 0.09 |
Смирнова Т. В., English for Computer Science Students. М.:Флинта | 2006 | 9, 10 | 0 | 0 | 40 | 0.17 | 0 | 0 | 40 | 0.16 | 0.33 |
Barberis Paola, Deutsch im Hotel. Munchen:Max Hueber Verlag | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 20 | 0.08 | 0 | 0 | 20 | 0.08 | 0.16 |
Todorova I.S., Fundamentals of Psychology and Pedagogіcs [Електрон. ресурс] 226284 | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Ishchenko V. L., Management [Електрон. ресурс] 219601 | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Пищида Л. В., Ділова англійська мова [Електрон. ресурс] 236658 | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Kolivanova T.V., Economіcs. Economіc theory [Електрон. ресурс] 216774 | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Kolivanova T.V., Basіs of Economіcal theory [Електрон. ресурс] 220759 | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Kolivanova T.V., Political Economics [Електронний ресурс] 220737 | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Болдина Л.А., Бизнес-курс французского языка. Ростов-на-Дону:Феникс | 2006 | 9, 10 | 0 | 0 | 35 | 0.15 | 0 | 0 | 35 | 0.14 | 0.29 |
Naunton Jon, ProFile 2. Intermediate [Text]. Oxford:Oxford University Press | 2008 | 9, 10 | 0 | 0 | 13 | 0.04 | 0 | 0 | 13 | 0.04 | 0.09 |
Glendinning Eric H., Oxford English for Information Technology. Oxford:Oxford University Press | 2006 | 9, 10 | 0 | 0 | 46 | 0.19 | 0 | 0 | 46 | 0.19 | 0.38 |
Farrall Cate, Professional English in Use Marketing [Text]. Cambridge:Cambridge University Press | 2008 | 9, 10 | 0 | 0 | 24 | 0.10 | 0 | 0 | 24 | 0.10 | 0.20 |
Dubicka Iwonna, Market Leader [Text]. Course book. London:Longman | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 55 | 0.23 | 0 | 0 | 55 | 0.23 | 0.45 |
MacKenzie Ian, English for the Financial Sector [Text]. Student's Book. Cambridge:Cambridge University Press | 2008 | 9, 10 | 0 | 0 | 72 | 0.30 | 0 | 0 | 72 | 0.30 | 0.59 |
Gore Sylee, English for Marketing & Advertising [Text]. Oxford:Oxford University Press | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 24 | 0.10 | 0 | 0 | 24 | 0.10 | 0.20 |
Naunton Jon, ProFile 3. Upper-Intermediate [Text]. Oxford:Oxford University Press | 2005 | 9, 10 | 0 | 0 | 15 | 0.06 | 0 | 0 | 15 | 0.06 | 0.12 |
Донцов Д.А., Английский на компьютере [Текст]. СПб.:Питер | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 70 | 0.16 | 0 | 0 | 70 | 0.16 | 0.32 |
Клочко А. Д., Английский язык для работы с компьютером [Текст]. Ростов-на-Дону:Феникс | 2008 | 9, 10 | 0 | 0 | 51 | 0.21 | 0 | 0 | 51 | 0.21 | 0.42 |
Чернуха В. I., Англійська мова [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 393616 | 2010 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Lebeau Іan, Language leader [Текст]. London:Longman | 2010 | 9, 10 | 0 | 0 | 25 | 0.10 | 0 | 0 | 25 | 0.10 | 0.21 |
Bowler Bill, New Headway Pronunciation [Текст]. Oxford:Oxford University Press | 2009 | 9, 10 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.01 |
Коваленко Л. В., Німецька мова ділового спілкування [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 5 | 0.02 | 0 | 0 | 5 | 0.02 | 0.04 |
Галаган В.Я., Німецька мова економіки, бухобліку, торгівлі та банківської справи [Текст]. Київ:Київ. нац. торг.-екон. ун-т | 2007 | 9, 10 | 0 | 0 | 5 | 0.02 | 0 | 0 | 5 | 0.02 | 0.04 |
Авраменко В. I., Ділова іноземна мова (основна). Англійська мова [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 465542 | 2011 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Руденко Н. С., Англійська мова [Електронний ресурс]:РВВ ПУЕТ 506926 | 2011 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Хван А. В., Ділова іноземна мова [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 500767 | 2011 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Глоба О. В., Англійська мова. Ділова іноземна мова [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 470923 | 2011 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Кононенко О. А., Ділова іноземна мова. Англійська мова [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 502317 | 2011 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Кононенко О. А., Ділова іноземна мова. Англійська мова [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 502337 | 2011 | 9, 10 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 0 | 0 | 0 | 1.00 | 2.00 |
Воробьева С.А., Деловой английский для гостиничного бизнеса [Текст]. Москва:Филоматис | 2011 | 9, 10 | 0 | 0 | 3 | 0.01 | 0 | 0 | 3 | 0.01 | 0.02 |
Кухарська В. Б., Англійська мова для студентів харчових спеціальностей [Текст]. Київ:Інкос | 2012 | 9, 10 | 0 | 0 | 29 | 0.07 | 0 | 0 | 29 | 0.07 | 0.13 |
Черноватий Л. М., Переклад англомовної громадсько-політичної літератури: система державного управління США [Текст]. Вінниця:Нова книга | 2006 | 9, 10 | 0 | 0 | 10 | 0.04 | 0 | 0 | 10 | 0.04 | 0.08 |
Черноватий Л. М., Переклад англомовної громадсько-політичної літератури: міжнародні конвенції у галузі прав людини [Те. Вінниця:Нова книга | 2006 | 9, 10 | 0 | 0 | 10 | 0.04 | 0 | 0 | 10 | 0.04 | 0.08 |
Ковтун Л. Г., Немецкий для менеджеров [Текст]. Ростов-на-Дону:Феникс | 2011 | 9, 10 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.01 |
Щербакова Н. И., Английский язык для специалистов сферы общественного питания [Текст]. Москва:Изд. центр "Академия" | 2012 | 9, 10 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.01 |
Шаронова О. В., Банківсько-фінансова та економічна німецька мова [Текст]. Львів:Новий світ-2000 815005 | 2016 | 9, 10 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 0 | 0 | 2 | 1.00 | 2.00 |
Polonska Iryna, Enhance your reading skills & vocabulary! (Economics and Ecology) [Text]. Kyiv:Ліра-К | 2016 | 9, 10 | 0 | 0 | 2 | 0.01 | 0 | 0 | 2 | 0.01 | 0.02 |
Шаронова О. В., Банківсько-фінансова та економічна німецька мова [Текст]. Львів:Новий світ-2000 | 2019 | 9, 10 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.01 |
Итого по дисциплине | 28.63 | | 28.48 | 57.11 |
Цикл професійно-орієнтованої гуманітарної та соціально-економічної підготовки | Основи лідерства | Управління персоналом і економіки праці та економічної теорії | 5 | Скібіцька Л. I., Лідерство та стиль роботи менеджера [Текст] + [Електронний ресурс]. Київ:Центр учб. л-ри 309484 | 2009 | 10 | 0 | 0 | 27 | 0.00 | 0 | 0 | 27 | 1.00 | 1.00 |
Нестуля О. О., Основи лідерства [Текст]. Київ:Знання | 2013 | 10 | 0 | 0 | 168 | 0.00 | 0 | 0 | 168 | 3.11 | 3.11 |
Минаева Н. В., Должностное лидерство в современных коммерческих организациях [Текст]. Москва:МПСИ 646060 | 2009 | 10 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 1.00 | 1.00 |
Нестуля О. О., Основи лідерства [Текст]. Київ:Знання | 2013 | 10 | 0 | 0 | 179 | 0.00 | 0 | 0 | 179 | 3.31 | 3.31 |
Свидрук I. I., Креативний менеджмент [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри 665684 | 2012 | 10 | 0 | 0 | 9 | 1.00 | 0 | 0 | 9 | 1.00 | 2.00 |
Итого по дисциплине | 1.00 | | 9.43 | 10.43 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Екологія і безпека харчування | Загальноінженерних дисциплін | 5 | Дубініна А. А., Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення. Київ:Професіонал 206077 | 2007 | 10 | 0 | 0 | 25 | 0.00 | 0 | 0 | 25 | 0.00 | 0.00 |
Радько М. М., Вплив харчування на здоров'я людини [Текст]. Чернівці:Книги-XXI | 2006 | 10 | 0 | 0 | 85 | 0.00 | 0 | 0 | 85 | 0.00 | 0.00 |
Пономарьов П. Х., Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини. Київ:Лібра 28765 | 1999 | 10 | 0 | 0 | 111 | 0.00 | 0 | 0 | 111 | 0.00 | 0.00 |
Позняковский В. М., Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза продовольственных товаров. Новосибирск:Изд-во Новосиб. ун-та 29104 | 1999 | 10 | 0 | 0 | 17 | 0.00 | 0 | 0 | 17 | 0.00 | 0.00 |
Рогова А. Л., Раціональне харчування в умовах радіаційного забруднення навколишнього середовища. Полтава:РВВ ПУСКУ | 2001 | 10 | 0 | 0 | 95 | 0.00 | 0 | 0 | 95 | 0.00 | 0.00 |
Гайворонська З. М., Основи екології та безпеки товарів народного споживання + [Електрон. ресурс]. Полтава:РВВ ПУСКУ 111221 | 2003 | 10 | 0 | 0 | 84 | 0.00 | 0 | 0 | 84 | 0.00 | 0.00 |
Гайворонська З. М., Екологія і безпека харчування [Електрон. ресурс]. Полтава:РВВ ПУСКУ 140976 | 2004 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Румянцева Е. Е., Товары, вредные для здоровья + [Електрон. ресурс]. Москва:Логос 2978 | 2005 | 10 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.00 |
Павлоцька Л. Ф., Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]. Суми:Університетська книга 206553 | 2007 | 10 | 0 | 0 | 47 | 0.00 | 0 | 0 | 47 | 0.00 | 0.00 |
Запольський А.К., Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]. Київ:Вища шк. 2393 | 2005 | 10 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0.00 |
Сирохман І. В., Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]. Київ:Центр навч. л-ри 167298 | 2006 | 10 | 0 | 0 | 34 | 0.00 | 0 | 0 | 34 | 0.00 | 0.00 |
Юдічева О. П., Безпека харчових продуктів [Електрон. ресурс] 219666 | 2007 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Жук В.А., Безпека харчових продуктів [Електрон. ресурс] 216644 | 2007 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Павлоцкая Л.Ф., Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст]. Київ:ИНКОС | 2007 | 10 | 0 | 0 | 32 | 0.00 | 0 | 0 | 32 | 0.00 | 0.00 |
Донченко Л. В., Безопасность пищевой продукции [Текст]. Москва:ДеЛи принт | 2007 | 10 | 0 | 0 | 7 | 0.00 | 0 | 0 | 7 | 0.00 | 0.00 |
Юдічева О. П., Безпека харчових продуктів [Електрон. ресурс] 342292 | 2009 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Зеркалов Д. В., Екологічна безпека [Текст]. Київ:КНТ | 2007 | 10 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0 | 0 | 10 | 0.00 | 0.00 |
Пономарьов П. Х., Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Електр. Київ:Центр учб. л-ри 239093 | 2009 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Дубініна А. А., Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] + [Електронний ресурс]. Київ:Професіонал 367739 | 2010 | 10 | 0 | 0 | 35 | 0.00 | 0 | 0 | 35 | 1.00 | 1.00 |
Димань Т.М., Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст]. Київ:Академія | 2011 | 10 | 0 | 0 | 34 | 0.00 | 0 | 0 | 34 | 0.00 | 0.00 |
Гайворонська З. М., Екологія і безпека харчування [Електронний ресурс]. Полтава:ПУЕТ 573191 | 2012 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Міхеєнко О. І., Основи раціонального та оздоровчого харчування [Текст]. Суми:Університетська книга | 2013 | 10 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.00 |
Ломницька Я. Ф., Склад та хімічний контроль об'єктів довкілля [Текст]. Львів:Новий світ-2000 | 2013 | 10 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.00 |
Залеський I. I., Екологія людини [Текст]. Херсон:Олді-плюс | 2014 | 10 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Снітинський В. В., Екотоксикологія [Текст]. Херсон:Олді-плюс | 2011 | 10 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0 | 0 | 3 | 0.00 | 0.00 |
Позняковский В. М., Экспертиза специализированных пищевых продуктов. Качество и безопасность [Текст]. Санкт-Петербург:ГИОРД | 2012 | 10 | 0 | 0 | 1 | 0.08 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.08 |
Павлоцька Л. Ф., Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]. Харків:Світ книг | 2016 | 10 | 0 | 0 | 12 | 0.00 | 0 | 0 | 12 | 0.00 | 0.00 |
Соломенко Л. І., Екологія людини [Текст]. Київ:Центр учб. л-ри | 2016 | 10 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Деликатная И. О., Безопасность товаров (продовольственных) [Текст]. Минск:Вышэйшая школа | 2012 | 10 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.08 | | 1.00 | 1.08 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Педагогіка і психологія | Педагогіки та суспільних наук | 5 | Загвязинский В. И., Методология и методы психолого-педагогического исследования [Текст]. Москва:Академия | 2010 | 9 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0 | 0 | 2 | 0.00 | 0.00 |
Седих К. В., Делінквентний піділток [Текст]. Київ:Видавничий Дім "Слово" | 2015 | 9 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Седих К. В., Основи психотерапії [Текст]. Київ:Академвидав | 2016 | 9 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0 | 0 | 1 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Інвестування в ресторанному господарстві | Фінанси | 5 | Скляр Г. П., Інвестування в готельно-ресторанному господарстві [Текст]. Полтава:ПУЕТ 683761 | 2014 | 9 | 0 | 0 | 9 | 0.00 | 0 | 0 | 9 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Методика викладання спеціальних дисциплін | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 5 | Рибіцька Г. С., Методика викладання спеціальних дисциплін [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 504572 | 2011 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Рогова А. Л., Методика викладання спеціальних дисциплін [Електронний ресурс]. Полтава:РВВ ПУЕТ 504590 | 2011 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Цикл професійної та практичної підготовки | Управління якістю харчової продукції | Технології харчових виробництв і ресторанного господарства | 5 | Тюрікова І. С., Управління якістю харчової продукції [Текст]. Полтава:ПУЕТ 815801 | 2019 | 9 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 0 | 0 | 5 | 0.00 | 0.00 |
Итого по дисциплине | 0.00 | | 0.00 | 0.00 |
Итого по профилю | 30.71 | | 38.91 | 69.61 |