лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Черевко, О. I.

До списку авторів

Черевко, О. I.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Процеси і апарати харчових виробництв
Доступно
 34 з 34
Книга
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв: Підручник
ХДАТОХ, 2002 р.
ISBN 966-7885-16-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі
Доступно
 1 з 1
Книга

Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі: Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року
ХДАТОХ, 2002 р.
ISBN 966-7885-31-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Безпека харчових продуктів та її контроль
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Безпека харчових продуктів та її контроль
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження інтенсифікації ІЧ-жаріння виробів з котлетного фаршу
Немає прим.
Статья
Черевко, О. I.
Дослідження інтенсифікації ІЧ-жаріння виробів з котлетного фаршу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу
Доступно
 5 з 5
Книга

Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу
ПКФ "Фавор ЛТД", 2003 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Механізми запобігання розвитку тіньової економічної діяльності у сфері фінансово-грошових відносин
Немає прим.
Статья
Черевко, О. I.
Механізми запобігання розвитку тіньової економічної діяльності у сфері фінансово-грошових відносин
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних сі...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних сі...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчуванн...
Доступно
 2 з 2
Книга

Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчуванн...: Збірник наук. праць
ХДАТОХ, 2003 р.
ISBN 966-7885-56-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Проблеми забезпечення точності та надійності контролю якості кулінарної продукції
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Проблеми забезпечення точності та надійності контролю якості кулінарної продукції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі
Доступно
 1 з 1
Книга

Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі: Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003 р.
ISBN 966-7885-52-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчува...
Доступно
 1 з 1
Книга

Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчува...: Зб. наук. праць
ХДАТОХ, 1998 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологічне проектування підприємств харчування
Доступно
 44 з 44
Книга

Технологічне проектування підприємств харчування: Навч. посібник
ХДУХТ, 2005 р.
ISBN 966-7885-96-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип.1
Доступно
 1 з 1
Книга

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип.1: Зб. наук. праць
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2005 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Процеси та апарати харчових виробництв
Доступно
 105 з 105
Книга

Процеси та апарати харчових виробництв: Підручник
Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-364-413-3
 3.5 (2)


Заказать Заказать

На полку На полку

Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]
Доступно
 35 з 35
Книга

Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN відсутній
 1 (1)

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.82)