Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Романенко, О. Л.
До списку авторів
Романенко, О. Л.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
5 з 5
Книга
Якість та безпечність харчових продуктів: Конспект лекцій
КДТЕУ, 1999 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Михайловський, В. С.
Товарознавча характеристика м'ясних консервів для лікувально-профілактичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
26 з 26
Книга
Коломієць, Т. М.
Експертиза товарів: Підручник
КНТЕУ, 2001 р.
ISBN 966-7376-92-3
Заказать
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Михайловський, В. С.
Товарознавча характеристика кров'яної ковбаси з морськими водорослями для профілактичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
3 з 3
Книга
Романенко, О. Л.
Товарознавство продовольчих товарів. Смакові товари: Опорний конспект лекцій
КНТЕУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Михайловський, В. С.
споживні властивості м'ясних січених напівфабрикатів для профілактичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
42 з 42
Книга
Коробкіна, З. В.
Товарознавство смакових товарів: Підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 р.
ISBN 966-629-056-1
Заказать
На полку