Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Назаренко, В. О.
До списку авторів
Назаренко, В. О.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Назаренко, В. О.
Формування споживчих властивостей макаронних виробів: Текст лекцій з курсу товарознавства продовольчих товарів
Укоопспілка. ПКI., 1998 р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Формування споживчих властивостей макаронних виробів: Текст лекцій з курсу товарознавства продовольчих товарів
Укоопспілка. ПКI., 1998 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Демчук, Г. С.
Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
б.р.
ISBN відсутній
Демчук, Г. С.
Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Демчук, Г. С.
Втрати сировини на м'ясопереробних підприємствах та причини,що їх обумовлюють
б.р.
ISBN відсутній
Демчук, Г. С.
Втрати сировини на м'ясопереробних підприємствах та причини,що їх обумовлюють
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Валентинова, Н. I.
Вивчення конкурентоспроможності продовольчих товарів вітчизняного виробництва
б.р.
ISBN відсутній
Валентинова, Н. I.
Вивчення конкурентоспроможності продовольчих товарів вітчизняного виробництва
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавство продуктів тваринного походження: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Товарознавство продуктів тваринного походження: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Омельченко, Н. В.
Програма [Електрон. ресурс]: методичні рекомендації та завдання з виробничої практики
2002 р.
ISBN відсутній
Омельченко, Н. В.
Програма [Електрон. ресурс]: методичні рекомендації та завдання з виробничої практики
2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) + [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) + [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Рівень якості і конкурентоспроможність продовольчих товарів місцевих виробників
б.р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Рівень якості і конкурентоспроможність продовольчих товарів місцевих виробників
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Назаренко, Л. О.
Управління організацією самостійної роботи студентів при вивченні товарознавчих дисциплін
б.р.
ISBN відсутній
Назаренко, Л. О.
Управління організацією самостійної роботи студентів при вивченні товарознавчих дисциплін
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Розвиток соціальної зрілості студентів у процесі їх науково- дослідної діяльності
б.р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Розвиток соціальної зрілості студентів у процесі їх науково- дослідної діяльності
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Козьмич, Д. I.
Програма державного екзамену зі спеціальності [Електрон. ресурс]
2002 р.
ISBN відсутній
Козьмич, Д. I.
Програма державного екзамену зі спеціальності [Електрон. ресурс]
2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній
Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній
Статья
Демчук, Г. С.
Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Демчук, Г. С.
Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Критерії показників моніторингу навчальної діяльності студентів
б.р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Критерії показників моніторингу навчальної діяльності студентів
б.р.
ISBN відсутній