лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Назаренко, В. О.

До списку авторів

Назаренко, В. О.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | вперед >>
Формування якості товарів (продовольча група) [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Назаренко, В. О.
Формування якості товарів (продовольча група) [Електронний ресурс]: Навчальний комплекс дисципліни за кредитно-модульною системою навчання
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Формування споживчих властивостей макаронних виробів
Доступно
 5 з 5
Книга
Назаренко, В. О.
Формування споживчих властивостей макаронних виробів: Текст лекцій з курсу товарознавства продовольчих товарів
Укоопспілка. ПКI., 1998 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Товарознавство продуктів тваринного походження" (спе...
Немає прим.
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Товарознавство продуктів тваринного походження" (спе...: Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт і самостійної роботи студентів з...
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Демчук, Г. С.
Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Втрати сировини на м'ясопереробних підприємствах та причини,що їх обумовлюють
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Демчук, Г. С.
Втрати сировини на м'ясопереробних підприємствах та причини,що їх обумовлюють
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вивчення конкурентоспроможності продовольчих товарів вітчизняного виробництва
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Валентинова, Н. I.
Вивчення конкурентоспроможності продовольчих товарів вітчизняного виробництва
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Товарознавство продуктів тваринного походження
Доступно
 94 з 94
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавство продуктів тваринного походження: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавчо-технологічний практикум [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавчо-технологічний практикум [Електрон. ресурс]: методичні рекомендації для самостійного виконання практикуму за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга

Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення курсу за кредитно-модульною системою навчання
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Програма [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Омельченко, Н. В.
Програма [Електрон. ресурс]: методичні рекомендації та завдання з виробничої практики
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) + [Електрон. ресурс]
Доступно
 91 з 91
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) + [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Управління якістю товарів народного споживання [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Назаренко, В. О.
Управління якістю товарів народного споживання [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Рівень якості і конкурентоспроможність продовольчих товарів місцевих виробників
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Рівень якості і конкурентоспроможність продовольчих товарів місцевих виробників
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Управління організацією самостійної роботи студентів при вивченні товарознавчих дисциплін
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Назаренко, Л. О.
Управління організацією самостійної роботи студентів при вивченні товарознавчих дисциплін
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розвиток соціальної зрілості студентів у процесі їх науково- дослідної діяльності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Розвиток соціальної зрілості студентів у процесі їх науково- дослідної діяльності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Програма державного екзамену зі спеціальності [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Козьмич, Д. I.
Програма державного екзамену зі спеціальності [Електрон. ресурс]
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення
Доступно
 1 з 1
Книга

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
Немає прим.
Статья
Демчук, Г. С.
Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Якість і конкурентоспроможність продовольчих товарів
Немає прим.
Статья
Назаренко, Л. О.
Якість і конкурентоспроможність продовольчих товарів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Критерії показників моніторингу навчальної діяльності студентів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Критерії показників моніторингу навчальної діяльності студентів
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.88)