лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Титова, А. А.

До списку авторів

Титова, А. А.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Технология консервирования плодов и овощей и контроль качества продукции
Доступно
 114 з 114
Книга
Загибалов, А. Ф.
Технология консервирования плодов и овощей и контроль качества продукции
Серія: Учебники для техникумов
Агропромиздат, 1992 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби [Текст]
Доступно
 89 з 89
Книга

Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби [Текст]: Підручник
Вища шк., 1995 р.
ISBN 5-11-004549-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Підстави ліквідації суб"єктів господарської діяльності
Немає прим.
Статья
Титова, А. А.
Підстави ліквідації суб"єктів господарської діяльності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обоснование параметров и техники стерилизации консервов в легковскрываемой металлической таре [Те...
Немає прим.
Статья

Обоснование параметров и техники стерилизации консервов в легковскрываемой металлической таре [Те...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.175)