лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Шеляков, О. П.

До списку авторів

Шеляков, О. П.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Охорона праці
Доступно
 353 з 353
Книга
Шеляков, О. П.
Охорона праці: Навч. посіб
НМЦ Укоопосвіта, 1999 р.
ISBN 966-7568-09-1
 2 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологічне обладнання і холодильна техніка
Доступно
 155 з 155
Книга
Шеляков, О. П.
Технологічне обладнання і холодильна техніка: Підручник
Вища шк., 1996 р.
ISBN 5-11-004574-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Оборудование предприятий общественного питания: Справочник
Доступно
 3 з 3
Книга

Оборудование предприятий общественного питания: Справочник
Тэхника, 1990 р.
ISBN 5-335-00560-2


Заказать Заказать

На полку На полку

Особливості ринку праці України на сучасному етапі
Доступно
 9 з 9
Книга

Особливості ринку праці України на сучасному етапі: Матеріали науково-практичної конференції 26-28 березня 1998 року
ПКI, 1998 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

"Дослідження ринку товарів і послуг України" ( 26-27 листопада 1998 року)
Доступно
 10 з 10
Книга

"Дослідження ринку товарів і послуг України" ( 26-27 листопада 1998 року)
Матеріали науково-практичної конференції
Полт. кооп. ін-т, 1999 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і...
Немає прим.
Книга

Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і...: Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року
ПКI, 1998 р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Інтенсифікація процесу виробництва хлібобулочних виробів з використанням електромагнітного поля
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Інтенсифікація процесу виробництва хлібобулочних виробів з використанням електромагнітного поля
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання мікрохвильової енергії як засіб підвищення ефективності процесів сушки
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Використання мікрохвильової енергії як засіб підвищення ефективності процесів сушки
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Матеріали наукової конференції за результатами досліджень професорсько-викладацького складу,аспір...
Доступно
 10 з 10
Книга

Матеріали наукової конференції за результатами досліджень професорсько-викладацького складу,аспір...
ПКI, 1999 р.
ISBN 966-95562-1-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Матеріали наукової конференції за результатами досліджень професорсько-викладацького складу,аспір...
Доступно
 10 з 10
Книга

Матеріали наукової конференції за результатами досліджень професорсько-викладацького складу,аспір...
ПКI, 1999 р.
ISBN 966-95562-1-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Полтавская новинка:"Жареный" факт
Немає прим.
Статья
Шеляков, О. П.
Полтавская новинка:"Жареный" факт: Поиски и открытия
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Охорона праці: безпека праці при експлуатації технологічного обладнання та пожежна безпека
Доступно
 454 з 454
Книга
Шеляков, О. П.
Охорона праці: безпека праці при експлуатації технологічного обладнання та пожежна безпека: Навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN 966-7971-00-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Введение в специальность "Инженер-технолог общественного питания"
Доступно
 123 з 123
Книга
Дорохин, В. А.
Введение в специальность "Инженер-технолог общественного питания": учебное пособие
Учебно-научный комплекс Центросоюза, 1988 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологічне обладнання харчових виробництв. Ч.1 [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Шеляков, О. П.
Технологічне обладнання харчових виробництв. Ч.1 [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Якість сушених спецій, отриманих з використанням вакуумного сушіння НВЧ-енергопідводом
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Якість сушених спецій, отриманих з використанням вакуумного сушіння НВЧ-енергопідводом
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення
Доступно
 1 з 1
Книга

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Производственный травматизм, профессиональные заболевания и меры их предупреждения на предприятия...
Доступно
 1 з 1
Книга
Оберемок, В. Н.
Производственный травматизм, профессиональные заболевания и меры их предупреждения на предприятия...: Лекция
МКИ Центросоюза, 1986 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Организация охраны труда в системе потребительской кооперации СССР
Доступно
 1 з 1
Книга
Оберемок, В. Н.
Организация охраны труда в системе потребительской кооперации СССР: Лекция
МКИ Центросоюза, 1985 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.80)